Haberler

Emre Akbaba Sakatlandı, Futbolcular Gözyaşlarına Hakım Olamadı!

Güncelleme:

Çaykur Rizespor-Galatasaray maçının 68. dakikasında ikili mücadeleye giren Emre Akbaba yerde kaldı. Sahadaki futbolcuların çoğu Akbaba'nın sakatlığı sonrasında gözyaşlarına hakim olamadı. Maç sonunda konuşan Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, "Emre Akbaba'nın ayağı üç yerden kırıldı" dedi.

Galatasaray, Çaykur Rizespor maçında yıldız oyuncusunu sakatlığa kurban verdi. Emre Akbaba, Samudio ile girdiği mücadele sonrası yerde kaldı. Sahadaki tüm futbolcular Akbaba'nın sakatlığı sonrası gözyaşlarına boğuldu. Bazı oyuncular ise kendini yere bıraktı.

Emre Akbaba Sakatlandı, Futbolcular Gözyaşlarına Boğuldu!

HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Sağ ayak bileğinde sargı olan Emre Akbaba, 72. dakikada sedyeyle ambulansa taşındı ve hastaneye götürüldü. Çaykur Rizesporlu taraftarlar da "Emre Akbaba" tezahüratı yaparak oyuncuya destek verdi.

Emre Akbaba Sakatlandı, Futbolcular Gözyaşlarına Boğuldu!

"AYAĞI 3 YERDEN KIRILDI"

Genç futbolcu, Süper Ligin 7. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynanan maçta sakatlanmış ve 4,5 ay sahalardan uzak kalmıştı. Maç sonunda konuşan Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, "Emre Akbaba'nın ayağı üç yerden kırıldı" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Akbaba Galatasaray Çaykur Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (52)

NAMIK:

İyi olmuş, daha bir kaç hafta önce bir meslektaşının futbol hayatını bitirmeye teşebbüs etmişti, etme bulma dünyası.

12
55
yanıtYanıtla
Dingo:

Yarın birgün biri de senin ganadini kırıp eline verirse ozamanda o sevinir

yanıt12
yanıt9
NAMIK TAN DİNGO YA CEVAP:

Dingo denen şahsiyet , biz kimsenin ekmeği ile oynamayız, karısına kızına, namusuna bakmayız. Kanadını kırmaya gelince Allah büyük kim kimin eline kanadı verir elbet herkes görür

yanıt3
yanıt2
Gakko:

Fenerbahçeliyim maçı izledim sakatlığına gerçekten üzüldüm ama anlamadığım topa çift dalan emre faulu yapan emre kırmızı kartı gören rizeli futbolcu maçı izleyin görürsünüz bu sene hakemler gerçekten g.s forması ile çıksalar en azından rakib kimlerle oynayacağını bilir

15
22
yanıtYanıtla
Hadi ordan:

Hi hi hi hi evet evet sen isine bak

yanıt0
yanıt0
Gndr:

Acaba benimi yanlis goruyorum Videoyu? Rizeli Sporcu topa dokunmuyor, Emre daha once caliyor topu, Ama Rizeli, o suratle Emrenin ayagina butun gucuyle tekmeyi geciriyor, top filan yok ortada! Bunun adi Kirmizi kart bile degil, bu bir vahsilik! Topu kaptirmissin, nereye daha savuruyorsun tekmeyi? Bu rizeli oyuncunun Fotbol Lisansi iptal edilmeli, darpdan mahkemeye verilmeli.

yanıt0
yanıt0
Erhan:

Çok üzüldüm, gecmis olsun. Ancak öyle şeyler yazılıyor ki anlamak mümkün değil, sanki çok buyuk bir trajediymis gibi...adam milyon dolarlar kazanırken ayağını kırdı. Insaatta asgari ucrete sigortasiz calisirken degil....!!!!

24
7
yanıtYanıtla
Bjk li:

Bülent yıldırıma götüründe ameliyat etsin

10
13
yanıtYanıtla
Ali veli:

BJK LI SEN GITTİN HERALDE BÜLENT YILDIRIMIN YANINA.IYİ ETTİ Mİ SENİ LAVUK

yanıt2
yanıt5
..............:

Iş kazası. Asgari ücretle çalışanlarda geçirebiliyor böyle kazalar bazen

14
9
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title