Haberler

Fatih Terim'den Brugge maçı yorumu: Ömer Bayram'ın oyundan çıkmak istemesi dengeleri değiştirdi

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi'nde 1-1 biten Club Brugge maçı sonrası yaptığı açıklamada, Ömer Bayram'a ayrı bir parantez açtı. Terim, Bayram için "Oyundan çıkmak istemesi dengeleri değiştirdi" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Club Brugge ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. maçında sahadan beraberlikle ayrılan ve ilk golünü atan sarı kırmızılılar, 90+2'de yediği golle Avrupa Ligi'ne katılma şansını mucizeye bıraktı.

Maç sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Fatih Terim, "Maalesef bu sene son dakikalar yeme modası geçiriyoruz" şeklinde konuştu.

Öte yandan Ömer Bayram'ın son dakikalarda yorularak oyundan çıkmak istemesinin dengeleri değiştirdiğini söyleyen Terim, "Emeklerine de çok üzüldüm çocukların. Son maça kaldı artık" dedi.

İşte Terim'in maç sonu açıklamaları:

"İkinci golü bulabilirdik özellikle ilk yarı. İkinci yarı da geldi. O ara bir iki tane de onlar çaprazdan girdiler pozisyona. Ama 90+2'ye taşınmış bir takım artık 10 kişiyle oradaysa, oyunu tutmuş gibi görünüyorduk. Merkezde iyi kapattık. Marcao'ya çarptı, bir şeyler oldu. Maalesef bu sene son dakikalar yeme modası geçiriyoruz. 2-0 yapmadığınız her maç tehlikeli."

"BAŞKA BİR ŞEYİN BAŞLANGICINI YAPABİLİRDİK"

"Hevesle oynanan, mücadeleyle oynanan bir oyun vardı. Ama tabii 3 tane, girenle beraber 4 tane müthiş çabuk, atak oyuncularının rakip takımı düşünecek olursak bizim de çabuk oyuna çıkacak oyuncumuz olmadığını düşünürsek buna rağmen çok iyi oyun oldu. Bunu hak etmedik. Başka bir şeyin başlangıcını yapabilirdik. Ama topa doğru çıkmamak. Uzatma dakikalarında konsantre düşmüş olabilir. Yapacak bir şeyimiz yok. Son maça kadar uğraşacağız."

"BENİ ÇIKARIN DEMESİ DENGELERİ NEGATİF EKLEDİ"

"Değiştireceğim şeyler olabilirdi ama Ömer'in özellikle çok yorulup koşamıyorum, bittim, beni çıkarın demesi bazı dengeleri de maalesef negatif etkiledi. Bazen taşlardan bir tanesini alırsanız hepsi birden değişebilir oyunda. Dolayısıyla 1 puan ancak oldu bugün. Bu da çok istediğimiz bir şey değildi. Emeklerine de çok üzüldüm çocukların. Son maça kaldı artık."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Club Brugge Fatih Terim Ömer Bayram Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (18)

analiz:

senden ne zaman kurtulacağız. Ömer bayramı ne zaman takımda oynattın ki, şimdide kalkmış çocuğu lekeliyorsun . takımın yüz karası sen ve ekibindir.

31
8
yanıtYanıtla
Emrah:

Ömer bayramı hedef gösterme tek suçlu sensin

36
1
yanıtYanıtla
fatih:

Gelatasaray ömere kaldıysa vay haline

19
3
yanıtYanıtla
önemli degil:

Ömeri hedef gösteriyor alttan alttan. . . cocuk daha ne yapsin. cigeri cikincaya kadar oynadi. . yabanci sevdasi yüzünden oynatmadiginiz oyuncular tabi 90 dakika zor dayanir kondisyon o kadar aga. .

13
0
yanıtYanıtla
MEMET33:

GİT BE ADAM ARTIK, PARA İÇİN KOVULMAYI NE BEKLİYORSUN. DOYMADINMI HALA. . .

6
4
yanıtYanıtla
gs:

gitmek mi !! memet33 se ne bicim taraftarsin , daha yedi ay once uzaklardan gelerek galatasarayi sampiyon yapan ve rekor ustune rekor kiran fatih terim in gitmesini istiyorsun nankorluk yapma, fatih terimin galatasarayda daha cok kredisi var!! gitsinmis, tuh senin gibi zihniyete, oglum futbol bu her sene iyi olacan, sampiyon olacan diye bir sey yok.

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

YABANCI;EMRE MOR u en kritik zamanlarda maça alırsan böyle morarırsın

6
1
yanıtYanıtla
YENSEN DE YENİLSEN DE ...:

KRAL SENSİN GALATASARAY. . . HEY HATTT . . . Kurtarıcımız Ömer haaa. Ne hallere düştük sorma. İmparator eskiye haline dön lütfen

4
2
yanıtYanıtla
HALUK:

İSTİFA ET DE KURTULAK ARTIK YAAAAAAAAAAAAAAAAAA. . İSTEMİYORUZ SENİ !!!!!!!

2
4
yanıtYanıtla
metin:

bi sene sonrada imparator diye ağlarsınız

yanıt3
yanıt0
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title