Haberler
Güncelleme:

Fatih Terim'den TFF'ye yabancı kuralı eleştirisi: Herkes hükmen mağlubiyetlere hazırlansın

Aytemiz Alanyaspor maçının ardından TFF'nin açıkladığı yabancı kuralı kararını değerlendiren Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Bizim yetiştirmede sıkıntımız var. Mesele yerli-yabancı değil, yetiştirmekte. Şimdi herkes hazırlansın tekrar 3-0 hükmen mağlubiyetlere" ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (72)

Kemal:

İki maçta 7 gol yemiş konuştuğu konuya bak

17
10
yanıtYanıtla
cd:

ne yapsın uyutuyor işte taraftarını

yanıt8
yanıt1
sinsiiiiiiiiiiii !!!!:

takımı 8 haftadır galibiyet alamıyor 15 gol yemiş son maçında 4 gol yemiş onları konuşmayıp çıkmış nelerden bahsediyor gündemi değiştirip başarısızlığı gözükmesin diye az sinsi değilsin paragöz devamlı bir bahane mazeret zaten 11 yabancıyla çıkan senin takımın

18
6
yanıtYanıtla
terim:

sen bu adama basarısız diyosan git kumda top oyna sen :)

yanıt1
yanıt7
AFYONLU:

Galatasaray takımmı?Fatih terim teknik direktörmü?

12
9
yanıtYanıtla
hastır:

terim. şampiyonluğu bundan sonra anca rüyanda görürsün.

15
6
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE33:

Yine kim ağlattı bu adamı ? Yapmayın arkadaşlar lütfen . . . Lan hakikaten bu zatı muhterem lider durumda iken sesi soluğu çıkmazdı ! Anladııııımmmm . . . Kimse birşey yapmamış . Aklı sıra günah çıkarıyor . Hooop , mevzi değiştirme yoluna gidiyor .

16
4
yanıtYanıtla
fenerlihalit:

ben kendi takimima bakarim 2 puan kalmis aramizda :))) sezon sonu sizin önünüze gecelim de görün :)))

11
7
yanıtYanıtla
FENERLİBAHÇELİ34:

Mazeret çok, . . Ama bu sıcaklarda da. .

4
14
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

Sen 11 yabancıyla maça çıkarken hep söyledik sana bu takım yabancı takımı değil diye ama sen ısrarla 11 yabancıyla çıkıyordun ne oldu şapka düştü kel gözüktümü

9
6
yanıtYanıtla
Hiçkimsw:

4 büyükler arasında altyapıya özen gösteren 2 takım var biri GS diğeri TS, GS altyapı scout ekibini 2012 yılında TS 2015 yılında kurdu ve yavaş yavaş meyvesini yemeye başladılar. 4 büyükler arasında altyapısı en bitik olan takım FB çok değil 3 sezon sonra yabancı kuralı GS ve TS i yukarı taşıyacaktır ama özellikle FB yerli dandik futbolculara verdiği inanılmaz paraların borcuna batmış ve geleceğe dönük bir umudu olmayan takıma dönecektir. Ali Koç yabancı oyuncu kısıtlama taraftarı, bu kural FB e ne kısa vadede ne de uzun vadede fayda sağlamayacaktır. Ama şu bir gerçek kısa vadede rakiplerini sıkıntıya sokacaktır uzun vadede rakipleri toparlar ama bu temelle FB daha çok batar. Kısacası topuğuna sıktı farkında değil.

yanıt0
yanıt0
ARAS:

İmparator; bunlar seni anlayacak kadar iyi olduklarını düşünemiyorum

5
10
yanıtYanıtla
jh:

Evet doğru söylüyorsun böyle masalı ancak senin gibiler anlayabilir

yanıt3
yanıt0
Mertcee27:

Gerçek.. işin hakkını veren teknik direktör veya kulüp, oyuncu yetiştirmekte sorun yaşamaz. Kimseye masal anlatmasın. Bu ülkede genç kalmadımı? Sen işini layığıyla yap, bak ne cevherler yetişir. Eğer oyuncu yetişmiyorsa sorun sizdedir. Sözüm tüm teknik direktör ve antrenörlere kulüplere. Lig fark etmez.

11
4
yanıtYanıtla
Adsız Kovboy:

oyunucu yasak varken de yetişir. kendini gösteren adam o formayı alır. zorla oynattıgın adam kendini geliştirmez. 3 türk olucaksa bu 3 kişi kendini geliştirmez. adam doğru diyor. normalde ozanı satamazdık. çünkü türk diye oynatmak zorunda kalıcaktık. adam gitti daha çok gelişti ülkeye daha yararlı oldu. az mantıklı düşünün

yanıt2
yanıt1
...:

Fatih terim kadar Türkiye de başarılı ve ülkeye faydalı olan başka bir teknik adam yok. . . !

yanıt0
yanıt4
alper:

hemen gündemi değiştir fatih . dört tane yapıştırmışlar onun hesabını ver. . .

