Haberler

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Talisca Transferini Kafasına Koydu

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bir dönem Beşiktaşlı taraftarların sevgilisi haline gelen Anderson Talisca'nın transferini bitirmek için çabalıyor.

Transferde ilk olarak stopere Sadık Çiftpınar'ı alan Fenerbahçe'de önemli gelişmeler bekleniyor. Başkan Ali Koç, çarşamba 21.45'te yapacağı "Camiaya sesleniş" konuşmasında alınacak isimleri ve transferdeki son durumu açıklayacak. Sarı-Lacivertli taraftarlar şimdi Koç'un vereceği müjdeli haberlere odaklanmış durumda.

KİRALIK TEKLİFİ YAPILDI

Fenerbahçe'de golcü adayları arasında Sassuolo'da forma giyen Khouma Babacar ile Liverpool'da oynayan Adam Lallana isimleri öne çıkıyor. Sassuolo'da mutsuz olan Babacar'ın 2022'ye kadar sözleşmesi var. Lallana da Liverpool'da forma savaşında gerilerde kaldı, oynayacağı bir takıma gitmek istiyor. Kanarya iki oyuncudan birisini kiralık olarak almak amacında.

TALİSCA İSTANBUL'U İSTİYOR

Sarı-Lacivertli takımın patronu Koç'un orta alanda patlatacağı büyük bombanın Talisca olduğu belirtiliyor. Beşiktaş'tan ayrılıp Çin'e giden Sambacı'nın Kanarya'ya sıcak baktığı ve kulüplerin anlaşmasını beklediği belirtiliyor.

Schalke 04'te görev yapan sol açık Yevhen Konoplyanka da transferi beklenen bir başka oyuncu. 29 yaşındaki Ukraynalı star da kiralanmak isteniyor.

(Star)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Anderson Talisca Sadık Çiftpınar Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (36)

kanarka:

taliska kümeye düşecek olan takıma gelmez

22
10
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yılın transferini sezon başı yapmak lazım takım sonuncu sıralara düşmüş bu saatten sonra ronalda messi gelse atı alan üsküdarı geçti

26
0
yanıtYanıtla
ss:

neremle gülsem bilemedim :DD

18
4
yanıtYanıtla
G ö K T ü r K:

besıktaşlılsr kudurur

8
10
yanıtYanıtla
adsız:

gelmez ki

yanıt6
yanıt7
detan:

ali koç yine rüya görüyor :))

13
4
yanıtYanıtla
Harikasin:

Yalan adanaya kar yağdı deseler gider kar topu oynarık

11
3
yanıtYanıtla
klavyekolik:

Zaten bu Ali Koç ''un yaptığı bir değil iki değil Galatasarayın her transferine çomak sokup fiyatı yükselttiği yetmiyor şimdide Taliscanın peşine düşmüş. . . Yapar bu. Bundan her şeyi beklerim

8
6
yanıtYanıtla
ahahaha:

madem o kadar paranız kulüpler borçlarını ödesin arkadaş ziraat bankası keriz mi

12
1
yanıtYanıtla
PALAVRACI ALİ KOÇ:

Talisca parayı seçti daha Türkiye''ye gelmez. Boşuna yalan haber üretmeyin. Bu tarz haberlere kadir bile inanmıyor. Adamın bonservisi 25 milyon euro nereye alıyor cimri Ali Koç. Bedava oyuncuları topluyor toplama kampı sanki Fenerbahçe. Yerry Minanın değeri 24 milyon euro olunca başkan hemen yan çizdi vazgeçmişti transferden. Hayatınız yalan başkan. Bu taraftarları daha fazla kandırmayın. Kombineleri kakaladınız enayilere zaten yeter artık !!!

7
6
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title