Haberler

Fatih Terim'in Talimatıyla Galatasaray, 3 Futbolcuyla Sözleşme Yenileyecek

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim; Selçuk İnan, Martin Linnes ve Sinan Gümüş'le yeni sözleşme imzalanmasını istedi.

Galatasaray'da iç transfer çalışmaları şimdiden başladı. Sarı-Kırmızılı yönetim, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Kaptan Selçuk İnan, Martin Linnes ve Sinan Gümüş ile yeni mukavele yapacak. 2011 yılından bu yana Sarı-Kırmızılı formayı giyen Selçuk'a 1+1 yıllık anlaşma teklif edilecek. Futbol kariyerini Galatasaray'da noktalamak istediğini açıklayan Kaptan'ın önüne gelecek olan sözleşmeyi gözü kapalı imzalayacağı ve para konusunda da sıkıntı çıkarmayacağı biliniyor.

LINNES KALMAK İSTİYOR

Fatih Terim'in göreve gelmesinin ardından çıkışa geçen bir başka isim olan Martin Linnes de takımda kalmaya sıcak bakıyor… Geçtiğimiz günlerde Norveç basınına açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu, Sarı-Kırmızılı takımda mutlu olduğunu ve yönetimden teklif beklediğini söylemişti. Yönetim de 27 yaşındaki oyuncuya yıllık 1.5 milyon eurodan 3+1 yıllık yeni sözleşme önerecek. Şu anda senelik 950 bin euro kazanan Martin'in 10 bin euro olan maç başı ücreti de kaldırılacak.

Fatih Terim'in Talimatıyla Galatasaray, 3 Futbolcuyla Sözleşme Yenileyecek

İMZA MART'TA RESMİYET KAZANACAK

Geçtiğimiz yıl kazanılan şampiyonlukta attığı kritik gollerle büyük pay sahibi olan Sinan Gümüş de yönetimin yeni sözleşme imzalamak istediği bir başka isim. Bu sezon çalkantılı bir süreç geçirmesine rağmen toparlanan Sinan'a 10 milyon TL'den ve belli oranlarda her geçen yıl artacak 5 yıllık anlaşma sunulacak. 25 yaşındaki yıldızın da bu teklifi reddetmeyeceği düşünülüyor. Başkan Mustafa Cengiz ve kurmayları mart ayının 10'una kadar oyuncularla bir araya gelecek.

(Güneş)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Martin Linnes Galatasaray Sinan Gümüş Fatih Terim Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (14)

Sarp Yılmaz:

Selçuk İnan takımın ağabeyidir. Ücretinde büyük oranda indirim yapmayı da kabul ediyor zaten. Takımda kalması ve diğer genç oyunculara ağabeylik yapması iyi olur. En azından Emre - Serdar gibi karaktersiz çıkmadı. Oynamasa bile takımda kalmayı sorun etmedi. Güzel Adamsın Kaptan. .

14
8
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

HOCAM, TAKTİK, TEKNİK. FİZİK İŞİNE BAKTIK VE SEN YAŞLANDIN DEDİK. ŞİMDİ BU OYUNCULARA SÖZLEŞME YENİLEMEKLE, BİZ SENİN YAŞLANDIĞIN KONUSUNDA İKNA ETTİN. BENCE GENÇLERE YOL AÇMA VE KÖŞENE ÇEKİLME ZAMANIN GELMİŞ MAALESEF.

8
7
yanıtYanıtla
Recai:

Selcuk un tursusunu kurarlar galiba

6
8
yanıtYanıtla
trabzonlu:

bosuna oyuncu almana gerek yok fatih t. f. f satın almıssınız zaten

1
10
yanıtYanıtla
vatandaş:

tam bir cahil laz kafası

yanıt11
yanıt2
habersiz:

linnes i gönder pili bitti

1
6
yanıtYanıtla
Müdür:

Çok para verilmeyecek se iyi. Ama sen sakın sözleşme ni uzatma bizi FB liglere çevirdin kafamız hep önde

3
3
yanıtYanıtla
TARAFTAR:

Fatih Terim''in teknik direktör, yaşar kemal uğurlu''nun hakem olduğu bir ligde maç izlemenin tadına doyum olmaz. futbolun yüzkaraları.

2
4
yanıtYanıtla
FENERLI-1:

SONUNU GOZLEMEK LAZIM BASAKSEHIRIN SAMPIONLUGU RESMILESDIKDEN SONRA TERIMIN YERINE GELECEK YENI TEHNIK DIREKTORUN KESINLESMESINDEN SONRA BU 3-CU SINIF TOPCULARI ISTEYECEKMI

3
2
yanıtYanıtla
CAABBAARR:

2 HAFTA SONRA MACINIZ İBB LE SEN BOŞ VER TEHNIK DIREKTORU DA KENDİ TKIMININ İÇİNDE BULUNDUĞU DURUMU SORGULA

yanıt1
yanıt1
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title