12
3
yanıtYanıtla
Memleketim:

Aklinin olmadigini anlatmaya calismis. Demekki 20 ye kadar sayamiyormus. Ve bu sahsiyet memleketimde spordan milyonlari kazaniyor. Spordan anlamayan bu sömürücü insanlar nezama defolup gidecekler?

6
9
yanıtYanıtla
FANATİKGS:

FATİH TERİM ANCA CEBİNİ DOLDURUYORSUN SENİ ALLAH BİLE DOYURAMAZ TÜRK FUTBOLUNU AYAKLAR ALTINA ALDINIZ MAÇ İZLEMEZ OLDUK

7
6
yanıtYanıtla
FB:

OLMUYOR FATİH HOCA ELİNDE MALZEME OLMAYINCA OLMUYOR İMPARATORKEN ER AT OLUYORSUN MAALESEF. . .

5
7
yanıtYanıtla
Akın:

Külüpleri batırdınız ftbolun icine ettiniz yabancı cenneti yaptınız avrupada döküldünüz hala konuşuyorsunuz yazıklar olsun

10
2
yanıtYanıtla
Bilmiş Bilmiş Konuşan Adam:

Bu adam bu îşı bırakıp gitsin şey olarak.

6
6
yanıtYanıtla
fenerlihalit:

ne oldu maci niye konusmuyorsunuz sayin terim ??? ts ye maci nasil verdiniz ??? onu bir acikla ve bugünde alanya ezmis sizi :)ama sizin konunuz yabanci oyuncu sinirlamasi

5
7
yanıtYanıtla
ZAZA...:

SEN FB YE BAK NAPACAN TERİMİ BOŞ KONUŞMA SU AKAR YOLUNU BULUR.

yanıt1
yanıt3
Gsli:

6 yılda tek kupa alamayan takımın taraftarı gelmiş burda,,laf kalabalığı yapıyor,,hadi git kumda oyna sen..

yanıt0
yanıt3
HAK:

Kendinize bakın kendinize, konuşacaksan kendi kulübünü konuş, çekemiyorsan anten tak,

yanıt0
yanıt3
UA:

En son kadıköy marmarayda ağlıyordunuz hayırdır, karşında imparator var sen daha ceninken adam kupa kaldırıyordu, köyünden dışarı çıkma halit

yanıt1
yanıt4
antigs:

matihcim milli takımın suanki durumuna bak zirvede kimlerle geçlerle sus. Bizim karıyus maçbası 2 gol yedi ersin 5 te 5 yedi ne farketti ?

4
6
yanıtYanıtla
Kebapçı Selo:

Başladı yine algıya. Algıya harcayacağın enerjiyi sahaya versen şampiyonlar ligi şampiyonu olurdun. 8 haftadır galibiyetin yok. Avrupa son 35 maçta 2 yada 3 galibiyetin var. Bunlar federasyonun suçu mu oldu şimdi ?VARdı yoktu geçelim bunları. . . . .

6
3
yanıtYanıtla
MEMET33:

HAZIMSIZ ARKADAŞ, AVRUPADAKİ MAĞLUBİYETLER BİZDEN GALİBİYETLER NEDEN PARALELDEN OLUYOR PEKİ?

yanıt1
yanıt0
Fenerlibahçeli34:

Söylediklerinin doğru kısmı şu; Eğer futbolcu, sporcu, nitelikli insan yetiştirme mekanizmanız yoksa koruma tedbirleri hiç bir işe yaramaz. Türk futbol sistemi genç ve yetenekli futbolcuları alıp üst düzey sporcu haline getiremiyor. Bu nedenle tamamen ''yabancı yasağı'' koysan neye yarar, kaliteli adam yetişmedikten sonra. Millet, TV stat da kimi seyredecek? Alt yapı antrenörleri çok iyi eğitilmeli. .

