Haberler
Güncelleme:

Ermenistan, Azerbaycan ordusuna karşı çocuk askerleri kullanıyor

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Haciyev sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bir video ile Ermenistan'ın Azerbaycan ordusuna karşı savaşta çocuk askerler kullandığını ifade etti. Haciyev, "15 yaşın altındaki çocukları askere almak ve kullanmak uluslararası insan hakları suçudur ve yasaklanmıştır" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

ne bekliyordunuz şamanlar:

ülkesi talanla yüzyüze kalan her ulus bunu yapar ; bizde yaptık hz. öküzler

2
5
yanıtYanıtla
Iğdırlı:

hangi talandan bahsediyorsunuz rus eteği altında karabağı işgal ederken hocalı da vahsice cinayet işlerken tepkinizi de koydunuz mu hani çok hümanistsiniz ya pardon sizin hümanistliğiniz de Türk ve Müslümana yer verilmez demi.

yanıt5
yanıt2
türk:

pardon biz derken, siz kimsiniz Türk olmadigin kesin.

yanıt1
yanıt1
Doğrucu vatandaş:

Bu kaçıncı suç! Peki dünya görüyor mu? 3 maymunu oynayan sözde çağdaş, demokratik, gelişmiş dünya, piyonlarının katliamına ses çıkartmamaya ve hatta çaktırmadan desteklemeye devam ediyor. Lanet hepsinin üzerin olsun.

2
1
yanıtYanıtla
Ertan:

Biz bu filmi görmüştük, şerefi olmayan, karakteri bozuklardan ne beklenir ki, ermeni''si, pkk''sı, rum''u hepsinin mayası bozuk, Bunlar ancak cehenneme odun olur, başka halt olmaz.

2
1
yanıtYanıtla
DEFOLUN:

CIKIN TURK TOPRAKLARINDAN AYAK DIRETTIKCE GEBERECEKSINIZ SONU YOK BU ISIN SIZIN ICIN !!

1
1
yanıtYanıtla
SAVAŞLAR OLMASIN:

Svaşların kazananı silah satıcıları, kaybedenleri de yoksul insanlardır. Cepheye ölmeye gidenler hep yoksullardır. Hiç bir devlet başkanı çocuğu cepheye gönderilmez. Kaybedeceğini bile bile Azerbaycanı savaşa çeken sakallı şahıs ta aynısını yapıyor. Kaybediyor ve kaybetmeye de mahkum. . Kimin gazına geldiyse bedelini de yoksullara ödetiyor. Savaş çığırtkanlığı yapanlar cahiller ve hainlerdir.

0
2
yanıtYanıtla
TÜRKh:

Savaşlar olmasın nickli olan şahıs o halde söyle Türklerin tüm geri iade etsinler topraklarını o zaman savaş mavas kalmaz

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title