Haberler

Fatih Terim'i Çıldırtan 'Kabadayı' Benzetmesi! İstifa Etmekten Zor Vazgeçirildi

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe'nin kendisi için 'Kabadayı' benzetmesi yapmasına sarı kırmızılı camiadan yanıt gelmemesi sonrasında çok sinirlendiği belirtildi. Terim'in aynı gece Abdurrahim Albayrak'ı arayarak istifa ettiğini ancak yoğun çaba gösterilmesi sonrasında ertesi gün istifadan vazgeçirildiği öğrenildi.

FENERBAHÇE'NİN FATİH TERİM'E 'KABADAYI' DEMESİNE CEVAP GELMEYİNCE İPLER KOPTU

TT Stadı'nda oynanan ve 2-2 sona eren olaylı Fenerbahçe derbisinin ardından Sarı-Lacivertli yönetimden Fatih Terim için "Sokak kabadayısı" açıklaması gelmişti. Başkan Mustafa Cengiz'in 12 Kasım'da düzenlediği basın toplantısında Fenerbahçe'ye sert bir yanıt vermesi bekleniyordu. Ancak Başkan Cengiz, "Fenerbahçe'nin Fatih Terim'e kabadayı demesi hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusuna "Susma hakkımı kullanmak istiyorum" yanıtını verince ortalık karıştı. Basın toplantısını tesislerdeki odasından takip eden Terim adeta çılgına döndü. Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın konuşmaları da Fatih hocayı sakinleştiremedi.

Fatih Terim'i Çıldırtan 'Kabadayı' Benzetmesi! İstifa Etmekten Zor Vazgeçirildi

BURAYA KADARMIŞ

Takvim'de yer alan habere göre; Ve akşam saatlerinde Abdurrahim Albayrak'ı arayan Fatih Terim'in ağzından herkesi şoke eden kelimeler döküldü: "Ben bırakıyorum, buraya kadar!" Haber hemen Mustafa Cengiz'e ulaştı. Ortalık bir anda karışmıştı. Başta Başkan Cengiz olmak üzere Abdurrahim Albayrak ve yöneticilerin yoğun çabaları 13 Kasım sabahında sonuç verdi. Fatih Terim sonunda istifadan vazgeçmişti.

EN KRİTİK AN

Bu yaşananlar Galatasaray için sezonun dönüm noktalarından birisi, belki de en önemlisi oldu. Eğer teknik direktör Fatih Terim o gün istifadan vazgeçmese Sarı-Kırmızılılar çok büyük bir kaos ortamına girecek, ne Türkiye Kupası ne de Süper Lig şampiyonluğu yaşanacaktı.

YAŞANANLARIN ARDINDAN ÇİFTE KUPA GELDİ

İstifa kararından vazgeçen Fatih Terim çok daha hırslı bir şekilde görevine geri döndü... Yaşananlardan ders çıkaran Başkan Mustafa Cengiz'in Terim'le olan ilişkisi bu krizden daha güçlü bir şekilde çıktı. Aslında yaşananlar bir bakıma çifte kupa zaferinin habercisiydi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Fatih Terim Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (60)

kRALEX:

KABADAYISIN AMA SAHTE KADAYI

13
8
yanıtYanıtla
yaralex:

bide türkçeyi öğrensen

yanıt1
yanıt1
SADO:

kulağını tıkayacaksın herkesi yeneceksin önüne bakacaksın kim ne derse desin bırak köpekler kudursun İMPARATOR

10
10
yanıtYanıtla
turca:

FATİH TERİM GİBİSİ BİR DAHA GELMEZ

8
12
yanıtYanıtla
ZAZAKİ:

KABADAYI BOZUNTUSU SOYTARILIKTAN BAŞKA BİŞEYİN YOK BİRDE GENÇLERE ÖRNEK OLUYOR SÖZDE

8
11
yanıtYanıtla
kemal:

fatih terim gibi hoca zor yetişir. değeri bilinmeli. türkiyenin imparatoru.

8
10
yanıtYanıtla
KAYSERİLİ:

biz taraftar olarak fenere gerekeni söyledik saydırdık koduk mustafa konuşsa ne olur konuşmasa ne olur haca senin arkanda galatsaray tarftarı var yetmezmi

6
11
yanıtYanıtla
Müfit:

Bizde cincona saydırdık

yanıt4
yanıt4
GS34:

ŞU MEYMENETSİZ HERİF ARTIK TERKETSİN CAMİAYI. GS YE DAHA KARAKTERLİ HOCALAR LAZIM. MESELA SABRİYİ GETİRİN ''Şampuanlar Ligi'' KUPASINI GÖTÜRÜN OKADAR NET!!

6
10
yanıtYanıtla
hakan:

sen kabadayı bile olamazsın çakma kabadayı kendi stadında 50 bin kişiyle artislik yabıyon avruba maçlarında yada inönüde yada şükrü saraçoğlunda karı gibi klubeden çıkamıyon kurban ol kabadayılığa çakma kabadayı seni

8
8
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title