Haberler

    Eusebio Di Francesco Hakeme Tepkili

    Barcelona karşısında uğradıkları 4-1'lik mağlubiyeti hak etmediklerini belirten İtalyan teknik adam, hakem yönetimini eleştirdi.

    Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Barcelona'ya deplasmanda 4-1 mağlup olarak yarı final şansını mucizelere bırakan Roma'da teknik direktörü Eusebio Di Francesco'nun hedefinde, karşılaşmanın Hollandalı hakemi Makkelie vardı.

    Maç sonunda ortaya çıkan skorun sahada oynanan oyunu yansıtmadığını ifade eden Di Francesco, bunda hakem kararlarının etkili olduğunu söyledi. Karşılaşmada iki penaltılarının verilmediğini ifade eden İtalyan teknik adam, "Bence hem hem de 'nin pozisyonları penaltıydı. Tüm sorumluluğu yüklemek istemiyorum ancak bu maçta hakem bizim yanımızda değildi. Barcelona muhteşem bir takım olsa da aldığımız sonucu hak ettiğimizi düşünmüyorum. Rövanş bizim için zor olacak, fakat yine de tur hayalimizi koruyacağız." diye konuştu.

    Roma Olimpiyat Stadı'nın ev sahipliği yapacağı çeyrek final rövanş karşılaşması 10 Nisan Salı akşamı oynanacak.

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Di Francesco Barcelona Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title