Haberler
Güncelleme:

Temel atma törenine damga vuran olay! Erdoğan müteahhite kızdı: Hamza Bey değiştirelim bunu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutköy Yassıören'de Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Temel Atma Töreni'nde konuştu. Açıklamalarının ardından sahneye projenin firma yetkilisini çağıran Erdoğan, projenin tamamlanma süresinin 36 ay olduğunu duyunca "Ne diyor bu ya? Sen nasıl Fatih torunusun? Hamza Bey değiştirelim bunu." dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (15)

sema kayaönü:

Aşırı özgüven Gemiyi Batırır varacağın yere varamaz olursun Titanik olmasın sonunuz bu hırsla …

333
109
yanıtYanıtla
Eray Içkaya:

MUHALİF OLMAK İÇİN YAZMIŞSIN BELLİ Kİ 1 yıl bir inşaat için uzun zaman her türlü yapı kaba inşaatı bittikten sona kolaydır. her katta farklı birimler çalışabilir . bilgisi olmadan fikri olmak daha tehlikelidir.

yanıt89
yanıt193
sem sem:

Eray Içkaya o zaman bunu müteahite değil ihaleyi yapan kurmunun başına soracaksın ihale sartları belli sartnameyi hazırlayan belli adam ne yapsın 36 ay yazmasaydın

yanıt64
yanıt8
Eğrioturdoğrukonuş:

Yaşım gereği hatırlıyorum. Devlet ihalesini alıp her yıl ufak tefek işler yapıp 15 sene de bitmeyen devlet yatırımları vardı... VE her sene devletten ödenek alırlardı bu firmalar. ama her ne hikmetse hiç kimse devleti soyuyorlar yandaşa veriyorlar çalıyorlar demezdi.

139
120
yanıtYanıtla
Gd Ush:

Kimi yiyon oğlum yaşın 20 den fazla yoktur, uc beş kuruşa burda trolluk peşindesin.

yanıt63
yanıt35
FLOZOF:

Yaşın gereği hatırlarsın Bu ülke ucuza vatandaşlık satmadı, sınırlar bukadar kolay geçilmedi, ekonomi hukuk adalet bukadar bozulmadı ve insanlar umutsuz olmadı.

yanıt96
yanıt32
Demir Acer :

insallah alen acele deniz kumundan kaleler dikmezler

169
49
yanıtYanıtla
Orhan Demiral:

Kanuni de Süleymaniye camii nı geç bitirmiş. 7 senede.

142
49
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Saat 10 a kadar uyursun saat 11 de kahvaltı biter saat 12 de işe gidersin saat 14 te başlarsın saat 17 işi bırakırsın inşaat 2055 yılında biter,vallahi billahi böyle çalışıyor Türkiye burası Almanya değil

80
91
yanıtYanıtla
Burhan Savas:

çalıştıracak kalifiye personel bulabilir ve organizasyonu iyi yaparsan biter,

34
21
yanıtYanıtla
Mıhtar:

Aman yarım kalan hiç bir projeyi gelecek iktidara bırakmayın. Bu zamlarla sizin gideceğiniz belli. Yerinize gelecek olanların da, bir kaç hazır projeye sarılıp 1 dönemi arada kaynatacakları belli. 24 aydan uzun hiç bir projeye başlamayın. Çünkü ömür o kadar maalesef.

5
5
yanıtYanıtla
Ergün Doğan:

Türkiyede Acele yapılan işlerin sonunun ne olduğunu biliyoruz

8
0
yanıtYanıtla
Paraner:

Millete gelince memurlar 10-16 arrası çalışıyor.Kendine gelince 24 saat çalışacakmış.24 saat nasıl çalışacak el insaf ya.

2
0
yanıtYanıtla
Burhan Savas:

vardiyalı

yanıt0
yanıt0
Erol Eken:

O zamanlar sosyal medya yoktu bağzı şeylerden habersizdik bugün ki teknolojiler yoktu hızlı çalışmalar yapılamıyor du ve arkadaşın dediği gibi kuruma sormak gerekiyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title