Haberler

Falcao'nun Galatasaray'a geleceği tarih belli oldu! GS Store'da dev hazırlık

Galatasaray'ın yeni sezon öncesinde kadrosuna katmak istediği golcü oyuncu transferinde sona geldiği öğrenildi. Sarı kırmızılı ekip, Kolombiyalı yıldız Falcao'yu 3 Ağustos tarihinde Panathinaikos ile oynanacak maça yetiştirmeye çalıştığı ve oyuncunun formalarını da GS Store'larda satışa sunacağı belirtildi.

Dört koldan Falcao transferini bitirmek için çabalayan G.Saray, çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kolombiyalı golcü ile anlaşan, Monaco kulübünü de ikna etmeye çok yaklaşan sarı-kırmızılılar, Fransız ekibinin cumartesi günü Sampdoria ile oynayacağı son hazırlık maçından önce transferi sonlandırmak istiyor.

Sabah'ta yer alan habere göre; Yönetimin hemen ardından da oyuncuyu İstanbul'a getirip 3 Ağustos'ta Türk Telekom Stadı'nda Panathinaikos ile oynanacak hazırlık maçında Falcao ile gövde gösterisi yapmayı planladığı öğrenildi. Aynı gün futbolcunun isminin yer aldığı formaların da GS Store'larda satışa sunulacağı kaydedildi.

PORTEKİZ İHTİMALİ YOK

Bu arada Portekiz medyası Porto-Monaco karşılaşması sonrasında Falcao'nun Portekiz'e dönüş ihtimalinden söz etmezken, Kolombiyalı golcünün yüksek maliyeti nedeniyle Roma'nın da transferde geri adım attığı ifade edildi.

TEKLİFİ DOĞRULADI

Monaco'nun kampına katılan Radamel Falcao'nun transfer durumu Kolombiya basınının da gündeminde. Antena 2'de yayınlanan habere göre, golcü futbolcu geleceğiyle ilgili olarak bazı tekliflerin olduğunu doğrularken herhangi bir kulüp ismi vermekten kaçındı. Söz konusu haberde Galatasaray'ın Falcao'ya yıllık 5 milyon euro önerdiği ve transferin önümüzdeki saatlerde netlik kazanacağı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Panathinaikos Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (25)

Aziz başgan:

ben fbliyim ama falcao da gelirse tek diyebileceğim yetiş ya ali yetiş ya nihat özdemir

34
3
yanıtYanıtla
vatandaş:

nihat özdemir den siz medet umarsınız nede olsa eski yöneticisi ve fb kongre üyesi

yanıt3
yanıt1
Adınızı Yazın:

HHHEEE BEKLEYİN GELİR

3
34
yanıtYanıtla
Gayserili:

fener çatla emi ?

30
4
yanıtYanıtla
...:

merak etmeyin böyle giderse ülke futbolu hem çatlayacak hemde patlayacak. yakında Avrupa bizi organizasyonlara bile almayacak??? artık Asya şampiyonlar ligi uefa asya liginde oynarız.

yanıt5
yanıt2
salih:

bize büyle gelin işte farkımız beli olsun

27
3
yanıtYanıtla
GALATASARAYIN COCUGU:

YAKIN MEŞALELERİ GELİYOR ALEMİN KRALI GELİYORRRRRRRRRRRRR

23
4
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Falcao gelirse. Stad her mac fuul oynar Formalar yok satar..reklam gelirleri cabasi yani GS,nin bu yatirimi üc mislisiyle geri döner..tabiki yönetim bu iyi bir sekilde degerlendirirse..bu yönetimin bunu başaracağina cani gönülde inaniyorum..

15
4
yanıtYanıtla
....:

forma ile bilet ile yayın geliri ile sponsor ile oyuncuların paraları ödenseydi şimdi üç büyüklerin milyar TL borçları olmazdı. bırakın artık hayal dünyasında yaşamayı ülkede doğalgaz bile yok sanki arap ülkeleri gibi ülkede petrol varmışçasına hareket ediyor kulüpler. emekliliği gelmiş futbolculara milyon euro ları saçıyorlar. sende 2000 tl asgari ücret ile çalış.

yanıt2
yanıt0
....:

sen dört büyüklerin toplam borcunu biliyormusun da forma ile sponsor ile bilet geliri ile futbolcuların maaşını ödüyorsun Fenerbahçenin borcu 4 milyar TL nin üzerinde Galatasarayın 3 milyar TL Beşiktaşın 2, 5 milyar TL Trabzonsporun 1 milyar TL üzerinde. . . toplam 10 milyar TL yi geçiyor.

yanıt2
yanıt0
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title