Haberler

Fatih Terim'den sürpriz Salih Uçan isteği!

Güncelleme:

Şener Özbayraklı ile büyük ölçüde anlaşan Galatasaray'ın yeni hedefinin Salih Uçan olduğu iddia edildi.

Sarı-Kırmızılılar, Empoli'den ayrılan Salih Uçan'ı istiyor. 25 yaşındaki orta saha oyuncusu ile görüşmeler başladı. Teknik Direktör Fatih Terim'de Salih'in kadroya katılmasını çok istiyor. Salih Uçan da Galatasaray'ın teklifi ne sıcak bakıyor.

ŞENER SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Akşam'da yer alan habere göre; Takımdaki yerli oyuncu sayısını arttırmayı amaçlayan Galatasaray, F.Bahçe'den ayrılan Şener Özbayraklı ile de anlaştı. Yerli statüsünde görev yapacak olan Jimmy Durmaz konusunda da görüşmeler sürüyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şener Özbayraklı Galatasaray Fatih Terim Salih Uçan Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (19)

bzztt:

adamın kumaşı iyi sadece bu kumaşı işleyecek terziyle buluşmadı fatih hoca adam eder bunu

9
3
yanıtYanıtla
galatasarayli:

salih ucani istemiyoruz. milli takimda oynayan turk statusunde futbolculari nicin almiyor galatasary da hic bir yerde tutunamamis salih ucani almaya calisiyor.

11
0
yanıtYanıtla
Bitlisli:

Eskiden FB ve GS eskilerini BJK toplardı şimdi GS toplamaya başladı Salih uçan halı saha topçusu gibi günümüzde bu tip futbolcular iş yapmıyor Fatih terim acaba ne düşünüyor???

4
7
yanıtYanıtla
Fenerli:

Salih Uçan ve Emre Mor''u Türk futboluna yeniden kazandırır diye düşünüyorum . Böyle oyuncuların disipline ve kendini kanıtlamaya ihtiyacı var . Fatih T. ve Sergen Yalçın gibi T. Adamlar bunu yapabilir.

yanıt3
yanıt2
Gsli:

Söyleyelim de fatih terim seni kadroya katsın

yanıt3
yanıt2
Adınızı Yazın:

topluyor yine çar çöp

8
1
yanıtYanıtla
METİN:

YAKIŞIR KALİTELİ OYUNCU

5
3
yanıtYanıtla
Ş.BAHÇE:

HADİ ORDA

yanıt1
yanıt0
RAP:

TERİMDEN İYİMİ BİLECEKSİNİZ DÜRZÜLER

3
5
yanıtYanıtla
....:

La boş konuşma... Beynini kullanmaktan korkma bozulmaz...

yanıt1
yanıt1
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title