Haberler

Falcao'nun eşinden taraftarı heyecanlandıran yanıt

Güncelleme:

Galatasaray'a transfer olması beklenen Monaco'nun Kolombiyalı golcüsü Falcao'nun eşi Lorelei Taron taraftarı heyecanlandırdı. Taron'un Galatasaraylı bir taraftarın fotoğrafına yaptığı yoruma verdiği cevap heyecan yarattı.

Galatasaray'ın transfer etmek için uzun süredir uğraştığı Falcao transferinin bu hafta bitmesi bekleniyor. Falcao'nun eşi Lorelei Taron ise paylaştığı fotoğrafa bir Galatasaray taraftarından gelen 'Come to Galatasaray' yorumuna kalpli göz ve beğeni emojisi ile cevap verdi.

Fotoğrafa 'Come to Galatasaray' yazan taraftarın paylaşımınaise 2 binden fazla beğeni geldi.

İşte Lorelei Taron'ın paylaşımı ve gelen yoruma verdiği cevap;

Falcao'nun eşinden taraftarı heyecanlandıran yanıt

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (22)

Memleketim:

Hangisi önemli. Emine Bulut cinayetimi yoksa Falcao transferimi? Günlerdir biktik artik.

12
4
yanıtYanıtla
Boş yapma:

Demogoji yapmayı bırakın

yanıt2
yanıt3
Anonim:

Tamamdır üzüldük, çok üzüldük. Ama şimdi ne alakası var ya Allah aşkına? Madem bu kadar duygusalsınız gidin üzüntünüzü kendinize saklayın. Sürekli hatırlatmayın o videoyu daha yeni yeni unutuyorken sürekli hatırlatıyorsunuz. Unutuyorken derken yanlış anlamayın annenin ve kızının bağırışlarını daha yeni yeni unutuyorum manasında söyledim.

yanıt3
yanıt0
Futbol:

Futbol nedir ? Kendi paranızla tişört alıp karnınızı doyurup suyunuzu alıp bedava tanımadığınla hırgür yapıp eve cebi boş dönmek. Ne kazanıyorsunuz izleyici olarak futbol bir endüstridir mal olmayın çou da danışıklı oynar siz heyecanlanın parayı kolay bayılın diye. Kaça çalışıyonuz ki paranızı saçıyonuz

yanıt0
yanıt1
YAK BİZİ:

Memleketim rumuzlu arkadaş.o zaman işe de gitmeyelim olur mu.

yanıt0
yanıt0
ASLAN CİMBOM:

Bİ Falcao ile şampıyon olunmaz

8
3
yanıtYanıtla
Ergin:

Falcao suz hiç olunmaz bu kadroyla

yanıt0
yanıt0
Tek Çare Sarıgül:

Zaten Falcao dan şampiyon olmaz

yanıt1
yanıt0
PREKAZİ GAZİ:

ben falcaoyu merak etmiyorum. benim merak ettiklerim: stoper takviyesi yapılacak mı? diagne gidecek mi? alternatif santrafor alınacak mı? bir sürü kanat oyuncumuz olmasına rağmen biri de çıkıp ''ya kardeşim bir tane de orta yapmayı bilen driplingleri iyi bir kanat oyuncu alalım'' diyecek mi?

7
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

amma büyüttünüz brader bu kadar üstünde durmayın

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title