Haberler

"Falcao gelirse kurban keseceğim" diyen esnaf, sözünü tuttu

Güncelleme:

Adana'nın Kozan ilçesinde spor tesisi işletmeciliği yapan İbrahim Yorgun, Radamel Falcao'nun Galatasaray'a gelmesi halinde kurban kesme sözünü yerine getirdi. Kolombiyalı futbolcunun golünün ardından Yorgun, davul-zurna ve havai fişek gösterileri eşliğinde adağını kestirdi.

Galatasaray'ın Monaco'dan transfer ettiği forvet oyuncusu Radamel Falcao için yaklaşık 1,5 ay öncesinden gelmesi halinde koyun keseceği sözünü veren spor tesisi işletmecisi İbrahim Yorgun, dün oynanan ve Galatasaray'ın Falcao'nun 38. dakikada attığı golle Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ettiği maçın devre arasında kurban keserek adağını yerine getirdi.

"BRUGGE MAÇINDAN ÖNCE KAVURMA YAPACAĞIZ"

Adaklık kurban tekbirlerle kesilirken, davul zurna eşliğinde havai fişek ve meşale gösterisi de yapılan adaklık kesimine taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Yorgun, "Yaklaşık 1.5 ay önce Radamel Falcao ülkemize transfer olursa adak kesme sözü vermiştim. Bu sebeple Galatasaray-Kasımpaşa maçının, devre arasında adağımızı yerine getirdik. Kesilen adağı 18 Eylül Çarşamba günü oynanacak olan Club Brugge-Galatasaray maçından önce kavurma yapıp, gelen dost ve müşterilerimize ekmek arası ayranla ikram edeceğim." dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (14)

ASLI:

TAM BİR BARBALIK RESMEN KANA SUSAMIŞ BİR MİLLETİZ.

0
16
yanıtYanıtla
İyi Kalpli Aslı:

sen şimdiye kadar hiç ette yememişsindir zaten

yanıt1
yanıt1
AYDIN:

sen bilmezsin baban yada dedelerin bilir kurbanın ne anlama geldiğini tabi geçmişin örf adetlerimize uygunsa dünyanın çeşitliyerlerinden hayvanlar üzerinden sporyapılır işkence yapılır sesiniz çıkmaz nedense türkiyede kurban kesince barbar oluyoruz bayan o vakit kasaplarada dilekçe yaz hayvan kesmesinler hala daha bu konuları dile getirdiğimize inanamıyorum bırakın artık böyle vicdan yapmayı yapmayı bu bir ibadettir bizim için

yanıt2
yanıt0
Ilyas:

Defol lan beyinsiz

yanıt4
yanıt1
Şaziment:

Falcao bahane fakir fukara sevindirme şahane.. Helal olsun usta ne diyelim.

10
0
yanıtYanıtla
bjk:

DIAGNE GİBİ OLUR İNŞALLAH :)))))

1
5
yanıtYanıtla
kasırqa:

Eziksin farkındamısın kemik mi istiyosun

yanıt1
yanıt0
kırık kanatlar ):

konuşma kuş beyinli

yanıt0
yanıt0
Bir Zamanlar Anadolu:

Van da da obama başkan seçilince kesilmişti,memlekette maldan çok ne var!

3
1
yanıtYanıtla
Özkan:

Koyunun suçu ne?Bir canlının kutlamayla boğazının kesilmesinin nasıl bir sevap değeri olabilir sizi hiç anlamayacağım sanırım.

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title