Haberler

Everton, Cenk Tosun'u Satış Listesine Koydu

Güncelleme:

İngiliz ekibi Everton, Cenk Tosun'u gözden çıkararak satış listesine koydu. Cenk için belirlenen fiyat 22,5 milyon euro.

Everton'da son zamanlarda kadroya girmekte zorlanan Cenk Tosun, gözden çıkarıldı.

İngiliz basınında yer alan habere göre; Teknik direktör Marco Silva'nın yavaş yavaş gözden çıkardığı Türk golcü, istenilen teklifin gelmesi halinde satılacak. İngilizlerin belirlediği rakam ise 22.5 milyon euro. Silva, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada transfer yapmak için önce kadrodan birinin satılması gerektiğini belirtmişti.

FİKRET ORMAN TETİKTE BEKLİYOR

Öte yandan Cenk'e kapılarının açık olduğunu her fırsatta dile getiren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın bu transfer için tetikte beklediği belirtildi.

Orman'ın, Everton'ın istediği yüksek bonservis bedelini nedeniyle golcü futbolcuyu kiralamak istediği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cenk Tosun Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 11 MAYIS | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? 11 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 11 Mayıs Cumartesi ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Bugün hava yağmurlu mu? 11-12 Mayıs hava yağmurlu mu? Hafta sonu yağmur yağacak mı? Resmi Gazete bugün (11 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Onaylı randevu nasıl iptal edilir? (Telefonla ve E-Nabız'dan)? Onaylı randevu nasıl onaylanır (Telefonla ve E-Nabız'dan)?
Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

500

Yorumlar (23)

hasoo:

cenk tranfer oldugu gun soyledim inglterede barinamaz diye, cunku ingikterede futbolcu irkciligi var, ozellikle musluman asilli futbolculara karsi .

19
17
yanıtYanıtla
cenk kuzu:

tabi tabi cenk aslinda banko 11 oymaliydi seneyede chelsie veya manchester transfer ederdi :)) tinertaslilar az cekin tineri

yanıt7
yanıt2
aslanlar:

DİKKAT DİKKAT BİZ GALATASARAYLILAR KULLANILMIŞ MAL ALMIYORUZ FENER BAKIYOR O İŞLERE

8
22
yanıtYanıtla
benim adım neydi:

ben buna balon diyordum kimse inanmıyordu

14
9
yanıtYanıtla
georgebest1907:

doğru söylüyon da burada ki malum takım taraftarı onu gözünde çok büyütüyor du. . işte sonuç. .

yanıt0
yanıt0
KARTAL:

Cenk başarısız oldu diye sevinen zavallılar.kına yakabilirsiniz.

8
10
yanıtYanıtla
Adınızı Yazına:

cenk 150 milyon euro tolgay da oyle oğuzhan 250 gökhan 50

10
7
yanıtYanıtla
bzztt:

al işte türkiyede kral ilan edersiniz gördük kralınızı ben futbol dehası değilim ama şunu bilirim eğer hızlı değilsen tekniğin iyi olmalı bunda hız yok teknik yok tosbağa gibi adam

9
4
yanıtYanıtla
HAYAT:

cenk başarısız bu yüzden kadro dışı kaldı diyenler. . . cenk teknik direktör değiştiği için kadro dışı kaldı. bunu bilinbaşarılı bir oyuncu cenk

1
11
yanıtYanıtla
Defol Lucescu:

Cenk aslında başarısız olmadı, cenkin kapasitesi bu kadar hatta maalesef diyorum çünkü cenk milli takımın golcüsü olamaz eyer milli takım onun gol atmasını beklerse işimiz yaş. .

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title