9
0
yanıtYanıtla
Es es:

Terim haklı. Kaç tane iyi türk futbolcu var? Tarıklar potuklar topuzlar çıkar gene. Rakibin 3 katı verip alıcan anadolu kulubünden batacak sın. Dan dun futbol geri gelir sivas alanya antalya gibi takımlar güçsüzleşir ligin zevki kalmaz

5
3
yanıtYanıtla
vn:

Fatih bey4 tane yapıştırmışlar bunu dert etmemişsin. 3-0 bu kadar dert etme

6
1
yanıtYanıtla
Fb lee:

Terim doğru demiş. Yabancı sayısı serbest olmalı

4
3
yanıtYanıtla
hakkı:

gündemi güzel değiştiriyor vesselam

6
0
yanıtYanıtla
doğruya doğru:

imparator hakli. dağılın hade. mesele yabancı sayısı değil. kalite kriteri bence

1
5
yanıtYanıtla
Gökay Güneş:

Tamamen katılıyorum. Milli takım bile yabancı sınırı kaldırılımca daha başarılı oldu. Oyuncularımız avrupada oynar oldu. Şimdi ederi çok daha az olan topçular yerli olduğu için yam gelip yatıp avrupayafa gitmeyip parasına bakacak.

4
2
yanıtYanıtla
Yusuf1680:

Sayın Terim maalesef haklı. Kısıtlama olsaydı Çağlar, Merih, Ozan, Cengiz gibi yetenekler dünya çapında kendini kanıtlayabilir miydi? Problem sayıda değil problem yaşta. Yaşlı ve iddası olmayan futbolculara verilen, karşılığı alınamayacak paralar hep israf.

1
4
yanıtYanıtla
Hıdur:

Ne sevimsizsin Terim. Ama işte adaletsiz dünyada kaybederken de kazanıyorsun.Ballısın. Bu da sana konuşma fırsatı veriyor. Başka hiç bir hünerin yok.

5
0
yanıtYanıtla
ljn:

bravo

yanıt1
yanıt0
Dadaş:

Şenol güneş bu kural sayesinde milli takıö başarılı oldu. Sınır olsa cengiz okay çağlar ozan Yusuf vs Avrupa ya gitmezdi. Eğer 6 yabancı olursa milli takım başarısız olur.

1
4
yanıtYanıtla
ALPER:

İMPARATOR FATİH TERİM .

1
4
yanıtYanıtla
Merih demiral:

Yabancı kuralı türk futboluna ihanettir nihat özdemir istifa

3
2
yanıtYanıtla
MEMET33:

HOCAM EVVELA İŞİNE BAK, OYNADIĞIN MAÇI KAZAN(DAHA DOĞRUSU KAYBETME) SONRA GELECEK SENEYE BAHANE ARA. BECEREMİYORSUN BIRAK ARTIK YAŞIN GEÇTİ. AYAĞA DÜŞME YETER. . .

4
1
yanıtYanıtla
FATİH HAKSIZ:

Oyuncu yetiştirmek zor değil, anlık başarı peşinde koşulduğu için oyuncu yetiştirmeyle uğraşmak istemiyor kimse. Milyonları yabancılara vereceğinize yetiştirin.

1
3
yanıtYanıtla
fsfs:

yav böyle saçma bir şey dünyanın hiçbir bulamzsnız allah aşına tff komple kovun orda çalışanları başta yöneciler olmak üzere zengin çocuklarını koymuşlar oraya ne anlasın futboldan

2
2
yanıtYanıtla
Kemal:

E hani yerli ve millilik ülkede topçu mu yok yasaklansin yabancı oyuncu adamlar tatile gelip dünya parası alıp gidyolar o paraların çeyreğine bu ülkede oynayacak milyonlarca yetenek var

2
2
yanıtYanıtla
BAYERLİ ESKİ PROFESYONEL:

İyi oynayan oynamalı. Eğer yabancı kadar kaliteli Türk futbolcusu yoksa, Türk takımlarında ille de Türk oyuncu olacak diye vasat bir takım mı olsunlar? İyi yabancılar sayesinde rekabet oluşur ve Türk futbolcusu yetişir. Kısıtlama Türk futbolunu geri götürür.

1
2
yanıtYanıtla
CC:

Yabancı kuralı yöneticiler ve menajerler için getirilen bir kural. futbolun saha içindekilerinin istediği bir kural değil. saha dışındakilerin para kazanması için yapılan bir kural. Böylesi kesim değil yönetici olmak stat da taraftar bile olarak yeri olmaması lazım.

0
3
yanıtYanıtla
kerim:

balık baştan kokar demişler müteahiti futbolun patronu yapar kalifiyesiz taraftar forması giymiş insanları federasyona doluşturursan bu duruma çokta şaşırmamak lazım.

1
2
yanıtYanıtla
Haklı ve Haksız:

Evet bir yerde haklı oyuncu yetiştirilemiyor ama şu an ki futbol piyasasında klüplerin gücü anca çöp yabancılara yetiyor. Hal böyle olunca mali yapılar delik deşik. Alma bundan sonra yabancı koy yerlileri kadroya paralar gitmesin yabacıya. Zaten başarı yok gene yok. Yok oğlu yok.

