Haberler

Fatih Terim, Fiorentina maçı sonrası bel fıtığı ameliyatı oldu

Güncelleme:

Deneyimli Teknik Direktör Fatih Terim, Galatasaray'ın Fiorentina ile oynadığı ve 4-1 mağlup olduğu hazırlık maçı sonrasında ameliyat edildi. Kafileyle birlikte İstanbul'a dönen Terim, Galatasaray'a da sponspor olan hastanede bel fıtığı ve dar kanal ameliyatı geçirdi.

Kulüpten yapılan açıklamada Terim'in durumunun iyi olduğu ve tedavisine devam edildiği belirtildi.

Fatih Terim, Fiorentina maçı sonrası bel fıtığı ameliyatı oldu

Galatasaray, resmi sitesinden şu duyuruyu yaptı:

"İSTANBUL'A DÖNÜNCE OPERASYON GEÇİRDİ"

Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terim, bir süredir belinde yaşadığı rahatsızlık nedeniyle takımımızın İstanbul'a varışıyla sponsor hastanemiz Liv Hospital Beyin Cerrahisi kliniğine getirilmiş ve Prof. Dr. Mustafa Kemal Hamamcıoğlu başkanlığında başarılı bir bel fıtığı ve dar kanal ameliyatı geçirmiştir.

Hocamızın durumu iyi olup tedavisi devam etmektedir.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

GS:

Gecmis olsun babam

4
12
yanıtYanıtla
Kenan:

Annenin haberi varmı babanın hastalığında yenilgiye kılıf hazırlamış korkmasın

yanıt1
yanıt0
FUTBOL-İST:

Fatih TERİM bu ülkede bir gerçektir. Bu gerçeği kabul etmek gerekir, Bakışı ile, duruşu ile bir fenomendir, tırnakları ile kazıya kazıya buralara gelmiştir, aldığı imparatorluk lakabını hak eden gerçek bir fenomendir. Ülkenin gerçeğini en iyi bilen nerde ne zaman nereye ulaşacağını çok iyi ayarlayabilendir. Bir göz kırpması ile maç kazanacak kadar ülkem topcusuna hakimdir, hangi hocanın hangi takımda çalışacağına kadar etkilidir, kimim hakem olacağına, kimin Federasyonda ne şekilde görev alacağını bilir!!

5
10
yanıtYanıtla
SACMALAMA:

FIKRINE KATILMIYORUM. . . .

yanıt0
yanıt2
Misafir:

Fatih Terim bu ülkede gereğinden fazla değer verilmiş şişirilmiş bir balondur yediği goller de hazımsızlık yapmış geçmiş olsun

yanıt0
yanıt0
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Bu şimdi mağlubiyetide doktorlara bulmak için ameliyat olmuştur malum herkes hatalı bir tek hep bu kasıntı abidesi PARAtoner doğruya:))

6
7
yanıtYanıtla
teo:

Bence bir ameliyatta suratından olmalı gerçi suratı kalbinin pisliğini yansıtıyor ya, belki ego bencillik ve kendini beğenmişliğinde bir ilacı vardır şimdilik suratını düzeltsinler yeter.

12
1
yanıtYanıtla
Sssss:

Galatasaray in oynadigi futbiol adamı fitik eder

10
1
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

Yenilince ajitasyon için ameliyat olmuş

7
2
yanıtYanıtla
Fayi:

Birgunde eleştirenler bir şeyi basarsalar bizde onları alkislasak. Bı birakmadiniz fesatligi.

2
7
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title