Haberler

Eljif Elmas'ın menajeri resmen açıkladı: Tarihi bir anlaşma imzaladık

Güncelleme:

Fenerbahçe'den İtalyan ekibi Napoli'ye transfer olacağı konuşulan Eljif Elmas'ın, yarın İtalya'da sağlık kontrollerinden geçip Napoli ile sözleşme imzalayacağı iddia edildi.

Sky Sports'ta yer alan habere göre, Elmas'ın yarın öğle saatlerinde sağlık kontrolü sonrasında kulüp binasında resmi imzaların atılacağı ifade edildi.

ELMAS'IN MENAJERİ GALDI, DI MARZIO'YA KONUŞTU

16 milyon euro artı bonuslar ile Fenerbahçe'den transfer edilen Makedon futbolcunun menajeri George Galdi, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu.

Ünlü İtalyan Gazeteci Gianluca Di Marzio'ya konuşan Galdi, "Türkiye'de tarihi bir anlaşmaya imza attık. Görüşmeler çok yorucuydu; çünkü Avrupa'nın üst seviye kulüpleri oyuncunun peşindeydi. Ancelotti'nin varlığı tercihimizde belirleyici oldu" diye konuştu.

İŞTE ANLAŞMA DETAYLARI

Napoli, Eljif Elmas için Fenerbahçe'ye peşin olarak 16 milyon euro bonservis bedeli, 50 maç oynaması durumunda 1,5 milyon euro bonus ve bir sonraki satıştan pay verecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe İtalya Napoli Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor?
500

Yorumlar (13)

alex:

bi benmi göremedim bu çocukta yetenek varda ne yaptıki fenerde

7
14
yanıtYanıtla
Mali Moç:

o kadar edermi ya bu adam. iyi kara para aklıyosun fenevbahçe

6
12
yanıtYanıtla
asssass:

cagne nin 15 milyon yuro etttiği yerde az bile ama kudurmak serbest kudurun. . . :))

yanıt17
yanıt3
FENER ŞAMPİYON:

CAGNE GS YE VURDU GOL OLDU 12 MİLYON HAHAHAH ELİF LE KIYASLANAMAZ BİLE DENGESİZ TOPÇU CAGNE

yanıt2
yanıt0
Kenan:

PARA EDENLER ŞENER ADEM DİAGNE MİTROĞLUMU KUDURMAK SEBEST 4 Ü BİR ELİF ETMEZ TRANSFER İŞLERİ FENERBAHÇEDEN SORULUR 180 BİNE AL 16 MİLYONA SAT SODA İÇ

yanıt0
yanıt0
1907:

Kiralık gelsin fark etmez para getir dimi getirdi bitmiştir hadi dağılın.

yanıt8
yanıt1
SADAS:

vallahi napoli kafayı yemiş tammen fenerin şansı belki bu transfede oyun var abdulkadi r parmak bundan on kat daha yuksek seviye de yanı ne olyor da buna bu kadar veriliyor

4
12
yanıtYanıtla
Adk:

Abdulkadir parmak dediğin çocuk a milli takım kadrosuna alınmamış hiç eljif elmas ise 17 yaşından beri a milli takımda oynuyor aradaki farktan bundan kaynaklanıyor uluslararası arenada tecrübesi var Abdülkadir ise Trabzon dışına gezmeye çıkmıştır ancak =)))

yanıt8
yanıt1
düz adam:

yaz bi köşeye. seneye kiralık gelir

8
6
yanıtYanıtla
MUZO55:

DİĞER KULÜPLER KAPA AÇIKLAMA YAPARKEN DEĞERLER HAKKINDA BİLGİ VERİYO BU FENER NEDEN BİLGİ VERMİYO AKLIMA BİRŞEY GELİYOR EMME

5
8
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title