Haberler

Fatih Terim: "Avrupa'ya Daha Güçlü Döneceğiz"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi'nde Portekiz ekibi Benfica'ya elendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "UEFA veya Şampiyonlar Ligi'ne çok daha güçlü ve daha ileriye gidebilecek bir takımla döneceğimize herkes emin olabilir" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi'nde Portekiz ekibi Benfica'ya elendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "UEFA veya Şampiyonlar Ligi'ne çok daha güçlü ve daha ileriye gidebilecek bir takımla döneceğimize herkes emin olabilir" dedi.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanş maçında Benfica ile golsüz berabere kalarak Avrupa'ya veda etti. Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Fatih Terim, "Turu geçersek yolumuza devam ederiz, Benfica geçerse kendilerini tebrik ederiz dedik. Kendilerini tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. İki maça da hakemler damgasını vurdu diyebiliriz. İlk maçta olmayan penaltı, ikinci maçta olmayan ofsayt. Günahı UEFA'nın boynuna. Değişimi ve gelişimi bol bir takımız. İlk adımımızı ocakta attık, ikinci adımı nasipse haziranda atacağız. UEFA veya Şampiyonlar Ligi'ne çok daha güçlü ve daha ileriye gidebilecek bir takımla döneceğimize herkes emin olabilir. Gerek Şampiyonlar Ligi'nde gerek UEFA'da bizi karşılıksız destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda bizleri destekleyen sponsorlarımıza çok teşekkür ediyorum ve tabii ki camiamıza da bize gösterdikleri ilgi, alaka ve anlayıştan dolayı da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"Yapacak bir şey yok, ligimize bakacağız"

Terim, "Açıkçası o öyle olsaydı, bu böyle olsaydı demeyeceğim" diyerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Benfica'nın şu an için bizden daha iyi bir takım olduğunu söylemek zorundayım. Buna rağmen eleyebilir miydik? Evet eleyebilirdik. Ama dediğim gibi bu sene her türlü milletten hakem kararları bize bir hayli tatsız zamanlar yaşattı. Yapacak bir şey yok, ligimize bakacağız, kupamıza bakacağız. Sıkıntılarımız devam ediyor. İkinci yarıya Yuto'nun ayağındaki bir sertlik dolayısıyla değişikliği her an kafamızda tutarak ve Ömer'i ısıtarak girdik. Açıkçası bazı oyuncularımızdan daha fazlasını bekliyordum ama belki de bu turnuvanın favorilerinden biri olan Benfica ile oynamak çok kolay değil. Oyuncularımı kutluyorum, bazen böyle şeyler olabilir. Dediğim gibi daha değişik daha gelişmiş bir takımla Avrupa'ya döneceğimize eminim." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fatih Terim Benfica Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (31)

co hart:

balonnn terrimmm

7
11
yanıtYanıtla
ş .e:

ümit öztürk olsaydı bu macı alırdın fatih hoca

4
12
yanıtYanıtla
ş .e:

hoca hani hakemlerde insandı hata yapa bilirlerdi neoldu anladınmı hakem sayesinde kazandığın maclarda rakip takımların isyan etmelerini isteseydin ümit öztürk gelseydi ya belki kazanırdın

3
11
yanıtYanıtla
cceee:

o sözü ironi yapmak amaçlı kullandı, ama sen ironi nedir onu bilsen zaten oradaki mesajıda anlardın, tam tersine hakem hata yapmıyor, kasten yapıyor demek istiyooooor, ah eksikler bari susunda cahilliğiniz çıkmasın, karşındaki seni kupalarıyla boğar, çıkardığı 100den fazla yetenekli insanı kazandırdı, , hadi sen kış uykuna

yanıt1
yanıt2
BİRİ BİZİ GÖZETLİYOR ):

hayal kurmak beleş sende kur. hayaller avrupa gerçekler benfica :D :D

4
8
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

Salla paragöz salla. Gelecek yıllar hiç bitmez.

9
1
yanıtYanıtla
cengiz:

bi cacık olmaz her sene aynı masal

5
4
yanıtYanıtla
Gs:

feghouli , donk ve onyekuruyu çıkartıp emre , sinan ve yunusuoyuna alan Diagneyi sırf veridikleri parayı aklamak için 90 dakika oyunda tutuan bir fatih terim in açıklamaları. Takım yine topa basarak koşmadan top oynuyor şaşırdık mı ?

4
5
yanıtYanıtla
Adınızışşşşş:

la bırak bu işleri sen ülkeyi nasıl soyarsın ona bak bunamış fatih terim o eskiden di senin yaptıkların o kodro zaten real den bile daha iyi di kimler yoktuki yani futbolcular ister kenetlenirse başarı gelir tekniktiröktör zaten boş iş ne başarısı yaptınız ki 2000 den sonra 2001 den sonra gel boşa git boşa

5
4
yanıtYanıtla
ŞİKEBAHÇELİ:

GALATASARAY VE FENERBAHÇE BENİM GÖZÜMDE TÜRK TAKIMI DEĞİL HAKEM MAFYASININ VE FENERASYONUN TAKIMI ONLAR. . .

2
6
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title