Haberler

Ersun Yanal'dan Vedat Muriç yorumu: Rize maçında bizi bitirdi

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Max Kruse'dan sonra ikinci forvet transferi olan Vedat Muriç için Ersun Yanal'dan yorum geldi. Yanal, golcü oyuncunun Rize ile oynadıkları ve 3-2 kazandıkları maçtaki performansını çok beğenmiş.

Ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray arasında günlerdir devam eden Vedat Muriç yarışını sarı-lacivertliler kazandı. Fenerbahçe uzun süredir peşinde olduğu 25 yaşındaki Kosovalı golcüyü 4 yıllığına kadrosuna kattı.

Sarı-lacivertliler, Çaykur Rizespor kulübüyle anlaşmaya vardıktan sonra dün de futbolcunun menajeri Haluk Canatar ile masaya oturdu. Önceki akşam yapılan görüşmelerde transfer için büyük mesafe alınmıştı. Transfere son noktayı Başkan Ali Koç koydu. Menajer Canatar ile birebir konuşan Başkan Koç yaklaşık 30 dakikalık görüşmenin ardından transferi noktaladı.

TRANSFER KAÇINILMAZ OLDU

Milliyet'te yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin Vedat Muriç'i kadrosuna katmasında teknik direktör Ersun Yanal'ın ısrarı etkili oldu. Yanal, Muriç'i birinci forvet olarak düşündüğünü belirterek, oyun içinde deneyimli forvetin üsteleneceği görevlerin öneminden bahsetti. 2019-20 sezonu için futbolcunun takımın önemli yapı taşlarından biri olacağı tespiti yapılınca transferin bitirilmesi de kaçınılmaz oldu.

YANAL, RİZE MAÇINDA HAYRAN KALDI

Ersun Yanal, Vedat Muriç'i yakından tanısa da Çaykur Rizespor'la Kadıköy'de oynanan maçta oyuncuya adeta hayran kaldı. Sarı-lacivertliler maçı 3-2'lik skorla zorlanarak kazanırken bunda en önemli etken Vedat'ın performansıydı. Karadeniz ekibi ikinci yarı 10 kişi kalsa da Vedat'ın savunmaya ve orta sahaya katkısı sayesinde konuk ekip oyunda tutundu. Hatta Muriç'in yaptığı şık asistle beraberliği de buldu. Fenerbahçe kritik mücadeleyi 85'te attığı golle kazanabilmişti.

"VEDAT BİZİ BİTİRDİ. HER YERDEYDİ"

Teknik heyetin maçın ardından yaptığı tespitte, "Vedat bizi bitirdi. İnanılmaz koştu. Her yerdeydi" ifadelerini kullandığı belirlendi. Muriç'in sözleşmesinde çıkış maddesi yok. Ayrıca 25 yaşındaki oyuncunun 2-3 yıl içinde en üst seviye gelip, Avrupa'ya çok iyi bonservisle satılması da mümkün görülüyor. Bu nedenle Muriç'in ilk etapta birinci golcü olmasının yanı sıra uzun vadede kulübe para kazandıracağı fikri de avantaj olarak değerlendiriliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ersun Yanal Vedat Muriç Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

DURAN TEKERLEK:

adam gs ye gitmek istiyorum demesine rağmen, sonrasında rize de kalacağım diye açıklama yapmasına rağmen, oyuncuyu 5. 5 milyon avro ve 4 futbolcu vererek aldılar. İşte Ali Koç''un vizyonu :D

11
15
yanıtYanıtla
ULTRAPREZE:

at yalanı bir kere iyi araştır neden zorunuza gidiyor

yanıt1
yanıt1
Adınızı Yazın:

acaba parlatıp sattığı kaç oyuncusu var Bu arkadaşın

12
3
yanıtYanıtla
FIRTINA 61:

Ersun''un elinde patlar bu Muriç. . .

9
1
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Ulan siz zaten bitmistiniz

8
1
yanıtYanıtla
Vanli:

Ele odur içize dert olup daa:)))) Boş transfer

5
1
yanıtYanıtla
konyalı:

sn yanal adamı oynatan senin stoperlerin ve oynadığınız vasat oyun idi gene orta sıralar için hedef ise doğru tercih ama yok şampiyonluk ise anca gülerim buna :)))

4
1
yanıtYanıtla
Rok:

bizi bitirdin be tayfun bizi bitirdin

5
0
yanıtYanıtla
fener-bir sevdadir:

bir maa bakarak adam alinmaz tekne alemi aksamdan kalma

4
0
yanıtYanıtla
Vay be:

Siz zaten bitiktiniz hadi oradan sende.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title