3
0
yanıtYanıtla
bitlis:

hoca haklı, iyi oyuncularda çıktı genç oyuncular , rekabet burada etkili oldu yerli yabancı şeklinde ayrımamak gerek.

1
2
yanıtYanıtla
Nirvana:

Yabancı transferi tamamen yasaklansa ve Türkiye ligi 10 yıl sadece Türk futbolcularla oynansa , bu oyuncular da iyi yetiştirilse Türkiye ondan sonraki 10 yılda 2 defa Dünya şampiyonu olur . Türkiyenin Futbolcu kaynağı sınırsız . Siz sadece bu çocuklara oynama şansı verin . Yabancı sayısını arttırıp bu ülkeyi yaşlı yabancı oyuncu çöplüğüne çevirenler , bu arada ceplerini dolduranlar ve bunları alkışlayanlar hepsi vatan hainidir . Sınırdışı edilmeliler .

2
1
yanıtYanıtla
ads:

laf olsun torba dolsun. 8 yabancı azmı. 3 yerli az bile. türk takımı olduğun belli olsun 3 tane nedir ya. konuyu saptırıyor. . oynadığı futbola bak. . .

3
0
yanıtYanıtla
hee:

1 2 3 4 5 6 7 8 offfff sayana kadar yoruluyo insan zaten. neyse 1 2 3 tanede yerli güzel yırttık bu maç haaa dur yedekler vardı 1 2 3 4 5 6 güzeeel şimdi oyuncu değişkliği yapak eeee kimi çıkarcaz yerliyi çıkartak yabancı koyakkk yooooo olmaz kafam karıştı sayması dert çıkartması dert ula biz matematikçimiyiz hoca mı heeeeee napacaz şimdiii bilen yok muuuuuu?

1
1
yanıtYanıtla
Cumhur:

Geçen sene ali dürüst vardı federasyonda her işiniz tıkır tıkır işliyordu şimdi rüzgar doğru esiyor averaj takımı oldunuz aslında seni orada tutanda kabahat

2
0
yanıtYanıtla
Ua:

Fatih terim turk futbolu icin cok onemli daha once hic kimsenin basaramadiklarini basarmis bi insan ha bu kafayla o basarlilara kimse yetisemez bile biz gercek gs taraftari icin hocanin gonlumuzdeki yeri ayridir basak sehir stadinin adi bili fatih terim olduysa tt arenada fatih terim tt arena olmalidir

0
2
yanıtYanıtla
Bozkurt:

Şu fblilerin konusmaya hala yüzümü var siz takiminizi calistiricak hoca erolumu getireceksiniz bunlar kücük takımalariñ büyük hocalari asla bir grande degil imparator değil 20 yıldır yenemiyosunuz diyodunuzya bu ne yaptı bitirdi ipinizi o zaman cekti siz sahanızda kupa kaldırdımı kaldırdı size ne imparator büyük hoca sizin başkanınız dahi saldırıyo çünkü hoca giderse gs kaybedecek bunu hepiniz biliyosunuz sizin en büyük gıpte ettiğinız emre dahi imparatorun eseri neyi tartışiyosunuz rütbemiz farklı hadi işinize??

0
1
yanıtYanıtla
Murat:

30 senedir eliniz tutan mı vardı, yoksa Türk çocukları o kadar mı yeteneksiz. Sizi nasıl yetiştirdilerse siz de biraz hazırcılığı bırakıp genç yetiştirseydiniz takımlarımızda bu kadar yabancı olmazdı. Türk futbolunu elbirliğiyle yokettiniz sayın hocalarım!

1
0
yanıtYanıtla
Esk:

Size her sey haram siz sadece birbirinizi asaglar kotulersiniz ogrenin once bir birinize saygili olmayi bir birinizi sevmeyi oldurmeyi degil siz hepsiniz once kuranda saygi sevgi yaziyor bulsaniz galatali ve fenerliler bir birinizi oldureceksiniz allah size akil fikir versin

0
1
yanıtYanıtla
yuh:

milyon milyon her sene cebe indireceğinize oyuncu yetiştirin haaaaaaa tabi zahmetli olur. alışmışsınız zahmetsiz milyonları götürmeye. bu çok ağır gelir.

1
0
yanıtYanıtla
naci ahmet:

Fatih mantarladı abuk sabuk konuşmaya başladı kendini rezil etmeden bu işi bıraksın artık

0
1
yanıtYanıtla
Uefalı:

Terim luce sayesinde milli takım iyi seviyeye geldi. Şimdi emreler serdarları potukları doldurur milli takıma

yanıt0
yanıt0
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title