Haberler

Ergin Ataman'dan koronavirüs tepkisi: Fatih Terim'in açıklamalarına bile değer verilmedi

Güncelleme:

Anadolu Efes'in Başantrenörü Ergin Ataman, koronavirüs salgını sonrası maçların seyircisiz oynanması kararıyla ilgili açıklama yaptı. Ataman, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in açıklamalarının eleştirilmesine tepki gösterirken, devletin alacağı kararlara saygı duyacaklarını belirtti.

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, dünya genelinde yayılan koronavirüs salgınının Türkiye'de de artışa geçmesiyle birlikte spor müsabakalarının seyircisiz olarak oynanması konusunda açıklama yaptı.

"TERİM'İN AÇIKLAMALARINA BİLE DEĞER VERİLMEDİ, KARARA SAYGI DUYACAĞIZ"

Demirören Haber Ajansı'na görüşlerini aktaran Ergin Ataman, "Türk sporunun en önemli teknik direktörlerinden biri olan, belki de spor dünyamızın en önemli insanı Fatih Terim'in dahi görüşlerine değer verilmediğini, insanlık adına tüm sporcuların, hocaların ve sporun içindeki herkesin sağlığını düşünerek yaptığı açıklamanın dahi farklı boyutlara çekildiğini görüyorum. Bu açıdan, herhangi bir yeni açıklama yapma gereği görmüyorum. Devletimize, Cumhurbaşkanımızın yarın açıklayacağı tedbirlere güveniyorum ve bu kararlara saygı duyacağız. Kararları beklemedeyiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ergin Ataman Anadolu Efes Fatih Terim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (12)

YAŞAR YALÇIN:

SEN BASKETBOLDA FATIH TERIM FUTBOLDA HER ISTEDIGINIZ OLACAK DIYE BIR KAIDEMI VAR? NEYMIS FATIH TERIMIN KONUSMASINI DIKKATE ALMAMISLARMIIIIIIIŞŞŞŞ. İŞİNE BAK İŞİNE ENGİN

4
13
yanıtYanıtla
avalmısın sen:

beyin yoksulu, adamlar bizde insanız sporcularda insan diyorlar. takım renk ayırmadan. . ama sizin geri beyinleriniz altında bişeyler arıyor. zihniyet hem geri hem kötü. . .

yanıt5
yanıt1
IHTIYAR:

Ula gs kimbilir neyin ince hesabini yapiyi loo. Pehh

3
8
yanıtYanıtla
1234:

kardeş ister sev ister sevme birisi futbolda en iyi teknik direktör biriside basketbolda en iyi koç ( türk )

9
2
yanıtYanıtla
MUZO:

YA HU, BU ÜLKEDE NEDEN HER ŞEYİ TERSİNE ALGILIYORUZ. HERKES DEVLETİN ALACAĞI KARARLARA ELBETTE UYACAKTIR, ZORUNDADIR. ANCAK SEYİRCİSİZ OYNATMAK NE BİR ÇÖZÜM , NE DE DOĞRU. DOĞRU VE GERÇEK OLAN LİGLERİN ERTELENMESİDİR. AĞIZLARINA MASKE TAKIP KAMERA KARŞINDA ARTİSTİK YAPANLAR EMPATİ YAPSIN VE NELER SÖYLERLERDİ DÜŞÜNSÜNLER. İŞİNE GELDİĞİ GİBİ KONUŞMASINLAR, DÜRÜST OLSUNLAR.

7
2
yanıtYanıtla
Doğru olan !!:

Doğrusu ligin ertelenmesi değil diğer ülkelerin yaptıgı gibi ligleri tespit edip bitirmek 1. leri sampiyon ilan etmek . kimse kusura bakmayacak ama ne olur ben söyleyeyim hakemlerle 1 . sıraya cıkar GS sonra ligi bitiriyoruz derler. BUNLARDAN BU BEKLENİR

2
6
yanıtYanıtla
ertunç:

fatih terim yanlışsa o zaman seyirci neden yok futbolun basketbolun bütün sporların gıdası taraftar değilmi

3
2
yanıtYanıtla
koylu:

terimi birileri konusturuyor - arkasindanda guluyo-dalga geciyor o ise farkina bile varamiyo. . . . . . . . ne diyeyim. . . . . . . . . . . .

0
4
yanıtYanıtla
servet:

cok cahilsin. lütfen beynını biraz daha idareli kullan. yaptıgın yoruma kendın ınanıyormusun

yanıt3
yanıt1
helal:

okuduğum en mantık dolu hakikat dolu yorum bravo. . .

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title