Haberler

Avrupa Ligi'ndeki Türk derbisinde kazanan Anadolu Efes

Güncelleme:

THY Avrupa Ligi'nin 13. haftasında Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu 81-73 mağlup etti. Bu sonucun ardından Anadolu Efes, 11'inci galibiyetini elde ederken, Fenerbahçe ise 13. maçta 8. mağlubiyetini almış oldu.

THY Avrupa Ligi'nin 13. haftasında Anadolu Efes deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe Beko'yu 81-73'lük skorla mağlup ederek üst üste 7., toplamda da 11. galibiyetini aldı. Fenerbahçe Beko karşılaşmaya Sloukas, de Colo, Datome, Williams, Lauvergne beşiyle başlarken Anadolu Efes'in beşi ise Micic, Beaubois, Simon, Singleton ve Pleiss'tan oluştu.Maça iyi başlayan Anadolu Efes, Singleton'ın skorer oyunuyla 4: 11 kala gelen televizyon molasına 2 farklı üstün girdi: 10-12. Moladan 6-0'lık seri ile dönen ev sahibi ekip, 2: 48 kala skoru 16-12'ye getirdi. Periyodun kalan bölümünde üstünlüğünü koruyan Fenerbahçe Beko, ilk periyodu 22-20 önde kapattı.

İLK YARI 38-38 EŞİTLİKLE SONA ERDİ

2. periyoda iyi başlayan Anadolu Efes, Sertaç Şanlı'dan üst üste bulduğu sayılarla periyodun ilk 4 dakikasını 28-26 önde kapattı. Periyodun ilerleyen dakikalarında iki takımda hücumda sayı üretme konusunda sıkıntı çekerken Anadolu Efes, son 3 dakikaya 34-33 önde girdi. Karşılıklı sayılarla geçilen kalan 3 dakika sonunda ilk yarı 38-38 eşitlikle sonuçlandı.3'üncü periyoda Larkin'in iyi oyunuyla başlayan Anadolu Efes, ilk dört dakikayı 43-47 önde geçti. Efes, Larkin'in serbest atış çizgisinden bulduğu üç sayıyla maçta farkı ilk defa çift haneye çıkardı: 43-53. Kalan bölümde skor üstünlüğünü koruyan deplasman ekibi, son periyoda 59-49 önde girdi.

Avrupa Ligi'ndeki Türk derbisinde kazanan takım Anadolu Efes

EFES SON PERİYOTTA FARKI AÇTI

Son periyoda iki takımda hücumda tutuk başlarken Datome'nin sportmenlik dışı faulü sonrasında iki atışı sayıya çeviren Larkin, hemen ardından bir de isabet bularak farkı 14'e çıkardı: 54-68. Bu dakikadan sonra Fenerbahçe Beko, skoru eritmeye çalışırken 2: 56 kala Datome'den bulduğu üç sayılık basketle farkı 12'ye indirdi: 61-73. Fenerbahçe bu dakikadan sonra Kostas Sloukas'tan üst üste bulduğu 2 üçlükle skoru 67-73'e getirirken, Simon'un basket faulü ile Efes, farkı tekrar 9'a çıkardı: 67-76. Kalan bölümde rakibinin farkı eritmesine izin vermeyen Efes, mücadeleden 81-73 galip ayrıldı.

Avrupa Ligi'ndeki Türk derbisinde kazanan takım Anadolu Efes

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Beko'nun Anadolu Efes ile oynadığı Euroleague müsabakasını locasından takip etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Anadolu Efes Efes Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (14)

MEMET33:

BİR GALATASARAYLININ ULAŞTIĞI YERE ANCAK BAŞKA BİR GALATASARAYLI GELEBİLİR.

8
3
yanıtYanıtla
ANONİM:

pardon nereye ulaştınız bi eurocup nız var eurolegue aldınızmı hiç? yok final four kaldınızmı? oda yok niye çamur atıyorsun ozaman

yanıt5
yanıt7
MEMET33:

ANONİM, GENEL SPOR DAHİLİNDEN BAHSEDİYORUZ. ERGİN ATAMAN BASAR MI BASAR, BASTIMI BASTI. O KADAR EZİK ŞİKECİ SENİ.

yanıt3
yanıt1
HM:

Anonim. Eurocup ımız sizden önce var. Hemde sizi rusyadaki finalde kızlarımız yendi.

yanıt0
yanıt0
HM:

Anonim. eurolig sampiyonluğu kizlarda 7ezikşikebahçeyi rusyada yenerek kazanmıştık.

yanıt0
yanıt0
MEMET33:

ERGİNİN EN BÜYÜK HOBİSİ FENERİ TOKATLAMAK OLMUŞ. BU KAÇINCI BRE BEN SAYAMADIM.

10
0
yanıtYanıtla
BİRİSİ:

daha dinç mücadeleci olan efesti haketti adamlar fener saçma sapan bireysel çok hata faul yaptı takımın değişmesi şart fenerde bu sene playoff geç ilk sekize bile girmesi mucize olur

8
0
yanıtYanıtla
ASLANSARAY:

EFES cok pis cakmis tebrikler EFES ve ERGIN Hocaya:

3
2
yanıtYanıtla
hamdi:

fener dün , zoraki maça çıkmış gibiydi o kadar seyirciye yazık. bitmiş bu takım ruhunu kaybetmiş basket atmamak yenilmek için çabaladı adeta

5
0
yanıtYanıtla
ahmet:

ne güzel helal efese maçtan sonra ali koç fenerlilere bir şişe efes dağıtmış. . .

yanıt2
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title