Haberler

Fatih Terim ve Mete Kalkavan Arasında Geçen Konuşma Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Galatasaray'ın hocası, hakeme "Diagne kesinlikle savunmanın gerisindeydi. TV'den izleyince göreceksin, ofsayt değildi" dedi. Sarı-Kırmızılı yöneticiler ise Kalkavan'ı VAR'a bakmadığı için eleştirirken, "Pozisyonu izlese doğruyu görürdü" diye konuştu.

"EVE GİDİP TV'DEN İZLE, GÖRECEKSİN"

Cimbom'un Konya beraberliğinin ardından Teknik Direktör Fatih Terim'in hakem Mete Kalkavan ile yaşadığı diyalog çeşitli yorumlara neden olmuştu. Terim'in Kalkavan'a gösterdiği tepki sırasındaki sözleri ortaya çıktı. Fatih Hoca'nın, Kalkavan'a, "Hocam Diagne'nin pozisyonu ofsayt değildi, gerideydi. Eve gidince TV'den izle, sen de göreceksin" dediği öğrenildi.

Fatih Terim ve Mete Kalkavan Arasında Geçen Konuşma Ortaya Çıktı

RAKİBİN AYAĞI BİRAZ ÖNDE

Galatasaraylı yöneticilerin ise pozisyon sonrası hakem Kalkavan'ın VAR ekranına giderek pozisyonu izlememesine tepki gösterdiler. Sarı-Kırmızılılar, "Kalkavan VAR ile konuştuktan sonra bir de pozisyonu izlemeliydi. Her ne kadar ofsaytta çizgi çekilse de pozisyon bize göre temizdi. Konyalı oyuncunun ayağı daha önde. Kalkavan da bunu ekrandan görebilirdi" ifadesini kullandılar.

İTİRAZ VAR, HAKARET YOK

Öte yandan Teknik Direktör Fatih Terim'in Kalkavan'a yaptığı itiraz nedeniyle PFDK'ya sevkedilip edilmeyeceği konusu da gündeme geldi. Ancak hakemin maç sonrası yazdığı raporda Fatih Hoca için, "Sadece itirazını dile getirdi. Hakaret içeren bir sözü yoktu" diye yazdığı belirtildi. Bu nedenle TFF Hukuk Kurulu da Aslan'ın hocasını Disiplin Kurulu'na sevketmeye gerek görmedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500

Yorumlar (37)

Cenk:

gs bu hakemlerle kollanarak son 10 yılda kaç şampiyonluk aldı bir araştırın bakalım. 10 yıldan öncesini ise hiç karıştırmayın çooook zararlı çıkarsınız.

20
26
yanıtYanıtla
hakan:

parator biz zaten tv den izliyoz üstüne bid çizgi çekiliyo gitte sen izle ama tabi alıştın yıllardır böyle şampiyonluklara adalet zorunuza gidiyo

16
23
yanıtYanıtla
atdagıı:

Gs, Kayseri maçında; Emre Akbaba’ya verilmeyen kırmızı kart ve yine Kayseri lehine verilmeyen penaltı ile aldığı 3 puanı unuttu Fatih hoca.

22
16
yanıtYanıtla
bülent yavuz:

allahın akıllısı bi maç aldıysak 5 maç yediler gs aldımızı görüyonda verilmeyenleride yazsana

yanıt0
yanıt0
birisi:

tineri fazla çekmişsin yine belli kafa güzel

yanıt1
yanıt1
KSK Lİ MESUT:

Paratör işte kendince hav lamış...

8
27
yanıtYanıtla
ASLI:

HOCAM HAKEMLERDE İNSAN HATA YAPABİLİR BİRDAHA RAKİP TAKIMA İLİŞKİN BİR DURUM OLURSA SEN DE EVE GİDİNCE TV DEN İZLE GÖRECEKSİN :)))))))

21
14
yanıtYanıtla
bülent yavuz:

var die bi sistem avr haberi VAR mı ne işe yarıyor ama sistem gs üzerine kurulu ama hepsini yıkıcaz şampiyon olucaz federasyona rağmen

yanıt1
yanıt1
BJK:

FATİH TERİM DOĞAL OLARAK MAÇ SONU İTİRAZINI ETMİŞ , HAKARET ETMEMİŞ KÜFÜR ETMEMİŞ BUNU ABARTMANIN ANLAMI YOK. FATİH TERİMDE ŞENOL GÜNEŞTE KOLAY YETİŞMİYOR BUNU UNUTMAYALIM. HAFTA SONU DERBİ KARDEŞÇE DOSTÇA HAK EDEN KAZANSIN TÜRK FUTBOLU KAZANSIN. HER İKİ TAKIMADA BAŞARILAR

27
2
yanıtYanıtla
adalet:

Hakemden en son şikayet edecek takımsın, her maça 2 joker hakkıyla çıkıyorsun, ya penaltı alıyor, yada rakibini 10 kişi bırakıyorsun. en az 9 şampiyonluğun haram be terim

16
10
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title