Haberler

Erman Toroğlu, Fatih Terim'in Mete Kalkavan'a İtiraz Etmesine Sert Çıktı

Güncelleme:

A Spor yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, Konyaspor maçı sonrasında Fatih Terim'in Hakem Mete Kalkavan'a itiraz etmesine tepki gösterdi.

Galatasaray, Konyaspor ile deplasmanda 0-0 berabare kaldı ve şampiyonluk yarışında büyük yara aldı. Maç sonrası Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, hakem Mete Kalkavan'a tepki gösterdi. A Spor yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu da bu görüntülere ateş püskürdü.

"TFF NAMUSUNU KORUYAMIYOR"

Toroğlu, "Bizim ülkemizde TFF yok ki. Maç sonunda bu görüntü olmaz. TFF bir yazı yazacak, maç bittikten sonra teknik direktörler sahaya giremez diye. Bu iş bu kadar zor mu? Bu üç hakem TFF'nin namusudur. TFF, namusunu koruyamıyor."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mete Kalkavan Erman Toroğlu Fatih Terim Haberler

500

Yorumlar (66)

Ankaragücü 0 -Gassaray 8:

Paratör''ün maç kazanamadığı zamandaki her zamanki hali. .

28
5
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Burada Fatih hocaya kan kusanlar aslinda mesele Fatih hoca degil, GS,nin basarilarinin altinda ezikliginin Fathi hoca üzerinde dişa vuruş seklidir, ama bu gibi beyhude cabalar GS,nin büyüklügüne basarilarina bir dünya markasi olduguna gölge düşürmez buda böyle biline...

10
20
yanıtYanıtla
TEAM SYSTEM:

Galatasaray bir dünya markası , tamam ! Fakat hangi dünyanın markası olduğundan bahsetmemişsin ! Senin dünyanın markası olabilir bunu kabul edebilirim CAN DEP .

yanıt1
yanıt1
team system:

Galatasaray bir dünya markası ! tamam ! Fakat hangi dünyanın markası olduğu açıklanmamış ! Senin dünyanın markası olabilir bunu kabul ederim CAN DEP ! GS ancak , biz onu na kadar değerli görüyorsak o kadar değerlidir ! Dünya markası olduğu da hikaye ne kadar ederi var .

yanıt0
yanıt1
ali:

gsnin başarılarını terime bağlamak çok sığ bir düşünce derwall feldkamp lucesku daha nice hocalar geldi geçti hakemler doğru karar vermiş veya yanlışta vermiş olabilir bu davranış şeklen yanlış kim yaparsa askerlikte olduğu gibi içtima alıyor resmen milli takımdan yollanmasaydı gelecekmiydi cim boma veya avrupanın iyi bir kulübünden teklif alsa gitmezmi

yanıt0
yanıt0
KSK Lİ MESUT:

Ağlak paratör...

17
9
yanıtYanıtla
ua4:

kudurun lan. terim size nası sapladıysa her biri ayrı yerden ağlaşıyor. eze eze şampiyon yazdıracağız. . .

16
9
yanıtYanıtla
ua4:

@ tineriçe tinerciler ve 8likler muhattabımız değil, hele de dişiyse. seni diğer sürü elemanlarının yanına alalım.

yanıt8
yanıt0
....:

ulan siz yenilince ne kudurucaz siz kuduruyosunuz bak terime nasıl salya saçıyo :)

yanıt3
yanıt7
maksoy:

fatih terim ve Hasan Şaş gibi adamların spor sahalarına ömür boyu girmemeleri gerekir . Kariyerlerini emek çalarak yapmış ve bunun farkında olmadan hep terbiyesizlik yapan kimseler .

15
8
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title