Haberler

Elazığspor'da Teknik Direktör Orhan Kaynak İstifa Etti

Güncelleme:

Ekonomik sıkıntılar yaşayan ve kayyum tarafından yönetilen Elazığspor'da 12 futbolcunun ayrılmasının ardından Teknik Direktör Orhan Kaynak ve yardımcıları da istifa etti.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden 46 milyon lira borcu bulunan TY Elazığspor'da ekonomik kriz ve yönetimsel boşluk devam ediyor. Kayyum Başkan Doç. Dr. Sebahattin Devecioğlu tarafından yönetilen bordo-beyazlı kulüpte 12 futbolcunun ardından bugün de Teknik Direktör Orhan Kaynak ile birlikte yardımcı antrenör Gökhan Kaynak, Erdal Yörük ve Murat Akarsu'da istifa etti. İstifa ile ilgili Kayyum Başkan Devecioğlu ve Teknik Direktör Kaynak açıklama yaptı.

Orhan Kaynak, " Elazığspor'u çok sevdik, isteyerek de geldik. Çalıştığımız dönemde hep doğru işler yaptık, yapmaya çalıştık. Elazığspor'a ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Teşekkür edecek çok kişi var. Teşekkür edecek çok kişi var ama burada olduğumuz süreçte Vali Çetin Oktay Kaldırım'ın çok desteği oldu. Beni buraya getiren Hacı Murat Yümlü'ye teşekkür ediyorum. Elazığspor'la tanıştığımız gün çok mutlu olmuştum. Bugün çok üzgünüm. Çünkü Elazığspor'un bulunduğu durum içerinde artık zamanı kalmadığını, transfer dosyasını açacak zamanın da çok kısıtlı olduğunu, bir ışık, bir umut olmadığını da kendi adıma söylemek isterim. Bizden sonra nasıl bir oluşum olur 1 hafta içerisinde onu zaman gösterecek ama en azından açılması konusunda duyarlı eski futbolcu ve alacağı olan kişilerin kulübün önünü açarsa ve bu kulüp yaşarsa ancak olabilir" dedi.

Elazığspor'da Teknik Direktör Orhan Kaynak İstifa Etti

"ELAZIĞSPOR BUNDAN SONRA YAŞASIN"

7 ay süre içerisinde hem ekonomik hem de manevi olarak çok sıkıntılar çektiklerini anımsatan Kaynak, "Bu kulüp aynı zamanda stadı da olmadığı için her maçını dışarıda oynayacak. Başkanın bir lafı var Elazığspor'un yalnızlığı da güzel ama birlik olma zamanı hiç kimsenin yalnızlığa ihtiyacı yok. Birlik zamanı Elazığsporun çok güçlü olduğunu da biliyorum. Bunu her basın toplantısında 7 aydır dile getirdim. Bugün aranızdan ayrılıyorum belki ama inşallah yine bir gün beraber oluruz. Çok fazla teşekkür edeceğim insan var. Elazığspor için çalışan herkes bir şeyler yapıyor ama herkes de dışarıdan destek bekliyor. Desteğini yapabilecek insanlar varsa bu gücü esirgemesin. Hem kulüp olarak hem de bir sanayi olarak futbolu düşünmek lazım. Bugün Trabzon'da sanayi deniyor futbola genç oyuncular yetiştirip büyük paralara satıyor. Elazığspor'da da bu potansiyel var yeter ki harekete geçirilsin. Gelen insanlar bu yönde çalışsın çok büyük futbol sanayisi burada kurulabilir. Ben biraz da bunun için buradaydım. Genç oyuncularla çalıştırmak, yetiştirmek istedim. Başarının ismi bazen şampiyonluk olur bazen de genç oyuncu yetiştirirsin bu da bir başarı olur. Elazığspor hakkında çok şeyler söyleyebiliriz bu 7 aylık süre içerisinde ama bunlar bizde kalsın. Elazığspor bundan sonra yaşasın" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Orhan Kaynak Elazığspor Kayyum Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (3)

yazık olmuş:

zamanında diğer takımlarla dalga geçen vırrolar sonununuz beter oldu herkes hakettiği yere gider

2
3
yanıtYanıtla
Osman özer:

Çok doğru söylüyorsun BETER olsunlar

yanıt0
yanıt2
SSK EMEKLİSİ:

GEMİ BİR KEZ SU ALMAYA BAŞLAYINCA NE YAPARSANIZ YAPIN BATMAYI ÖNLEMEK İMKANSIZ DIR. ÜZÜLDÜM , HAKBUKİ BENİM BİLDİĞİM YÜZLERCE İŞ ADAMI VAR ELAZIĞLI ,

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title