Haberler

Ergin Ataman: Ali Koç'un Bana Özür Borcu Var

Güncelleme:

THY Avrupa Liginde finalde CSKA Moskova'ya 91-83 yenilerek ikinci olan Anadolu Efes'in hocası Ergin Ataman, maçın son anlarında Fenerbahçe taraftarıyla arasında yaşanan gerginliği ve Ali Koç'un müdahelesini anlattı.

THY Avrupa Liginde finalde CSKA Moskova'ya yenilerek ikinci olan Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, "Türkiye'yi, Türk bayrağını en iyi şekilde temsil ettik." dedi.

CSKA Moskova maçının ardından gazetecilere açıklama yapan Ataman, "Takımım müthiş bir mücadele ortaya koydu. Sezon boyunca ortaya koyduğumuz ve bizi buraya kadar getiren karakteri bu akşam da yansıttık. Ama rakip çok dişli çıktı ve özellikle hücumda müthiş bir oyun oynadı. Bu bizim direncimizi çok kırdı." ifadelerini kullandı.

Karşılaşmanın son dakikasına kadar mücadeleyi bırakmadıklarını vurgulayan Ataman, "Geri düştük, öne çıktık ve daha da öne çıkacağımız pozisyonlarda sayı üretemedik. Ama Türkiye'yi, Türk bayrağını en iyi şekilde temsil ettik. Bize destek veren bize inanan bütün Türk halkına buradan teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

CSKA Moskova takımını tebrik ettiğini kaydeden Ataman, "Mükemmel hücum ettiler. İnanılmaz 3'lük istatistikleri var. Agresif savunma yaptık, maçı kırma fırsatı da yakaladık ama hücum olarak başarılı olamamamızdan dolayı maçı kaybettik. Takımımla gurur duyuyorum." dedi.

Ergin Ataman: Ali Koç'un Bana Özür Borcu Var

"BU TAKIM BÜYÜK BİR HİKAYE YAZDI"

CSKA Moskova Başantrenörü Dimitrsi Itoudis'in maçta İspanyol yıldız oyuncusu Sergio Rodriguez'i kullanmamasını "çok sert bir taktik değişikliği ve güzel bir strateji" olarak değerlendiren Ataman, bu kararından dolayı maç sonunda Itoudis'i ayrıca kutladığını söyledi.

"Bu sezon bu takım o kadar büyük bir hikaye yazdı ki sonunculuktan şampiyonluk finaline kadar geldik." diyen Ataman, "Gerek Türkiye'de gerekse burada bize bu yolculukta çok sayıda taraftar eşlik etti. Onlara teşekkür ettim. Bu yüzden maç sonunda o yumruk hareketini yaptım. Şampiyon da olabilirdik ama 2. olduk. Bu da sanırım onlar için büyük bir gururdur." dedi.

"Ne olursa olsun Avrupa Ligi ikincisi olarak ayrılmaktan memnun musunuz?" sorusuna ise Ataman, "Hayır. Ben kazanmak istiyorum." diye yanıt verdi.

Anadolu Efes Başantrenörü, "Müthiş bir sezon geçirdik. Aynı takım aynı heyecanla seneye tekrar bu kupada mücadele edeceğiz." şeklinde konuştu.

"HAKARET VE KÜFÜR EDEN F.BAHÇELİLER'E..."

Maçın son periyodunda Fenerbahçe taraftarının kendisine yönelik tezahüratları ve yaşanan gerginlikle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Ataman, şunları söyledi:

"Bu tepki değil çok ağır küfür ettiler. Fenerbahçe taraftarının şahsıma karşı ettiği hakaret ve küfürler beni çok üzdü. Ama Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç, her seferinde fair-play anlayışıyla yola çıkan Sayın Ali Koç, herhalde bu konuda bir özür borcu var. Bakalım göreceğiz. Umarım, Türkiye'ye, Türk sporuna büyük umutlarla gelen, Türkiye'de önemli bir ailenin ferdi olan Sayın Fenerbahçe Kulübü Başkanı ve benim de çok takdir ettiğim Sayın Ali Koç bu konuda bir girişimde bulunacaktır. Fenerbahçe ile inşallah Türkiye ligi finallerinde de oynayacağız. Biz burada Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. 19 Mayıs 1919'un 100. yılı, ülkemiz için çok önemli bir tarih. Birlik olmalarını, hep birlikte sonuna kadar bir Türk takımının şampiyon olması için savaşmalarını beklerdim. Bana hakaret ve küfürler eden Fenerbahçe taraftarlarına teessüf ediyorum."

"ALİ KOÇ'A TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un taraftarların çirkin tezahüratlarını önlemek için tribüne çıktığı anı görmediğini kaydeden Ataman, "Sayın Ali Koç tribüne kadar çıkıp taraftarları durdurmaya çalıştıysa kendisine teşekkür ediyorum. Ben Fenerbahçe kulübüne ve antrenörü Obradovic'e her zaman saygı gösteren biriyim. Ama maalesef bir grup taraftarın husumeti buraya taşımaları, bu güzel günde burada kara bir tablo oluşturdu. Avrupa Ligi organizasyonu da bu konuda umarım önemli girişimler yapar. Bana yapılan ağır hakaretler ve küfürler, bu güzel organizasyonun kara lekesiydi." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

Uzay:

Bu ve terim ikisinide bir çuvala koyup sutlayacaksin bu memleketten ki. Vatan kurtulsun.

19
6
yanıtYanıtla
kıskanç:

Ulan fenerliler daha konuşuyor şikeci başkanınız yok az kalsın küme düşüyordunuz önce kendinize bir bakın ondan sonra laf edin

4
15
yanıtYanıtla
Dengesiz:

HADİ LAN ORDAN HOŞŞTTT GERGİN ATAMAN. . ALİ KOÇ SENİ MUHATTAP ALIR MI ACABA??? ÖZÜR BORCU VARMIŞ. . . !!!!

8
4
yanıtYanıtla
Aydınfb:

Ergin Ataman parkelerin Fatih Terimidir,agresif saldırgan daha saymaya gerek yok hemen hedef saptırma çabası yürü git işine Ergin....hadi.

9
1
yanıtYanıtla
www:

sen de taraftara küfrettin onu niye söylemiyorsun

7
2
yanıtYanıtla
ERHAN:

hadi hadi fenerbahçe sizi parçalamalıydıda iyi kurtuldunuz

6
1
yanıtYanıtla
bzztt:

maçı size verdik yinede şampiyon olamadınız

4
3
yanıtYanıtla
efe can:

macimi verdiniz. sike yaptiniz yani onu demek istiyon. lafini tartta yaz

yanıt0
yanıt5
gercek:

yapılan çok yanlış! iki Türk takımı son dörde kalmış. destek gerekli evet. ama kabul edelim ataman teknik koç. Ali koç ise başkan. özür olacaksa çok takımın başkanı fb nin önünde eğilmelidir önce

5
1
yanıtYanıtla
cx:

o fatih terim türk futbolunu terör gibi yapıcak bu adamı memleketten aymadıkca turk futbolu kurtulmaz yada fb liler pisikopat bir teknik direktör alıp bunlara dalıcaklar başka yürlü ali koç gibi fair play mlay demekle olmaz

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title