Haberler

Fatih Terim'in Sosyal Medyayı Sallayan Videosu: Robinho'ya Yumruk Gösterdi

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sahalarında Başakşehir'i 2-1 yendikleri maçta tribüne gönderilmişti. Olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

Sarı kırmızılı ekibin şampiyon olduğu Başakşehir mücadelesinde konuk ekip öne geçtikten sonra gerginlikler yaşandı. Bir pozisyon sonrasında Fatih Terim'in kendi yedek kulübesi önünden koşarak Başakşehir yedek kulübesinin oraya gelip dördüncü hakeme itiraz eden Robinho'ya yumruk gösterdiği görüntüler sosyal medyayı salladı.

Fatih Terim yarattığı gerginliğin ardından iki takım teknik heyet ve yedek kulübesinden bulunan isimlerde tartışmaya dahil oldular.

Fatih Terim'in Sosyal Medyayı Sallayan Videosu: Robinho'ya Yumruk Gösterdi

İSMAİL ÇİPE VE ADEBAYOR ARASINDA DA GERGİNLİK YAŞANDI

Sonrasında yedek kulübesinde bulunan Galatasaray yedek kalecisi İsmail Çipe ile Medipol Başkşehir yedek kulübesinde bulunan Adebayor arasında gerginlik yaşandı. Fatih Terim'i 'durdurmak' için orada olduğu maç sonrasında açıklayan Adebayor'u yedek kulübesinin içine sert bir şekilde itmişti.

Bu gelişme sonrasında sinirler biraz daha gerilmiş fakat hakemlerin ve oyuncuların araya girmesiyle birlikte zor da olsa Galatasaray cephesi sakinleştirilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (94)

FENEVRASYONLU UYUZ KUSLAR:

GUUYRUK ACINIZZZ BAYAADA BüYüK OK ANLADIKTA FAZLADA YANSSITMAYIN HEM SONRA ACIYORUZ SiZ CULLSUZ 5 PARASIZ DiLENCiLERE

54
12
yanıtYanıtla
ZAVALLI CAMİA:

Şampiyon olduktan sonra bile acınacak hale düşen zavallı camia . . Bir düşünün sizin dışınızdaki hiçbir camia şampiyonluğunuza temiz gözüyle bakmıyor. . . Gönlünüzce sevinin mutlu olun :))

yanıt16
yanıt9
hakan:

bi deli cıkıpta kafasını kırmıyo

23
38
yanıtYanıtla
GS:

bende senin kafani kirarim ben deliyim

yanıt12
yanıt20
YETER ARTIK!!!:

BU adam türk futbolunun kanseri kesip atılmadığı sürece benzer olayları daha çok izleriz. Şampiyon olmak için her yol mübah olmamalı rakibe de saygı göstermeli ama bu adam dan bekleyemezsin adam bundan besleniyor. Dikkat edin hep bu adamın şampiyonluklarında şike haram vs vs konuşuluyor.

26
21
yanıtYanıtla
EBENiYZi BELLEDi:

FENEVRASYONLU UYUZZZ KUS GUYRUK ACINI FAZLADA BELLi ETMESEN iYi OLUR

yanıt6
yanıt2
AYNEN:

gerginlik ve kaos çıkarıp bundan faydalanıyor parator . . .

yanıt3
yanıt5
YETER ARTIK!!!:

Adamlar gol atana kadar herşey yolundaydı ne olacak yani rakip gol mü atmasın atarsada sevinmesin sevinirse abartmasın ya adamlar 2. 3. golü atsa ne olurdu. Terörist mi olacaktı katliam mı yapacaktı. Sen 6S nin hocasısın yumruk falan ne demek ya fanatikliği bırakın dünyanın parasını alıyor adam olacak işini yapacak o kadar.

yanıt5
yanıt5
mıstık:

önce edep buda gs yok

15
26
yanıtYanıtla
GS:

EDEPSIZSIN

yanıt1
yanıt6
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title