Haberler

Everton'da şans bulamayan milli yıldızın yeni takımı belli oldu! İmza an meselesi

Güncelleme:

Everton'da istediği şans bulamayan milli futbolcumuz Cenk Tosun, Crystal Palace için sağlık kontrolünden geçiyor. Cenk'in imzası an meselesi.

İngiltere Premier Lig takımlarından Everton'da forma şansı bulamadığı için ayrılık kararı alan milli futbolcumuz Cenk Tosun, Crystal Palace ile anlaşmaya vardı. Palace için bugün sağlık kontrolünden geçecek olan Cenk Tosun, bu akşam saatlerinde de resmi imzayı atacak ve sezonun geri kalanına Palace forması altında devam edecek. Cenk Tosun'un satın alma opsiyonu olmadan kiralık olarak katacak olan Palace, takımın santraforu Benteke için de Aston Villa'nın teklifini değerlendirmeye aldı.

"A MİLLİ TAKIM İÇİN CENK'İN KARAR VERMESİ GEREKİYOR"

EURO 2020'de A Milli Takım'ın en büyük kozlarından biri olması beklenen Cenk Tosun için Şenol Güneş, "Cenk oynayabileceği bir takıma transfer olmak zorunda, kendisi ile görüştüm ve yedek olarak beklemenin bir anlamı yok. Hem kendi kariyeri hem de A Milli Takım için Cenk'in bu yönde bir karar vermesi gerekiyor" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cenk Tosun Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

500

Yorumlar (9)

yiğit:

bundan bi cacık olmaz ordada bir şey yapamaz

4
12
yanıtYanıtla
ELAZIĞLI:

CACIK OLMAZ 22 MİLYON DOLAR OLUR. SİZ KISKANADURUN

8
0
yanıtYanıtla
xx:

Palace hücum konusunda çok sıkıntısı olmayan bir takım tek sorunları topu içeri atabilecek bir oyuncularının olmaması cenk biçilmiş kaftan çok doğru bir tercih

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

otel ismi gibi takım :D

5
0
yanıtYanıtla
ARSLAN:

Cenk Tosun oyun stiline daha uygun olan Almanya Bundesliga veya İspanya La Liga''da verimli bir forvet olacağını düşünüyorum. Premier Ligde bu tarz takımlarda çok da bir şey yapamaz. Oynayacağı takım devamlı hücum eden, kapalı futbol oynamayan bir takım olmalı. Aksi takdirde skora pek katkı yapamayacağı bir devre daha olur.

0
3
yanıtYanıtla
kadir:

OH BE SONUNDAAAA

2
0
yanıtYanıtla
Del bosque:

İyi tecrübe ediniyor aferin sana çocuk

1
0
yanıtYanıtla
UNI GSARAY:

BU CENKİ NE KADAR DA ABARTTILAR? ZATEN SAÇ EKTİRMİŞ LAA

0
1
yanıtYanıtla
İDRİSBJK:

bjk yazık etti kendisine

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title