Haberler

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ryan Babel'i Gözüne Kestirdi

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fulham'da kiralık olarak forma giyen Ryan Babel'i gözüne kestirdi.

Ocak ayında Beşiktaş'tan Fulham'a transfer olan ve şu anda Premier Lig'de kötü günler geçiren Ryan Babel, sezon sonunda İngiltere'den ayrılacak. Fenerbahçe'nin sezon sonunda bonservisini eline alacak Ryan Babel için nabız yokladığı iddia edildi.

Fulham formasıyla şu ana kadar 4 maçta görev alıp 1 asist yapan Ryan Babel'in İngiliz ekibiyle 6 aylık opsiyonlu bir anlaşma yaptığı ortaya çıkarken, Fulham'ın kümeye düşmesi veya ligde kalması halinde Hollandalı yıldızın istediği an takımdan ayrılma hakkının olduğu öğrenildi.

"BABEL YAZIN LONDRA'DAN AYRILABİLİR"

Süper Lig'de oynadığı futbolla göz dolduran 32 yaşındaki futbolcunun menajeri Winnie Haatrecht Fulham'la yapılan anlaşmanın çarpıcı maddelerini açıkladı. İngiliz kulübüyle 6 aylık opsiyonlu bir kontrat imzaladıklarını belirten Haatrecht 'Babel eğer kararını verirse yazın Londra'dan ayrılabilir' ifadelerini kullandı.

'Oyuncum Fulham'dan ayrıldıktan sonra istediği kulüple masaya oturabilir' sözleriyle detay veren ünlü menajerin, Beşiktaş'ın yaşadığı maddi problemler sebebiyle Fenerbahçe'ye açık kapı bırakması dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan İngiliz basını, Ryan Babel'in yeniden Beşiktaş'a dönme ihtimalinin olduğunu öne sürdü.

(Akşam)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ryan Babel Fenerbahçe Fulham Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (30)

BOŞ:

ALİ GOÇ BAŞGAN FENERBAHÇE ŞAMPUAN PUHAHAHAHAHA

7
2
yanıtYanıtla
malum kemal:

babel zaten süper ligin futbolcusu değil, tipik 1. lig futbolcusu. bence isabetli karar. . .

5
3
yanıtYanıtla
Tabiyat:

Isabetli bir yorum

yanıt2
yanıt0
bjk:

terbiyesizzzzz :))))))

yanıt1
yanıt0
ANTİ FB:

ZATEN BELLİYDİ ALİ KOÇUN BABEL HAYRANLIĞI KADIKÖYDE 35metreden gömdüğünde GÖZLERİ FAL TAŞI GİBİ AÇILDIYDI BU FIRSATI KAÇIRIRMI PUHAHAHAAAAAA

4
3
yanıtYanıtla
ÇÖPLERİ TOPLAYAN ÇÖPÇÜ ALİ KOÇ:

Herkes Fenerle dalga geçiyor. Memnun musunuz 16 bin oy veren kongre üyeleri !!! Aziz Yıldırım döneminde çok daha iyiydik. Her sene şampiyonluğa oynuyorduk. Bizi sevmiyorlardı, bizden nefret ediyorlardı çünkü her sene ilk 3 deydik. Şimdi herkes fb ile dalga geçiyor, ali koç barışı getirdi diyor. Nedeni belli süründüğümüz için.

5
2
yanıtYanıtla
HC:

bence gercek fenerli ali koçtur çünki fenerbahçeyi küme düşürmek için ellinden geleni yapıyor okadarda nakör olmayın elbetteki ali koç!ta talimat almışki fenerbahçe üzerine bukadar oynuyor benki normal bir vatandaş olarak fenerbahçe başkanı olacam teknik ekip olmayacak oyuncular olmıyacak ben bile paf takımla cıkar şimdiye kadar en azında 10 maç kazanırdım ??????? sen alo matik bey bırak gitt artık bukadar imkanlar variken bu takımda fb bu durumu şüpe uyandırıçı bence sence neyyyyy

5
1
yanıtYanıtla
rynbbl-):

Pektemek i necipide alın zuhahahha =)

4
2
yanıtYanıtla
dffdf:

katılıyorum sana kardeş kesin almalılar 10 milyona veririz bu şikecilere hahahah fenerbahçe öldü şikebahçe kaldı 8 taş diyip duran kamiller her yerden eleniyorlar zaaaa

yanıt1
yanıt1
Yeniçeri:

Sizler Ali koçun vizyonunu hala anlayamamışsınız Tolga ciğerci Serdar Aziz tolgay arslan Ryan’ babel ne vizyon ama peh ahanda buraya yazıyorum Fenerbahçe de önümüzdeki sene yine aynı tas aynı hamam bu adam kulüp yöntmeyi babasının şirketi ile karıştırıyor bari bir halt bilmiyorsan git eski başkanlara danış hödük

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title