Haberler

Fatih Terim'den Lemina açıklaması: Bu hiç iyi bir haber değil

Güncelleme:

Süper Lig'in 22. haftasında Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maç sonu konuştu. Sakatlığı sebebiyle mücadelenin 88. dakikasında oyundan çıkmak zorunda kalan Lemina ile ilgili Terim, "Arka adalesi gibi bir sıkıntı var Lemina'da. Bu tabii ki iyi bir haber değil" dedi.

Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, evinde Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup etti. Sarı kırmızılı ekip bu galibiyetle üçüncü sıraya yükselirken, önümüzdeki hafta oynanacak derbisi öncesi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 4'e çıkarmayı başardı.

"TARAFTARIMIZLA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ, YAVAŞ YAVAŞ TIRMANIYORUZ"

Karşılaşma sonrası Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim önemli açıklamalarda bulundu. Terim, sakatlığı sebebiyle mücadelenin 88. dakikasında oyundan çıkmak zorunda kalan Lemina ve Falcao'nun sakatlıktan dönmesiyle ilgili de konuştu.

Terim, "Çarşamba günü eforu yüksek bir maç oynadık. Onun üzerine bu, çok da kolay olmadı. Malatya da dirençli bir takım, tehlikeli oyuncuları var. Buna rağmen oyunu kontrolümüz altında götürdük. Bugün biraz daha az pas yaptık ama genel olarak 1'den sonra kaçırdığımız goller de çok da kaçırılacak goller değil. 2'yi bulmak olayı başka yerlere götürürdü. Bu puanlar, çok önemli puanlar. Taraftarımızla beraber birlikte yürüyeceğiz, yavaş yavaş tırmanıyoruz" ifadelerini kullandı.

"FALCAO'NUN DÖNMESİ SEVİNDİRİCİ"

Falcao'nun sakatlıktan dönmesiyle ilgili konuşan Terim, "Bugün Falcao'yu 15-20 dakika denedik, dönmesi sevindirici. Genel olarak takımımdan memnunum. Kolay değil, her an her kaybınızda çalkantıya uğramanız durumunda aşağıya gitmeniz muhtemelken, bu kadar kritik dönemde sorumluluk alıp iyi oynamak ve kazanmak önemli" dedi.

"LEMİNA'NIN ARKA ADALESİNDE SIKINTI VAR"

Terim, Lemina'nın sakatlığı ile ilgili de "Arka adalesi gibi bir sıkıntı var Lemina'da. Bu tabii ki iyi bir haber değil. Lemina çok önemli bir oyuncumuz. Ümit ederim ki sıkıntısı çıkmaz. Sıkıntı çıksa da Galatasaray takımı her yerde, herkesle oynar" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

DDDD61:

MALATYANIN HAKKINI YEDILER BUZ GIBI PENALTIYI VERMEDINIZ SIRF GS LIGDE TUTMAK ICIN ŞİKENIN ASIL ADRESI GS DIRR FB KADAR ODA ŞİKECIDIR

11
27
yanıtYanıtla
gsli:

dümbük töreyi atsa maç farklı biterdi net kırmızı

yanıt6
yanıt1
fısss:

az kaldı az arenada gorucem sızı hamsı kafalılar devletın parasıyla borcları odeyıp transfer yapmaya benzemıyor bu ısler

yanıt9
yanıt1
ozan:

ulan ben sizin kadar ezik bir taraftar kitlesi görmedim yaa . Evet yendi tamam Malatya nın hakkı. . e be akıl yoksunu . . Galatasarayın hakkı yenerken de konuştun mu böyle. . .

yanıt10
yanıt3
ibrahim dinç:

taraftarınızla degil federasyon ve hakemlerle yürüyorsunuz yazıklar olsun

8
11
yanıtYanıtla
polat:

bakalım bu sene fenevi elimizden alma gürevini hangi şerefli hakeme verecekler

13
2
yanıtYanıtla
Kenan:

6sarayı malatyasporun elinde aldığı gibimi güldürme hakemler sayesinde geldiniz bu noktaya

yanıt0
yanıt0
MEMET33:

TEK SUÇLU FATİH TERİM AMA VESİLE OLDUĞU OLAYDA NE HİKMETSE BAŞKALARI SUÇLU, 75. DAKİKALARDA EN AZ 5-6 FUTBOLCU OYUNDAN DÜŞÜYOR SEN FATİH HZ. LERİ İLLA 85-90 I BEKLİYORSUN. BU TAKIM BU SENE ŞAMPİYON OLURSA SENİN SAYENDE DEĞİL ''SANA RAĞMEN ŞAMPİYON OLUR''

6
2
yanıtYanıtla
CİMBOM OLD BOYS:

HAFTAYA HER BİR FUTBOLCU ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPMALI

5
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınf:

BU kim?

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title