Haberler

Fatih Terim: Galatasaray beni istemezse Fiorentina'ya dönebilirim

Güncelleme:

Galatasaray'ın başarılı Teknik Direktörü Fatih Terim, ilerde Galatasaray ile yollarının ayrılması durumunda Fiorentina'ya dönebileceğinin sinyalini verdi.

İtalyan basınında yer alan haberde Terim, "Galatasaray benim ailem. Bir gün beni istemezlerse, Fiorentina'ya gitmeyi düşünebilirim" açıklamasında bulundu.

TERİM'DEN FIORENTINA AÇIKLAMASI

Fiorentina'da çalıştığı Rui Costa , Toricelli, Chiesa, Enrico ve Federico'ya teşekkür eden İmparator lakaplı çalıştırıcı, "Umarım Fiorentina iyi yerlere gelir, çünkü bunu hak ediyorlar" dedi.

Tuttosport'a verdiği röportajda ise Türk futbolunun seyrini değiştirmek için milli takım döneminde çok uğraştığını belirten Terim, yabancı sınırında yaptığı uygulamanın meyvelerini verdiğini ve Cengiz Ünder gibi isimlerin Avrupa'da kendilerine yer bulduğunu vurguladı.

Fatih Terim: Galatasaray beni istemezse Firentina'ya dönebilirim

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (27)

eylül:

EGOLU ADAM SEVMİYORUM. . . . . DAĞLARI BEN YARATIM HAVASINDA. . . .

12
17
yanıtYanıtla
.:

Turkiyeden hangi teknik adam avrupada bir ülkeye gidipte bu şekilde karşılanıyor söylede bilelim . İtalyada basının ilgisi , eski fiorentina ve milandaki futbolcuların gelip ziyaret etmesi vs. Siz gidin kendini teknik direktör diye millete yediren ersundan umut bekleyin hala .

yanıt13
yanıt8
isimsiz cevap:

sende de fatih terim kafası var. . ne desem kafan dolmaz. . . iki kelimeyle tarif edeyim sen ve senin gibileri YETERSİZ BAKİYE

yanıt4
yanıt1
MKE:

politik cevap, yer yapıyor italyada da bir kapımız olsun

9
10
yanıtYanıtla
,.-.,:

galatasarayi bilmem ama Türkiyede cogunluk seni artik antipatik buluyor egonuda al git

7
11
yanıtYanıtla
Ooooooooooc:

Cehennemin dibine git paragoz hukumetin parasina bile goz diken zat dinin imanin para olmus cehenneme goturecen paralari . .

5
9
yanıtYanıtla
misafir gergadan:

Fatih hoca italyada yannız hakemler kıyak yapıp ailece fotoğraf çektirip adamı şampıyon yapmazlar biliyorsun bunu kovulmanın tecrübesiyle.......

4
5
yanıtYanıtla
Müfit:

Fati defol git

4
5
yanıtYanıtla
adam:

tabi sevmezler antipatik egolu bulurlar seni Fatih Hocam 21 kupa kimilerinin müzesinde dahi 20 kupa yok :D bu adamdaki başarıyı buradan egolu bulanları bir bölümü yakalasa kendini mourinho sanar :D

8
1
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

fiorintina kovmadımıydı fatih seni, hala neyin kafasını yaşıyorsun seni kim nabacak

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title