Haberler

Falcao, transfer iddialarına noktayı koydu: Gelen tekliflerle ilgilenmiyorum

Güncelleme:

Galatasaray'ın golcüsü Radamel Falcao hakkındaki transfer iddialarına son noktayı koydu. Falcao, menajerine, "G.Saray'da mutluyum. Gelen tekliflerle ilgilenmiyorum" dedi.

Galatasaray'ın golcüsü Radamel Falcao hakkındaki transfer iddialarına son noktayı koydu.

Cimbom'da çok mutlu olduğunu menajerine ileten Kolombiyalı oyuncu, "G. Saray'dan ayrılmayı düşünmüyorum. Burada hedeflerim var. Ailem de İstanbul'da olmaktan memnun Çin ve Katar'dan gelen tekliflerle ilgilenmiyorum. Eğer tercihim daha fazla para kazanmak olsaydı Monaco'dan direkt bu ülkelere giderdim" dedi.

HEDEFİ DÜNYA KUPASI'NDA YER ALMAK

Sarı-kırmızılılar ile 2 yıl daha sözleşmesi olan golcü oyuncunun en büyük hedefinin göstereceği performansla Kolombiya Milli Takımı ile 2022 Dünya Kupası'nda yer almak olduğu biliniyor.

34 yaşındaki Radamel Falcao García Zárate bu sezon sarı kırmızılı formayla Süper Lig'de 14 maça çıkarken 9 gol atıp 1 de asist yaptı.

(Takvim)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Saray Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

Kerem Lütfullah süt:

Falcao iyiki varsın

9
2
yanıtYanıtla
Edgar:

iyiki olur tabi bonuslarla 8 milyon euro para alıyor türkiye hariç hangi avrupa ülkesi vericek bu parayı ona :D

yanıt2
yanıt0
misafir:

Yahu adam aptalmı gitsin 34 yaşında hayatının en güzel transferini yapmış yanılmıyorsam bugünün kuruyla her şey dahil formatıyla 300 milyon lira alıyor.Ev araba falan filan buna dahil değil ha anlayın artık siz gidermi başka yere yada siz olsanız gidermiydiniz..........

2
0
yanıtYanıtla
Erdal:

Baba falkoyu kalsin gülgesi yeter odamin

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title