Haberler

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ergin Ataman'a Sert Çıktı!

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Ergin Ataman'ın geçmiş vukuatlarına baktığımızda Fair-Play'den bahsedecek en son kişidir. Özür beklemesi de işin arsızlık boyutudur." dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ergin Ataman'ın, "Ali Koç'un bana bir özür borcu var" diyerek çağrı yapmasına tepki gösterdi. Koç, " Ergin Ataman'ın geçmiş vukuatlarına baktığımızda, fair play bekleyecek en son kişidir. Özür beklemesi de işin arsızlık boyutudur." ifadelerini kullandı.

Başkan, "Maçtan sonra bazı olaylar yaşandı. Kısa da olsa bu olayların ele alınması maçın önüne düşüyor. Üçüncü bir ülkede, iki Türk takımı arasındaki olaylar keşke olmasaydı. Ancak olayların doğru anlatılması gerekiyor. Fenerbahçe taraftarı, salonu terk etmedi ve çok büyük çoğunluğu Anadolu Efes'i gönülden destekledi. Desteklemeyenler de köstek olmadı. Son 25 saniye kala Ergin Ataman'a 'Mola alsana' diye tezahüratlar yapıldı. Bu tezahüratlar üzerine Ergin Ataman iki kez Fenerbahçe tribününe dönerek çok ağır küfürler etti. Ekrana yansıdı, salondaki taraftarlar da bunu duydu. İşin boyutu orada değişti. taraftarlar tepki verdi, bazı yerlerde iş fiziki duruma geldi. Çok şükür daha fazla büyümedi. Fenerbahçe camiasına ve hiçbir camiaya küfür edilmemelidir. Hele bir spor adamı tarafından bunun yapılması kabul edilemez." diye konuştu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ergin Ataman'a Sert Çıktı!

"FENERBAHÇE TARAFTARINA KÜFÜR ETTİ"

Koç, "Fenerbahçe Spor Kulübü'yle ilegili diyaloğu, geçmişte çalıştığı kulüplerden kaynaklı olaylardan dolayı durumu farklıdır. Kendisi fair playden bahsetmiş ve özür beklemiş. Bizim Efes'e verdiğimiz destekten dolayı teşekkür beklenilirken bunu duymak üzücü. Fenerbahçe taraftarının mola alsana tezahüratı sonrasında kendisi küfür etti. Ağır tahrik sonrası kendisi mağduriyet yaratmıştır. Kendisi fair-playden bahsedecek son kişidir, özür dilemek de işin arsızlık boyutudur. Fazla iyi niyetli olduğunuz zaman insanlar üste çıkabiliyor. Play-off da karşılaşacağız" ifadelerini kullandı.

"KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VERSİN"

Ali Koç, "Aynaya baksın, kendine çeki düzen versin. Bu şekilde giderse taraftarları ne emniyet güçleri ne de biz yönetemeyiz. İşine baksın, spor adamı olsun. İşini görsün. Aynı bizim hocamız gibi. Efes'in Türk basketboluna yaptığı başarılar ortadadır, bizim başka bir duygumuz olamaz. Üzüntüm şudur ki, Efes gibi bir kulüple aramızda bu husümetin yaşanması kötü bir durumdur" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ergin Ataman Fenerbahçe Ali Koç Efes Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (35)

BJK:

TÜRKİYEDE TEK SEVİLMEYEN TAKIM FENEV BAHÇE YENİ BAŞKAN ESKİ FENEV DEVAM

13
18
yanıtYanıtla
memoli:

GS ondan geri mi kalıyor? Aziz başkandan sonra GS , FB yi geçti gibi

yanıt1
yanıt6
HEMAN:

İnsan kocasını sevmez mi çok ayıp.

yanıt7
yanıt3
FB34:

8taşlı sen bizimle 6s nin arasına girme sen git kenndin gibi küçüklerle oyna

yanıt0
yanıt0
Alper:

Ali koç konu geçmişin değil bugunumuzun konusu galiba siz geçmişte kalmışsınız kendinize reset atında ayarlarınız yerine gelsin

12
16
yanıtYanıtla
KSK li MESUT:

Ali başkan osuruğuyla boğar normalde de. Suriyeliler ya bunlar. Kedi yavrusu gibi bi bitmediler. Arkadaş....

8
14
yanıtYanıtla
nevşehirli:

bu ataman denen yaratığın başına küçükken fb ilğili bişeymi geldi aceba bi baksalar bari

9
7
yanıtYanıtla
MERT:

SİZİN KUYRUK ACINIZ VAR. . GİTTİĞİ HER YERDE EKMEĞİNİZİ KESİYOR

yanıt1
yanıt0
memoli:

Basketbolun Fatih Terim''i. Yürü git işine be Ataman. Nerede problem orada hep senin adın

8
7
yanıtYanıtla
hacı:

bjk li bu liğde fb olamasın senin maçlarını kimse izlemez yayıncı kuruluş senin maçlarını yayınlamaya tenezül bile etmez bunu böyle bil

6
7
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title