Haberler

Beşiktaş'tan Alman Gazetesi Bild'in "İflas Ediyorlar" Haberine Açıklama

Güncelleme:

Beşiktaş Kulübü, Alman gazetesi Bild'in yaptığı "iflas ediyorlar" haberiyle ilgili açıklama yayımladı. Açıklamada, "116 yıllık tarihiyle Türkiye'nin en köklü kulübü hakkında hiçbir gerçekliğe dayanmayan, sadece yoruma dayalı yapılan haberin gerçeklerle ilgisi yoktur" denildi. Beşiktaş haberle ilgili dava açacak.

Almanya'nın ünlü gazetesi Bild, Beşiktaş'ın iflas tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu yazdı. Bu haber sonrası Beşiktaş yönetimi ise harekete geçip haberle ilgili dava açma kararı aldı. Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, haberin gerçekle bir ilgisi olmadığı belirtildi.

BEŞİKTAŞ'IN İFLAS TEHLİKESİYLE KARŞI KARŞIYA OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Almanya'nın ünlü gazetesi Bild, Beşiktaş'ın iflas tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu iddia etti.

Bild'de yer alan haberlerde şu ifadeler yer aldı:

"Türkiye'nin en eski kulübü olan Beşiktaş, iflas tehlikesiyle karşı karşıya. Yıldız oyuncular maaşları nedeniyle kulüpten ayrıldı ve yeni sponsor bulmaları giderek zorlaşıyor. Başkan ve teknik direktör arasındaki anlaşmazlığın ardından Süper Lig'de yokuş aşağı inişe geçtiler. Önümüzdeki yaz Türk futbolunda büyük bir değişim yaşanabilir."

Son Dakika! Beşiktaş'tan Alman Gazetesi Bild'in 'İflas Ediyorlar' Haberine Açıklama

"GERÇEKLERLE İLGİSİ YOKTUR"

Bild Gazetesi'nin Beşiktaş haberinin ardından siyah-beyazlı yönetim devreye girdi ve Alman gazetesine dava açma kararı aldı. Beşiktaş'ın konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:

"Alman gazetesi Bild'in 116 yıllık tarihiyle Türkiye'nin en köklü kulübü hakkında hiçbir gerçekliğe dayanmayan, sadece yoruma dayalı yapılan haberinin gerçeklerle ilgisi yoktur.

Aksine, son yıllarda UEFA temsilcilerinin bile bütün raporlarında ülkemiz futbol kulüplerinin içinde bulundukları genel finansal tablolara kıyasla, Beşiktaş JK gidişat olarak en iyi kulüp gösterilmektedir.

Bununla birlikte Kulübümüzden, gazetecilik etiği gereği herhangi bir görüş bile sorulmadan, genel yorumlar üzerinden hazırlanan bu haberin hangi dayanaklarla oluşturulduğunu sorgulamak durumundayız.

Konuyla ilgili Almanya'da yasal çerçevede gerekli işlemlerin yapılmakta olduğunu kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla"

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Beşiktaş Bild Spor Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (36)

Escobar el patron:

Beter olsun

5
16
yanıtYanıtla
güneş:

BATARSIN TABİKİ DÜKKANIMDA 1 ADET KALEM KUTUSU BULDULAR MAHKEMEYE VERDİLER. BENİM GİBİLERİN AHI TUTMAYACAKMI ZANNEDYONUZ. YANİ KÜÇÜK ESNAFIN 1 LİRASINA DAHİ TENEZZÜL EDEN BİR BEŞİKTAŞ

6
13
yanıtYanıtla
ADALET:

Sen hakka girip başkasının üstünden para kazanmayı alışkanlık edeceğine, telif haklı ürünleri satma insanlar onun için milyonlarca para harcayıp reklam yapıyor. Sende gel 1 adet kalemlik de, 1 kutu telifli kalem satacağına satma, hakka girme daha iyi bir de küçük esnafa tenezzül ediyor diyor. Sen gidip başkasının hakkına girersen, seninde hakkından böyle gelirler.

yanıt2
yanıt0
Köylü MURTAZA:

satmayacaksın kardeşim. Beşiktaş ürünleri Kartal Yuvasın da satılır yada anlaşması olan mağazalarda satılır. küçük esnafım diyorsun hak yiyorsun nasıl olacak ? Beşiktaşın yeni değil yıllardır böyle. çakma arma satanlara, arma başına 20, 000 tl ödeyen adam tanıyorum.

yanıt2
yanıt0
BEN:

eyyyyyyyy almanya. SANA NE??? SANA NE OLUYO

11
4
yanıtYanıtla
AVNI NIN AKLINA GELEN BU:

Japon asilli futbolcuyu, bjk son anda Dortmund''dan kiraladina yani o futbolcu BJK icin ter dökecek, Dortmund icin degil, buna alinmislardir, o nedenle böyle boslaflar etmislerdir, diye düsünüyorum,

6
3
yanıtYanıtla
Arof:

Turk futbolu iflaz etmis bjk iflaz etmis cokmu

7
1
yanıtYanıtla
BIR IKI ÜÇ:

Almanya''nın ünlü gazetesi Bild yerine Almanya''nın yalan makinesi Bild deseniz ya. Lügenblatt Bild.

2
5
yanıtYanıtla
üçmaymun:

alaman bunlar mutlaka kesin kaynakları vardır hayallerle hurafelerle hiç hareket etmezler yani alaman bir yerde duman gördüyse mutlaka ateşi görülecektir

3
4
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Bir Galatasaray taraftarı olarak şunu söylemek istiyorum çok beklersiniz pis domuzlar ne Beşiktaş olmadan Galatasaray olmaz ne Galatasaray olmadan Beşiktaş olur

3
4
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title