Haberler

Fatih Altaylı'dan Demet Akalın'a: Topu görse bomba diye karakola götürür

Güncelleme:

A Milli Kadın Voleybol Takımı antrenörü Giovanni Guidetti için ırkçı bir paylaşımda bulunan Demet Akalın'ı sert sözlerle eleştiren Fatih Altaylı, "Topu görse bomba diye karakola götürür" dedi.

2019 Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda Sırbsitan karşısında muhteşem bir mücadele vermesine rağmen maçı beşinci sette kaybeden milli takımımız, her kesimden alkış topladı.

"KOÇUMUZ NİYE TÜRK DEĞİL"

Yenilgiye rağmen mücadeleleriyle sporseverlerin takdirini toplayan Filenin Sultanları'yla ilgili en ilginç çıkış Demet Akalın'dan geldi. Akalın, paylaşımında "Koçumuz niye Türk değil, kaybetmezdik. Yine de teşekkürler kızlar" ifadelerini kullandı.

"TOPU GÖRSE BOMBA DİYE KARAKOLA GÖTÜRÜR"

Bu çıkışı ile eleştiri oklarını üzerine çeken Demet Akalın'a bir tepki de Habertürk yazarı Fatih Altaylı'dan geldi. Ünlü şarkıcıyı sert sözlerle eleştiren Altaylı, "Ne diyeceksin ki buna! Hanımefendi voleybol maçını en son ne zaman izlediniz? Voleybol topunu gördüğünüzde bomba diye karakola götürdüğünüz oldu mu? Guidetti'yi yargılayacak derecede voleybola hakim misiniz? Bu adamın adını daha önce herhangi bir yerde duydunuz mu, başarılarına hakim misiniz? Komik oluyor" şeklinde bir değerlendirmede bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fatih Altaylı Demet Akalın voleybol Magazin Spor Güncel Haberler

500

Yorumlar (51)

Adınızı Yazın:

Demet Akalın bir asker kızıdır. milliyetçidir. Herkes kafasına göre yorum yapıyor. Demet Akalının sözündeki inceliği anlayamayanlar yorum yapmasa iyi olur.

7
66
yanıtYanıtla
MrKurt:

milliyetcimidir ? sen once miliyetci ne anlama geliyor onu ogren demek ne yapmis simdiye kadar bu ulke icinde gelmis milliyetci diyorsun ? kac ogrenci okutmus ? kac fakire bakmis ? kac kisiye is imkani saglamis ? hangi proje icin elini tasin altina sokmus daha sayardimda beyin kanamasi gecirmenden korkuyorum :))

yanıt28
yanıt2
MRKURT a cevaben:

Siz milliyetçi olmayı değil. Vakıf kurmayı açıklamışsınız! O saydıklarınız yardım vakıflarının ve içinden gelen varlıklı kişilerin yaptığı şeyler. Birinin birilerine maddi destek vermemesi, milliyetçi olmadığını göstermez!

yanıt1
yanıt4
ZAZA:

milliyetçi biri memleketinin insanının yücelmesini ister ve imkanı varsa bunu sağlar bunu sadece vakıf yapmaz çok bilmiş gibi yoruma cevapta yazıyorsunuz, hadi hepsini bırak kerimcan selin ciğerci vs cinsiyet değiştirenleri alenen tebrik eden propagan yapan biri ülkesinin gençliğine iyilik mi ediyordur sizce?bunların türklükle uzaktan yakından alakaları yok göçmen gelen hangi roman-çingene memlekete faydalı olmuşta bu olsun bizde suriyelilere laf atalım anca, demet akalın kim ailesi sülalesi kim?

yanıt18
yanıt1
hadi bakalım:

bir tane, bak iki değil sadece tek bir tane kullandığı türk malı ürün söyle

yanıt31
yanıt3
HODRI MEYDAN:

SEBATEYIS KÖKENLIDIR INTERNETTE BAK

yanıt1
yanıt0
Tolstoy:

SAKİN OLUN ORTAMI GERMEYİN

1
33
yanıtYanıtla
yarcan:

sende mikrofonu görsen, dondurma diye ağzına alırsın.

3
21
yanıtYanıtla
gülşen:

hadise benim kadar alamaz

yanıt0
yanıt0
DJ BORİS BREJCHA:

AKLINA GELE GELE BU MU GELDİ ?

yanıt0
yanıt0
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title