Haberler

Fenerbahçe Bursaspor'dan Fatlind Azizi'yi transfer etti

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Bursaspor U21 oyuncusu olan 19 yaşındaki Fatlind Azizi'yi kadrosuna kattığı iddia edildi.

Süper Lig'de şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe, gelecek sezonun yapılanmasını sürdürüyor. Başkan Ali Koç'un önem verdiği en önemli parçalardan biri olan altyapıya yeni bir isim eklendi. Sarı lacivertli ekibin Bursaspor U21 takımında forma giyen 19 yaşındaki Kosovalı orta saha oyuncusu Fatlind Azizi'yi kadrosuna kattığı iddia edildi.

Başkanlığa geldikten sonra altyapının her defasında önemine dikkat çeken Ali Koç, Fenerbahçe'ye genç isimleri katmaya devam ediyor. Birçok genç futbolcuya profesyonel sözleşme imzalatan Fenerbahçe, yurt içinde de arayışlarına devam ediyor.

FENERBAHÇE ANTRENMAN KIYAFETLERİNİ GİYDİ

Son olarak Fenerbahçe için yeni bir iddia gündeme getirildi. Sarı Lacivertli ekibin Bursaspor U21 takımında forma giyen 19 yaşındaki Kosovalı orta saha oyuncusu Fatlind Azizi'yi kadrosuna kattığı iddia edildi. 19 yaşında merkez orta sahada görev yapan genç futbolcunun sosyal medyada Fenerbahçe antrenman kıyafeti ile görüntülendi. Fenerbahçe scoutlarının yakın gelecekte genç futbolcudan önemli beklentileri olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe Bursaspor'dan Fatlind Azizi'yi transfer etti iddiası

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Bursaspor Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (8)

hakan:

vınvıncılar topladığınız paralar buna yeti

7
33
yanıtYanıtla
6 KASIM:

SİZİN GİBİ MİLYON AVROLAR VERİP, SAKAT ALMIYORUZ SALAK PEMBİŞ

yanıt27
yanıt7
UYANIK:

6 KASIM İSİMLİ KULLANICI ARKADAŞ. . BİZ 2 YILDIR VE TÜRKİYEDE EN ÇOK ŞAMPİYON OLMUŞ TAKIM OLARAK BU YORUMLARA ALIŞIĞIZ. . SENİN KULLANICI ADIN HERŞEYİ ÖZETLEMİŞ ZATEN. . . BİZİ YENMEK DIŞINDA BAŞARINIZ YOK. MAYIS OLDUĞU ZAMAN ORTADA YOKSUNUZ AMA? PUHAHAHHAHA. . . .

yanıt5
yanıt22
1234:

UYANIK Senelerce muhterem hocanızla nasıl şampiyon olduğunuzu cümle alem biliyor F. saraylı

yanıt8
yanıt2
falcı o:

falcao diye biri vardı nooldu ona futbolu bıraktı yoksa :/

yanıt7
yanıt1
turanlar:

aziz yildirim ble transfer konusunda daha iyi çikti bu ali koçtan

5
3
yanıtYanıtla
..........:

Yabancı kontenjanı sınırı kaldırıldı futbolumuz iyice geriledi. Futbolcu yetiştiremiyoruz milli takıma futbolcu yetişmiyor!

3
2
yanıtYanıtla
Fati parato:

6 kasım Bernabeu de aman tanrım yinemi? :)))))))))

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title