Haberler

Fatih Terim GS TV'de Konuşurken Futbolcular Stüdyoyu Bastı

Güncelleme:

Galatasaray'ın Medipol Başakşehir'i 2-1 yenerek şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Fatih Terim, GS TV'de açıklamalarda bulunurken sarı kırmızılı futbolcular adeta yayını bastı.

Galatasaray'ın 2018-2019 sezonu şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından büyük bir sevinç yaşandı. Futbolcular, teknik heyet ve taraftarlar Türk Telekom Stadı'nda şampiyonluğu büyük bir coşkuyla kutladı.

OYUNCULAR BİRDEN STÜDYOYA DOLDU

Yaşanan sevincin ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ayağının tozuyla GS TV'de stüdyoda şampiyonluğu değerlendirdi. Terim, konuşmasını yaparken sarı kırmızılı ekibin futbolcuları bir anda stüdyoya geldi ve şampiyonluk marşları söyledi.

Ortaya çıkan bu görüntüye Fatih Terim başta şaşırırken daha sonra oyuncularına eşlik etti ve stüdyoda müthiş anlar yaşandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

DÖRT YILDIZ:

ŞU EZİK FB''NİN İBAN NUMARASINI YAZARMISINIZ? FİLİSTİNE BAĞIŞTA BULUNMAKTAN VAZ GEÇTİM, BU FAKİRLER DAHA ZOR DURUMDA. OLMADI BU SENEKİ FİTRE ZEKATIMI DA FB''YE VERECEĞİM. . . . . .

8
5
yanıtYanıtla
TNT:

Şike yap kazan

1
12
yanıtYanıtla
GS:

Bİ BİTMEDİNİZ OLUM. KENDİNİ BUNLARLA AVUTMA HAKEMLER HER TAKIMIN HAKKINI YEDİ NEDEN SADECE GALATASARAY BATIYOR ANLAMIŞ DEĞİLİM. RİZE MAÇI EVET KABUL EDİYORUM HAKEM HATALARI İLE KAZANDIK. AMA KONYA MAÇI 2 FENER MAÇI İLK YARI BJK MAÇI. . . BUNLAR NORMAL ŞEYLER DALGANA BAK ÜZÜLME

yanıt5
yanıt0
James:

Beşiktaş özentileri bunlar ya :))

4
2
yanıtYanıtla
iki ekmek bir maltepe:

Hadi lan kaç şampiyonluğunuz var ki hazımsızlar.

yanıt0
yanıt0
ceto:

alahina kurban. . . .

2
1
yanıtYanıtla
İMAMOĞLU:

BU GALATASARAYLILARIN YAYININI KESECEĞİM İSTANBULDAN SÜGÜN EDECEĞİM MAZBATAYI ALAYIM DA

2
0
yanıtYanıtla
BJK:

TAKLİTLERDEN SAKININ OĞLUM :))))

2
0
yanıtYanıtla
DEMİR BİYİK:

herkes fenere çamur atmiş yahu fener zaten şampiyonluğu unutmuş gidin başakşehir beşiktaşla dalganizi geçin bizin zaten daha çok uzun işlerimiz var şampiyonluğun hayallerini bu sene hiç yaşamadik zaten takimin durumu ortada

0
0
yanıtYanıtla
millitakımlı:

galataplace takımınun futbolcuları aldıkları milyon doları artık ülkesine götürüp fabrika fln kurarlar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title