Haberler

Bu gece yarısından itibaren benzine 1,16 lira indirim gelmesi bekleniyor

Güncelleme:

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. 23 Kasım Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere benzine 1,16 lira indirim gelmesi bekleniyor.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

BENZİNE BU GECE İNDİRİM GELİYOR

23 Kasım Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere benzin grubunda 1,16 TL indirim bekleniyor.

LİTRESİ 20,03 LİRADAN SATILACAK

İndirimle birlikte İstanbul'da benzinin litresi 20,03 liradan satılacak.

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

EPGİS FİYAT DEĞİŞİMLERİNİ DUYURMAMA KARARI ALMIŞTI

EPDK'nın fiyatlardaki değişimi açıklayan tek sendika olan EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından, sendika dava süreci sonlanana kadar akaryakıttaki fiyat değişimlerini vatandaşlarla paylaşmayacağını açıklamıştı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Euroleague dörtlü finalde (Final Four) finale çıktı mı, elendi mi? TV8.5 canlı izle! (REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH) 8 Mayıs TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! Real Madrid Bayern Münih maçını şifresiz veren kanallar! Real Madrid Bayern Münih maçı nereden izlenir, hangi kanal veriyor? Fenerbaçe Monaco Eurolig serisi kaç kaç, kim önde? Monaco Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Monaco Fenerbahçe Beko Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Real Madrid Bayern Münih maçı CANLI izle! 8 Mayıs R. Madrid B.Münih maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Karagümrük Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Karagümrük TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Dzeko sakatlandı mı, derbi oynamayacak mı 2024? Karagümrük Trabzonspor maçı CANLI izle! 8 Mayıs Karagümrük TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Fatih Karagümrük Trabzonspor ilk maç kaç kaç bitmişti? Trabzonspor Karagümrük ZTK yarı final ilk maç sonucu! 10 Mayıs'ta okullar tatil mi, Cuma günü okul yok mu? 19 MAYIS RESMİ TATİL Mİ? 19 Mayıs okullar tatil mi, yarım gün mü? 19 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Süper Lig şampiyonu ne kadar kazanacak 2024? New York Knicks Indiana Pacers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 9 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! EXXEN canlı maç izle! (REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 8 Mayıs EXXEN spor canlı izle!
500

Yorumlar (16)

Umut Ersayın:

vayy bee ne indirim ama balığa bak inirime bak yemn ediyoırum şaka giibisiniz algınız boşa kendinizi yormayın bence ak parti benzini bedava dağıtsa yinede oy yok

121
38
yanıtYanıtla
Blackened:

Kendin yazmissin zaten bedava olsa oy vermem diye. Niye tatava yapiyorsun o zaman?

yanıt5
yanıt29
Umut Ersayın:

öncelikle düşüncelere saygılı olmayı öğreneceksiniz sizin gibi düşünmeyenleri terörüst ve düşman olarak görmekten vazgeçeceksiniz ayrıca merak etme bedavaya vermezler ordaki ironiyi anlamak için a haber yerine biraz kitap okumayı ekonomiyi hayatı siyaseti de biraz öğrenin

yanıt9
yanıt2
Hakan:

Depo 30 tl ucuza dolacak. Hayat artık daha kolay.

69
16
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Brent petrol 100 doların üstünde iken şu an 87 dolar günler sonra gelen indirime bak:))) yolmaya devam

77
5
yanıtYanıtla
Abdullah Özdemir:

Sanki 20 lira çok ucuz görende 2 lira olacak zanneder başlığa bak.

67
6
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Hemen alın beyler pazar günü 2 lira artıracaklar belli oldu.

51
7
yanıtYanıtla
Kemal Kiremit:

bu fiyatlar birinde indirilirken lpg de neden indirim olmuyor yoksa bunun hammadesi farklı birşeymi zam geldimi hepsine birden yapıyorlar.

56
2
yanıtYanıtla
Fakır:

mazut?

52
4
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Hem fakirsin hem mazotlu aracın var ..))

yanıt15
yanıt8
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title