Haberler

Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'i 85-69 mağlup etti!

Güncelleme:

Fenerbahçe Beko, sahasında konuk ettiği Anadolu Efes'i 85-69 mağlup etti ve seride durumu 3-3'e getirdi. Tahincioğlu Basketbol Süper Liginde sezonun şampiyonunu 7. maç belirleyecek.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisi 6. maçında Fenerbahçe Beko, evinde ağırladığı Anadolu Efes'i 85-69 mağlup ederek seride durumu 3-3'e getirdi. Sarı-lacivertli takımda Marko Guduric attığı 21 sayıyla maça damga vurdu. Şampiyonun belirleneceği son maç, Cuma akşamı saat 20.00'de Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak.

Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'i 85-69 mağlup etti!

"SON MAÇTA HER ŞEYİMİZİ ORTAYA KOYACAĞIZ"

Fenerbahçe Beko'nun başarılı oyuncusu Melli, "Buraya kadar getirdik, bir galibiyet daha almamız gerekiyor. Son maçta her şeyimizi ortaya koyacağız." dedi.

"HİÇBİR ZAMAN GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ"

Nikola Kalinic, "Seriyi son maça şampiyonluk maçına taşıyacağımızı biliyorduk. Bugün burada bizi destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Burada bu seyirci önünde oynamaktan büyük keyif alıyoruz. Son maç artık final maçı. Hiçbir zaman geri adım atmayacağız." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Anadolu Efes Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (13)

FBLİ:

BİZ TEKİZ SİZ HEPİNİZ BUNA RAĞMEN YİNE YENEMİYORSUNUZ. TARİH BOYUNCA DA BÖYLE OLDU ÇOK ŞÜKÜR.

5
6
yanıtYanıtla
bjk03:

aa tbf ve hakemler var gördük gs-fb final serisinde gs çekilmişti

yanıt2
yanıt0
falco52:

ali koç başkan fenerbahçe şampiyon. . zuhahahahaha

1
8
yanıtYanıtla
FB Lİ:

Olunca o zuhahayı yersin :))

yanıt5
yanıt1
fb:

FALCO52: sen ne güzel kaval çalıyorsun yöle

yanıt2
yanıt1
aslanbey:

şampıyon efes net

2
7
yanıtYanıtla
Tim0135:

Efes evinde vermez boşuna röportaj vermeyin!

2
3
yanıtYanıtla
fb sağlama almıştır:

hakem faktörü var verir

yanıt1
yanıt0
aliiii:

şu kaliniç te açıklama yapmış sahada rezil bir durumdaydı maçın başında 2 tane üçlük attı ondan sonrası hep karavanaaa atışlar top kayıpları. . 3 çeyrektede hiç kenera alınmadı maç başa baş gidiyordu. 4. çeyrekte kenara alındığında 54- 52 idi ondan sonra fener şahlandı. . ona verilen şansı guduriç yada başkasına verseler ondan daha iyisini yaparlar bunlar maçı tekrar izlemiyorlarmı hele bir kaliniçsiz geçen 4. periyoda baksınlar. . . . .

2
1
yanıtYanıtla
qwtr:

sahada herkes şans alıyo. Guduric''e verserler diyosun Guduric zaten maçın adamı oldu. Rica ediyorum beyniniz yokken yorum yapmayın.

yanıt0
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title