Haberler

Fatih Terim, Max Kruse transferini veto etmiş!

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Fenerbahçe'nin bonservis bedeli ödemeden transfer ettiği Max Kruse'u veto ettiği ortaya çıktı.

Werder Bremen'le yollarını ayırdıktan sonra bonservissiz bir şekilde Fenerbahçe'ye gelen tecrübeli futbolcu Max Kruse'nin menajerler aracılığıyla daha önce Galatasaray'a teklif edildiği, fakat Fatih Terim'in Alman oyuncuyu istemediği ortaya çıktı.

FATİH TERİM KRUSE'Yİ İSTEMEDİ

Akşam'da yer alan habere göre; Audi Cup'ta sarı lacivertli formayla çıktığı 2 maçta 1 gol 1 asist yapan Kruse'nin Şampiyonlar Ligi faktörüyle Galatasaray'a gelmek istediği öğrenilirken, Fatih Terim'in kafasındaki sistem sebebiyle tecrübeli golcüyü veto ettiği belirtildi.

3 yıllık sözleşme, 2,5 milyon euro garanti ücret, 1,5 milyon euro imza parası ve bonuslarla maliyetini ortaya çıkaran Kruse, sarı kırmızılı yönetimi şaşırtırken Başkan Mustafa Cengiz'in başından beri yönünü tamamen Falcao'ya çevirdiği ve Kolombiyalı yıldız için kulübün tüm şartlarını seferber ettiği bildirildi.

Fatih Terim, Max Kruse transferini veto etmiş!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Galatasaray Fenerbahçe Max Kruse Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (19)

ezikcimbom:

ezik terim ezik cimbom , kedi uzanamadigi futbolcuya mundar dermis

38
41
yanıtYanıtla
Kenan:

Vedat muriç tokadı bunlar hala kendine gelemedi he de geç

40
30
yanıtYanıtla
CAPS:

1 UEFA kupası 1 Süper kupa 22 Türkiye şampiyonluğu 18 Türkiye kupası 10 cumhurbaşkanlığı kupası 5 başbakanlık kupası 12 TSYD kupası 5 Türkiye süper kupası toplam 74 kupa ezik büzük venevli serçelerin ezilmişlerin toplam 56 kupası var

24
29
yanıtYanıtla
ultra kedi:

6-0 ları unutmuşsun ezik kedi

yanıt8
yanıt4
CAPS:

İster 50-0 yen çok da tikim de ben kupalara bakarım şampiyonluk sayılarına bakarım Avrupa''daki başarılara bakarım çok da tweetinde

yanıt0
yanıt2
6S:

Hocamız çok iyiydi o şampiyonlukları alırken

yanıt6
yanıt5
harampuanlarla 74- teneke:

ezik cimbom

yanıt14
yanıt6
lutenes:

yav he he

23
14
yanıtYanıtla
Sezar:

Ne alaka alamadılar denmiyorda hikaye okuyorlar.Ama haklılarda onların alacağı ancak emre mor olur........

11
16
yanıtYanıtla
ÜSKÜDARLI:

74 KUPANIZ VARDA NE OLDU SONUÇTA AYNI SALATASINIZ

12
12
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title