Haberler

Yayın Hayatına Ara Veren Flash TV'de Toplu İşten Çıkarmalar Başladı!

Güncelleme:

28 yıldır yayında olan televizyon kanalı Flash TV, geçtiğimiz günlerde "idari, siyasi ve mali baskıları" gerekçe göstererek yayın hayatına ara vermişti. Flash TV'de 23 kişinin iş akdi feshedildi.

TAZMİNATLARI SONRA ÖDENECEK

28 yıldır yayında olan televizyon kanalı Flash TV, geçtiğimiz günlerde "idari, siyasi ve mali baskıları" gerekçe göstererek yayın hayatına ara verdi. Bu kararın ardından Flash TV'de haber merkezi, Ankara büro, programlar, teknik servis ve rejiden 23 personelin iş akdi feshedildi, personele ücretsiz izin ve çıkış olmak üzere 2 seçenek sunuldu. 20 kişi çıkışlarını istedi. İhbar tazminatları ödenerek çıkışları verilen bu isimlerin kıdem tazminatı daha sonra ödenecek.

Yayın Hayatına Ara Veren Flash TV'de Toplu İşten Çıkarmalar Başladı!

GÖKHAN TAŞKIN DA VAR

Ücretsiz izin seçeneğini kabul eden isimler arasında ana haber ve gece hattı programının sunucusu Gökhan Taşkın da var. İş akdi sonlandırılan isimler arasında ise deneyimli haber spikeri İlker Akkurt ve editör-muhabir Hüseyin Aladağ bulunuyor.

Yayın Hayatına Ara Veren Flash TV'de Toplu İşten Çıkarmalar Başladı!

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Gökhan Taşkın Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (8)

mobilyacı:

neçabuk unuttuniz 15 temmuz gecesinde eğlendiklerini

11
6
yanıtYanıtla
birisi:

çok iyi oldu çokta güzl oldu 15 temmuzda dansöz oynatanlar sonunuz böyle olur ankara gazinolarını youtubtan da izlenebilir

9
6
yanıtYanıtla
Hülya:

ankara gece hayatının canlı yayına taşınmış haliydi. Özlem duyanlar ankara gece hayatına dahil olarak bu özlemlerini giderebilirler diye düşünüyorum.

10
2
yanıtYanıtla
ASABİ:

BU KANALI HİÇ İZLEMEDİM AMA TV KANALLARININ GAZETELERİN ÇOK SESLİLİĞİNİ YİTİRDİĞİNİ GÖRÜYORUM BASIN MEDYA VE YAYIN HEMEN HEMEN TAMAMI İKTİDARIN ELİNE GEÇTİ VERİLEN HABERLERDE HEP PEMBE TABLOLAR ÇİZİLİYOR GERÇEK HAYATLA ÖRTÜŞMÜYOR HABERLERİN DOĞRULUĞU VE TARAFSIZLIĞI ŞÜPHELİ TÜM TÜRKİYE BUNLARI KAVAL ÇALAN ÇOBANI KOYUNLARIN DİNLEDİĞİ GİBİ DİNLİYOR

6
4
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

flash tv yi kapatan zihniyet a haber ve atv yi niye kapatmıyor halbuki en yagcı kanal da onlardır.eger yargı bağımsızlığı varsa büyük dedigim kanallar derhal kapatılmalıdır.

3
0
yanıtYanıtla
YORUMCU 25633:

Dürbünden önce zekanı geliştir, Flash TV devlet tarafından değil sahibi tarafından kapatıldı. Oldu, sadece HALK TV açık kalsın.

yanıt0
yanıt1
MstF:

Ne yani şimdi Yalçın abinin o sansürlenemeyen küfür yağmuru absürt programı yokmu yada o dekorları müthiş müzik programları. Ama olmazki böyle. Kınım kınım kınıyorum.

2
0
yanıtYanıtla
İsyan:

Ne olacak böyle

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title