Haberler

FB TV'nin Sunucusu Dilay Kemer, Kan Kanserine Yakalandı

Güncelleme:

Fenerbahçe TV'nin genç ve güzel sunucusu Dilay Kemer, zor günler geçiriyor. Uzun süredir ekrandan uzak kalan güzel sunucunun kan kanserine yakalandığı ortaya çıktı. Kemer'in iyileşmesi ise ilik nakline bağlıydı. Uzun süredir tedavisi süren Dilay Kemer için iliğin bulunduğu açıklandı.

KAN BAĞIŞI ÇAĞRISINA DESTEK YAĞDI

Yaşanan bu gelişmenin ardından Dilay Kemer için kan arayışı başladı. Fenerbahçe, kanserle savaşan sunucu için seferberlik başlattı. Fenerbahçe TV, 31 yaşındaki spiker için acil B RH (-) kana ihtiyaç duyulduğunu belirterek, bağış çağrısı yaptı. Sunucu için yapılan kan bağışı çağrısına destek yağdı.

FB TV'nin Sunucusu Dilay Kemer, Kan Kanserine Yakalandı

"İLİK NAKLİ OLUYORUM"

Güzel sonucu Instagram'dan kan arayışına gelen yoğun ilgiye teşekkür ederek, "İlik nakli oluyorum. Bu yüzden bir süre kan ihtiyacım olacak. Bugünlük karşıladık" diye yazdı.

FB TV'nin Sunucusu Dilay Kemer, Kan Kanserine Yakalandı

FB TV'nin Sunucusu Dilay Kemer, Kan Kanserine Yakalandı

FB TV'nin Sunucusu Dilay Kemer, Kan Kanserine Yakalandı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500

Yorumlar (54)

Sevtap:

Birgün olsun allah icin neyaptin. Hastalanincami duayi hatirladin. Yazik cok yazik :(

6
23
yanıtYanıtla
SANA MI KALDI?:

ALLAH bir ömür boyu ismini anmayan milyarlarca insana ekmek, su ve değişik dünya nimetlerini sunarken, bu kızın inancı konusunda elimizde tek bir bilgi yokken, şifa için dua istediğinde yüce yaradanın bile benim için ne yaptın diye sormadığı bu kişiye bu soruyu sormak ''SANA MI KALDI''

yanıt12
yanıt3
sevtapa cevap:

sen bu insanın iç dünyasını nerden biliyorsun ? Belki çok şey yapdı , birşey yaparken sana haber mi vermesini bekliyorsun sevtap ? saçma sapan yorum yapma yahu. .

yanıt5
yanıt0
Adamın dibi:

Güzel karı

3
22
yanıtYanıtla
Keremce:

Bu habere böyle yorum yapmak için hakikaten dibi görmek lazım.Hemde en dibi.Güzel isim bulmuşsunuz kendinize

yanıt3
yanıt0
garip:

sen niye varsın?

yanıt3
yanıt0
Horozkentli:

Sen nikini değiştir adam kısmını kaldır anca dip olur senden.

yanıt3
yanıt1
.:

FENERBAHÇENİN YILLARDIR EZİKLİĞİ VE REZİLLİĞİ YÜZÜNDEN KADIN HASTALIĞA YAKALANDI .

6
19
yanıtYanıtla
Mehmet:

Yıllarca ilik bekleyip de bulamayan onlarca kişi vefat etti, bunlardan biri de ilkokul arkadaşımdı. Ama söz konusu ünlü biri olunca millet olarak sanki bir çıkarımız olacakmış gibi hemen ilgileniyoruz. Allah tüm hastalara şifa versin.

15
2
yanıtYanıtla
1903_onur:

seninki de laf yani simdi. nerden unlu oluyor bu kadin. medya sektorunde calisan bir emekci sadece. bulunmus oldugu sektorden kaynakli daha buyuk kitleye ulasmasina bir sebep bu sadece, ki artik herkes birsekilde boyle duyurumlari yapabiliyor. allah herkese sifa versin. ilk once bunu dile getirmelisin bence.

yanıt3
yanıt0
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title