Haberler

Fener Ol kampanyası için formalarını satıyor!

Güncelleme:

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, Civan Çapraz (13), Fenerbahçe Spor Kulübü'nce başlatılan 'Fener ol' kampanyasına, biriktirdiği formalarını satarak, destek verdi. Çapraz, satıştan kazandığı parayı kulübe bağışlayacağını söyledi.

Yüksekova'da yaşayan Civan Çapraz, 4 yıldır biriktirdiği formaları satarak, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başlattığı 'Fener ol' kampanyasına destek verdi. Çapraz, 8 formasını ilçe merkezinde sattı.

"FORMALARIMI SATARAK DESTEK VERDİM"

Satıştan kazandığı parayı kulübe bağışlayacağını belirten Civan Çapraz, "Fenerbahçe zor dönemde geçtiği için ben de 'Fener ol' kampanyasına formalarımı satarak destek verdim. Burada elde edilen gelirin tek kuruşuna dokunmadan Fenerbahçe Kulübü'ne bağışlayacağım. Biriktiğim 8 Fenerbahçe formasını çarşı merkezinde dolaşarak sattım. Koyu bir Fenerbahçeli olduğum için en büyük hayalim Fenerbahçe'de oynamak. İnşallah bu hayalim kısa zamanda gerçekleşir" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Fenerbahçe Spor Kulübü Fenerbahçe Yüksekova Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (24)

onur:

ne kadar gereksiz insanlar var adamlar milyon eurolar kazanıyor bunların cebine kuruş girmiyor bırde bağış yapıyorlar allah akıl fikir versin

17
1
yanıtYanıtla
SIASIA:

HAHAHA Ya şu fenerlileri anlamıyorum ne kadar da çok ağlıyorlar. Bu kardeşte kendi reklamını güzel yapmış tebrikler :)

7
8
yanıtYanıtla
umıt:

yoruma bak!. . gevsek!

yanıt0
yanıt0
Xl:

Sende iyi saçmalamıssın tebrikler...

yanıt0
yanıt0
Tabiyat:

Ali koc bu enikbahcelileri nasi kekliyor ama adam ticaretten anliyo bir taşla iki kuş hemde enayi kuşlar fener ol dan önce adam ol kampanyasi başlat yazık gs ama iyi niyetli fb garibanlardan yararlanma dokun ma çocuklara dokunma gariblere yoksa bir gs olararak sana ağzıma geleni söylerim kocmusun kuzumusun neysen

6
8
yanıtYanıtla
BOŞ:

AGIR BOŞ

yanıt0
yanıt0
Nefret söylemlerine hayır:

Bi bitin be valla gına geldi bitin artık. Şu güzelim ülkeyi şöyle nefret söylemleri ile kutuplaştırdınız ya dışarda ki düşmana gerek yok. Hakkatten tiksiniyorum senin zihninde ki insanları görünce. Bitin artık valla bitin. . .

yanıt0
yanıt0
ŞAPKACI:

DİLENCİLİKTE SON NOKTA, YAKINDA UMUMHANEDEN HARAÇ KESER BUNLAR.

10
2
yanıtYanıtla
trtr:

koca yürekli delikanlı

7
5
yanıtYanıtla
JÜL SEZAR:

4 yılda 8 forma. cocukda para var demekkı. ayrıca ben 1 tane forma aldım 2 sene once. 4 yıldızı takana kadar da almam

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title