Haberler

Samuel Eto'o'nun Konyaspor'a 6 Aylık Maliyeti 20 Milyon Lira!

Güncelleme:

Atiker Konyaspor'da yarım sezon kalan yıldız futbolcu Samuel Eto'o'nun maliyeti belli oldu. Tecrübeli oyuncunun Konyaspor'a maliyetinin 3 milyon 100 bin euro olduğu ortaya çıktı.

2017-2018 sezonunun devre arasında Antalyaspor'dan Konyaspor'a 2,5 yıllık sözleşme yaparak transfer olan Samuel Eto'o'ya 3 milyon 100 bin Euro ödendi. Bu rakamın 700 bin eurosu menajer ücreti. Futbolcuya, Ahmet Şan yönetiminin devamı olan Fatih Yılmaz'ın başkan olduğu dönemde yarım sezon için 750 bin euro nakit, aylık 100 bin euro olmak üzere 5 aylık maaşıyla birlikte 1 milyon 250 bin euro ödendi.

OTEL, UÇAK, ÖZEL ARAÇ VE ŞOFÖR MASRAFI YAPILDI

Devam eden sezon yıllık 2,5 milyon euroya oynayacak yıldız futbolcu, bir milyon euro nakit aldı. Takımda bir ay kalan Eto'o 150 bin euro da maaş aldı ve kur krizinin ardından gönderilme kararı alındı. Kamerunlu futbolcu için Konyaspor'da kaldığı dönemde 322 bin 383 TL de otel, uçak, özel araç ve şoför masrafı yapıldı.

Samuel Eto'o'nun Konyaspor'a 6 Aylık Maliyeti 20 Milyon Lira!

20 MİLYON LİRAYA MAL OLDU

Konyaspor Eto'o ile sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetmeseydi ilk yıl için 1 milyon 350 bin Euro ödeyecek, 28 gol ve asist yapması halinde de sözleşmesi uzatılacaktı. Eto'o yıllık 100 milyon TL bütçesi olan Atiker Konyaspor'a 6 ay için 20 milyon TL'ye mal oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Samuel Eto Konyaspor Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

Adınızı Yazın:

Yalan. 20 açıklandıysa 10 harcanmıştır, 10 da başkanın cebine. Bu işler hep böyle. :(

15
0
yanıtYanıtla
Mehmet öz:

Futbolda dönen para maalesef birilerini zengin etmekten başka Bi işe yaramıyor. Kesinlikle dönen para konusunda Bi üst sınır olmadı gerekir.

13
0
yanıtYanıtla
ali:

reklam sonuçta tanıtım tanıtım reklam sektörü boşuna en çok kazandıran sektör değil mi zaten

yanıt0
yanıt0
Tolga:

NBA gibi bir sistem olmalı. Verilen paraların bir üst sınırı ve takımlara ayrıca oyuncu seçebilecekleri bir sistem.

9
0
yanıtYanıtla
Fenerbahçe:

Bütün külüblere Yazıklar size bu kadar para yapancı futbolculara kaptırdınız

5
1
yanıtYanıtla
gecekondu:

Bu iktidar gittikten sonra görürsünüz gününüzü

5
0
yanıtYanıtla
AYNEN:

AYNEN

yanıt5
yanıt1
Ua:

Ulan yagmur yagsa iktidardan biliyonuz. Nasil beyinsiz cahil gereksiz insanlarsiniz

yanıt12
yanıt2
ZaZa12:

YAZIK YA İNSAF İNSAF NE YAPTI PEKİ BU DENYO KONYA SPORU DÜNYA ŞAMPİYONU MU? YAPTI NE YAPTIDA BU KADAR PARA ALDI GERÇEKTEN ÇOK YAZIK

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title