Haberler

Fenerbahçe 26 sayı fark yedi, Obradovic'in sözleri yine olay oldu

Güncelleme:

Fenerbahçe Beko'nun deplasmanda Barcelona'ya 89-63 yenildiği maçta Obradovic'in oyuncularını uyarı biçimi yine çok konuşuldu. Obradovic, CSKA Moskova maçında oyunculara sert sözler söylediği için tepki ile karşılanmıştı.

uroleague'de normal sezonun 9. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Barcelona'ya 89-63'lük skorla mağlup oldu ve bu sezon 7. kez parkeden yenik ayrılarak kabus gibi gidişatına devam etti. Barcelona maçında ise Obradovic'in oyunculara kibar bir dille yaptığı uyarı ise dikkatlerden kaçmadı.

"RİCA ETSEM SAVUNMA YAPAR MISINIZ?"

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic, karşılaşmanın üçüncü çeyreğindeki bir molada oyuncularına "Sizinle böyle konuştuğum için özür dilerim! Lütfen, rica etsem, biraz savunma yapabilir misiniz(!)" şeklinde seslendi.

Obradovic, THY Euroleague'deki CSKA Moskova maçında yine bir molada oyuncularına sarf ettiği sert sözler nedeniyle eleştirilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ivan Obradovic Fenerbahçe Moskova Spor Haberler

Bakmadan Geçme

24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir?
500

Yorumlar (23)

ergin ataman:

gönderin bu küfürbazı

11
65
yanıtYanıtla
dv:

Kes ağlamayı

yanıt5
yanıt1
1234:

bişey olduğu yok fenrbahçe spor klubü kendi işine baksa düzelcek lakin kötülükle ve başkalarının başarısızlığı ile beslenen dar misyonlu ve vizyonsuz bir klup

19
33
yanıtYanıtla
mhs:

Ağzına sağlık bilader. Ama bu kokuşmuş takımın tek derdi GSye çamur atmak. Bu fbş nerde, orda şaibe kavga ve olay!!!

yanıt10
yanıt17
Reality:

Misyon ve vizyon???Pardon! Siz kaç kez eurolig şampiyonluğunda final oynadınız? kaç kez şampiyon oldunuz?Pardon! Siz kimsiniz?

yanıt8
yanıt6
1234:

reality ben bundan bahsetmedim yukarda yazdıklarım gayet açık, ayrıca siz kimsiniz kaç kez şampiyon oldunuz falan gerçekçi biriysen bu muhabbetlere girme zaten

yanıt3
yanıt6
4321:

Evet Hasana Şaş ve Fatih Terim terbiye abidesi insanlar, kültür ve vizyon sahibi hepsi

yanıt6
yanıt1
umutsuzluk:

Allah Allah bu takıma ne oldu inanılır gibi değil

24
0
yanıtYanıtla
ziyaa:

Barcelona bu sezon çok güçlü, Şampiyonluğun en büyük adaylarından, Anadolu Efes''le birlikte. . . Fenerbahçe''ye gelince; Kadro miadını doldurdu artık. Yeniden yapılanma lazım. . .

14
1
yanıtYanıtla
yalı:

kurgu skandalından sonra ali koç a şimdi de sicil skandalı çıktı. Bakalım kovabilieecek mi puhaaa

4
6
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title