Haberler
Güncelleme:

Aydın'da erkek arkadaşı tarafından pompalı tüfekle öldürülen genç kızın babasının sözleri yürek dağladı

Aydın Efeler'de 9,5 ay önce erkek arkadaşı Muhammet Gürsoy tarafından parkta pompalı tüfekle öldürülen Merve Kotan'ın babası kızının mezarını ziyaretinde "Her kadın cinayetinde aynı acıyı ve o anları yaşıyoruz. O en ağır cezayı alsa da kızımız artık geri gelmeyecek" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (16)

..:

bu tiple kimseyi öldürmese bile en az 20 yıl yatarı var

8
0
yanıtYanıtla
CAVEMAN:

Çok kötü güldüm vallahi ,doğru bir tespit.

yanıt2
yanıt0
Sümbüllü:

Tamam da amca kızlarınız da nerde serseri manyak var onlarla sevgili oluyor. Sonra kadın cinayeti. Başka erkek mi kalmadı?

7
0
yanıtYanıtla
Filozoj:

Kızlarımız maalesef arkadaş, eş seçiminde sürekli yanlış seçim yapıyor...Basit şeylere aldanıp tercihte bulunuyorlar....Sonrası hüsran.....Konu aslında çok geniş....Burası Avrupa değil kızlar.....Gelenekler, göreneklere hala kafada....Kafayı değiştirmek zor, zor, zor......Keşke herkes özgür davranabilse, birbirine saygı duysa....Bu sorun bugünden yarına çözülemez...Bu konunun üstüne de gidilmezse hiç çözülmez.....

4
3
yanıtYanıtla
yazık:

Ulan tipinden de mi anlamıyorsunuz anasını satayım ne diyeyim kızım ben sana

6
0
yanıtYanıtla
HALKTAN BİRİ:

tam aklıma geldi yorumunuzu gördüm. evet giden gelmez ama tipten demi anlamıyosunuz. koy sıfırbir dizisine başrol oynar. allah yardımcısı olsun ailesinin.

yanıt2
yanıt0
kadir:

allah yardımcınız olsun çok üzücü kahroldum

6
0
yanıtYanıtla
CAVEMAN:

Önce baba için üzülüyorum, Allah sabır versin. Nerde piskopat varsa kızlar onların peşinde .bana genç bir kız dostunu şikayet etti ,kendisini aldatıyormuş iyi davranmıyormuş , bende ayrıl ozaman dedim efendi çok genç var dedim. Kızda bana böyleleri çekiyormuş sert olması lazımmış (karakter olarak,aklınıza başka şey gemesin ).kendi düşen ağlamaz.

3
2
yanıtYanıtla
ADALET:

Tipe bak ben buna köpegimi veripte gezdirtmem bile kızlar bu tiplerde ne buluyor anlamam maalesef ülkedeki suçlu tipi hep aynı sakal yanlardan kazıtılmış tepede bırakılan bir tutam saç iğrenç görünen kollarda dövmeler yazık toplum olarak hep bir özenti içindeyiz bu tipleri belediye sokaklardan toplayıp hayvan barınaklarına bıraksın bence. . . . .

4
0
yanıtYanıtla
TEZGAHTAR YAŞAR:

türk kızları genel olarak ya paralı adamın peşinden gidiyor yada piskopat serseri tipli kişilerin peşinden fakat iyi sessiz sakin kendi halindeki erkekleri ezik olarak görüyolar herkes hak ettiğini yaşıyo bence paralı adamın peşinde giden parayı alıp kendini kullandırılıyor serserinin peşinden gidende aha sonu bu

3
0
yanıtYanıtla
eses:

tipine baksana caniye

2
0
yanıtYanıtla
SEVIL:

ADAMIN TIPINDE HAYIR YOK ZATEN. . . . ALLAH BELASINI VERSIN!!!

1
1
yanıtYanıtla
TİPİK:

Böle tiplerle beraber olursan sonuç kaçınılmaz.

2
0
yanıtYanıtla
Yade yade:

Adamin tipi muebetlik be yavrum hic mi anlamadin Allah sabir versin cok uzucu ane babalar perisan oluyor

0
0
yanıtYanıtla
Murat:

Kızlar böyle tiplerden hoşlanıyor demekki....

0
0
yanıtYanıtla
aboo:

idam gelmedikçe bunlar bitmez

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title