Haberler

Eskişehirspor'a -6 ve 2 dönem transfer yasağı geliyor

Güncelleme:

Eskişehirspor, eski futbolcusu Boffin'e 1 hafta içinde ödeme yapmazsa -6 puan silme ve 2 dönem transfer yasağı cezası alacak.

Türk futbolunun en köklü kulüplerinden olan Eskişehirspor'a Boffin'in alacakları için son bir yazı geldi. 12 nisan tarihine kadar ödeme yapılmaz ise -6 puan ve 2 dönem transfer yasağı kesinleşecek.

Boffin'e 430 bin Euro artı oluşan faiz ödemesi yapılması gerekiyor.

"ŞEHRE DURUMU İZAH ETTİK"

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, "Çok üzgünüz. Şehre durumu izah ettik, ama sonuç alamadık. Ne yapacağımızı şaşırdık. Şehirden destek bekliyoruz" dedi.

SEZON BAŞINDA DA PUANI SİLİNMİŞTİ

1965 yılında kurulan ve 55 yıldır profesyonel liglerde mücadele eden Eskişehirspor, sezon başında da eski futbolcusu Pinto'ya olan ödemesinden dolayı FIFA tarafından 6 puan silme cezasına çarptırılmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Eskişehirspor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

Erhan:

Cebinde var 200 lira sen yapıyorsun transfer 500 lira, sonra işler yolunda gitmeyince ağlarsın Eskişehir , amatöre bal ligine kadar git Eskişehir

6
1
yanıtYanıtla
BU nedir:

Madem paranız yoktu niye saçma sapan trasnferler yapıp milletin parasını ziyan ediyorsunuz?

6
0
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

ACI BİR DURUM, AMMA BUNU BU DURUMA GETİRENLERE YAZIKLAR OLSUN. HEP BASETDİM YİNE BAHSEDECĞİM GARDAŞIM BİZ BU GELİR GİDERLE BU SPORCULARA BU KADAR PARA ÖDEYEMEYİZ. ÖDERİZ DİYENLER VARDIR ELBET. AMA ÖDENEMEDİĞİ İÇİN ÇOĞU TAKIMLARMIZ BU DURUMDA. MALATYA , ANTEP, KAYSERİ, KARABÜK DAHA AKLIMA GELMİYOR. DÜNDEN BERİ DÖNÜYOR ORTALIKDA ŞENOL GÜNEŞE YİRMİKİ MİLYON MAAŞ VERİYORMUŞUZ . İYİDE MİLLİ TAKIMIN GELİRİ NE ? GELİR MİLLET VERDİĞİMİZ VERGİ İYİDE BEN NEDEN BİRİLERİ ÇOK PARA KAZANSIN DİYE ÇOK VERGİ VEREYİM YAZIK

3
0
yanıtYanıtla
ADESES:

Ulan adamların çektikleri çileyi Bülent Ersoy çekmedi

2
1
yanıtYanıtla
Tırnakçı Mümtaz Amcanız:

Beter ol Eskişehir :)

0
2
yanıtYanıtla
ggg:

üretmeyen toplum mahkumdurr

1
0
yanıtYanıtla
samet yerci:

her zaman her yerde senin için katlandık her şeye kümeye düşsende peşindeyiz eskişehir peşinde!

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title