Haberler

Erman Toroğlu: Fenerbahçe'nin pozisyonu net penaltı!

Güncelleme:

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Fenerbahçe-Antalyaspor maçında yaşanan penaltı pozisyonunu değerlendirdi. Toroğlu, "Fenerbahçe'nin penaltı pozisyonunda oyuncu topa vurduktan sonra elini kapatıyor. Çok net penaltı." dedi.

Karşılaşmanın ilk yarısında Tolga'nın pasıyla ceza sahasına giren Isla, topu içeriye çevirmek istedi. Top Diego'dan dönerken, sarı-lacivertli futbolcular topun Diego'nun eline çarptığını iddia ederek penaltı bekledi.Pozisyon VAR'da incelendi ve "devam" kararı verildi. Bu karar sonrası sarı-lacivertli taraftarlar hakeme büyük tepki gösterdi. A Spor yorumcusu Erman Toroğlu da pozisyonun penaltı olduğunu iddia etti.

Erman Toroğlu: Fenerbahçe'nin pozisyonu net penaltı!

"ELLER AÇIK DURAMAZSIN"

Toroğlu, "Hakem kötü. Vedat Muriqi kesin atılır. Ya 2 sarıdan atılır, ya direkt kırmızıdan atılır. Birinde adamın ayağına bastı. Emre'ye yapılan iki faul var, ikisi de sarı. Fenerbahçe'nin penaltı pozisyonu, net penaltı. Fenerbahçe'nin penaltı pozisyonunda oyuncu topa vurduktan sonra elini kapatıyor, önce eli açık. Eller açık duramazsın. Çok net penaltı." dedi.

Erman Toroğlu: Fenerbahçe'nin pozisyonu net penaltı!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Erman Toroğlu Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (50)

..............:

FB yenilirse, kural hatası var diye itiraz eder.

16
8
yanıtYanıtla
CANMEN:

BEN FENERLIYIM VE SIZIN KADAR FENERI AGZIMA ALMIYORUM. . . . YAT KALK FENER. . . . HER SEYDE BI FESATLIK YARATMAK. . . HASTALIK OLMUS. . .

yanıt3
yanıt5
ekrem:

BU ERMANIN HER TAKIMA KARŞI POZÜSYON YORUMLARI FARKLI HER SENE Bİ TAKIMA TAKIYO Bİ TAKIMI KOLLUYO YORUMLARIYLA GEÇMİŞE BAKARSINIZ ANLARSINIZ 2 SENEDİR FENERBAHÇE YORUMLARI HEP TARAFLI DAHA ÖNCE GS DAHA ÖNCE BJK

7
8
yanıtYanıtla
vatandaş:

bir kerede hak verin gerceğe beeee. işiniz gücünüz fener düşmanlığı

yanıt3
yanıt4
antalya:

hakem kırmızı kartları gösterseydi fener 9 kişi kalırdı

9
3
yanıtYanıtla
Kenan:

FENERASYON DİYEN DÜMBÜKLER PENALTILAR VERİLMEDİ

6
6
yanıtYanıtla
sokaktaki FB li:

FENERASYON, bu kelime bu sene sezon başlamadan GS taraftarı ve medyası sürekli gündemde tuttu, daha maç öncesinde bilmem kim hakemin sözleşmesi FB yüzünden fesih edildiği algısıyla haber yapıldıiyani kısa ve öz GS lobisi işi sezon başından sıkı tutuyor, valla helal olsun, ülkemde bir delikanlı çıkıp ne olup bittiğini anlatmayacakmı, KOÇ un nasıl başkan olduğu, Ersun un FB ye gelişi, Küme düşmemeye oynarken bile tribünlerin neden dolduğu, moderatör bulsun yayımlasın, , herkesmi bu düzenin adamı olmuş,

4
6
yanıtYanıtla
ADAM:

FENERASYON diyenler nerdesiniz?

4
4
yanıtYanıtla
köyün delisi:

penaltı yada değil kardeşim evinde oynuyorsun ve antalyaya yeniliyorsun penaltı verilse 1-1 bitse tatmin olacakmısın eze eze yenmelisin antalyayı

6
1
yanıtYanıtla
TÜRBÜN:

ŞİKE BAHÇENİN ASKERİ ERMAN.

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title