Haberler

beIN Sports'tan, 'Türkiye'den çekilecek' iddialarına yanıt

Güncelleme:

Konyaspor Kulübü Başkanı Hilmi Kulluk'un yayıncı kuruluş beIN Sports için, "En büyük gelirimiz yayıncı kuruluş, onlar da çıkmak istiyor" iddiasına Digitürk'ten açıklama geldi.

Konyaspor Kulübünün Başkanı Hilmi Kulluk'un yayıncı kuruluş hakkında ortaya attığı iddialar hakkında Digitürk'ten açıklama yapıldı.

Başkan Kulluk, "Kulüpler Birliğinden gelen yazıda '18 Haziran'da toplantı var' deniliyor. Toplantının gündemi, yayıncı kuruluşun ödeme talebini görüşmek üzere. Şu an yayıncı kuruluş çıkmak istiyor. Federasyona diyor ki 'Ben satış yapamıyorum, zarar ediyorum', ve bir hesap çıkarmışlar, Türkiye Futbol Federasyonuna verdiği teminatı yakarsa zararı daha az oluyor, devam ederse zararı daha çok oluyor. Belki öyle bir gün gelecek ki o gelirler de gelmeyecek, iş daha da kötüye gidecek. En büyük gelirimiz yayıncı kuruluş, onlar da çıkmak istiyor." şeklinde konuştu.

Bu açıklamalar üzerine Digitürk, TFF ile çalışmaya devam edeceklerine ancak bazı taleplerde bulunduklarını duyurdu.

beIN Sports'tan, 'Türkiye'den çekilecek' iddialarına yanıt

"TFF'YE VERİLEN TÜM TAAHHÜTLERE HER ZAMAN BAĞLI KALINMIŞTIR"

Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig'in yayıncı kuruluşu Digiturk'ten Konyaspor Kulübü Başkanı Hilmi Kulluk'un "Yayıncı kuruluş çıkmak istiyor." şeklindeki ifadeleriyle ilgili yapılan açıklamada, " Digiturk, TFF ile yaptığı yayın anlaşmasına binaen Türk futbolunun hali hazırdaki en büyük destekçisidir ve 20 yıldan bu yana iş ortaklığı yaptığı TFF'ye verdiği tüm taahhütlere her zaman bağlı kalmıştır, bağlı kalmaya da devam etmektedir." denildi.

Kurumun Türk futboluna katkıda bulunma konusundaki kararlılığına vurgu yapılan açıklamada, "Yayın hakları anlaşmasından doğan her türlü yükümlülük ve ödemeler Digiturk tarafından gerçekleştirilmektedir. Diğer yandan Digiturk uzunca bir süredir, söz konusu anlaşma kapsamındaki bazı ticari hususlar hakkında TFF'den doğal ve makul taleplerde bulunmaktadır. Digiturk öncelikli gördüğü bu hususlar üzerinde TFF ile çalışmaya devam ederek, Türk futboluna hem ulusal hem de uluslararası alanda katkı sunmaya devam etme kararlılığındadır." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Konyaspor Digiturk Haberler

500

Yorumlar (26)

Tayfun Akalın:

İsterler tabi. Daha birkaç ay önce son şampiyon Galatasaray''a hiç bir ödül vermedikten sonra muhtemelen reytingleri farkedilir derecede düştü, bundan dolayı da bir durum değerlendirmesi yapacak olmaları normaldir!:)'' Dünyadaki en büyük Türk takımı Galatasaray'' diyoruz değil mi?

14
11
yanıtYanıtla
zafer:

Türk takımı''mı komik şey seni

yanıt3
yanıt4
yorumcu:

ZORUNA MI GİTTİ zafer. .

yanıt2
yanıt1
dünyadaki en büyük Türk takımı gs dir:

zaten tek gs de yabancı oyuncu var:) kendi 9-10 yabancıyla çıkıyor ona bakmıyorlar:):)

yanıt3
yanıt0
BEŞİKTAŞLI:

Bİ GS LİDE BİZE ÖDÜL VERMEDİLER FELAN YAZMIŞ ULAN NE KOMIK ADAMSINIZ SİZ AMK :D ŞAİBELİ ŞAMPİYONLUKTAN SONRA FENERLİLER BEŞİKTAŞ''LILAR İPTALE BAŞLADILAR BU DÜZEN DEĞİŞMEDİĞİ SÜRECE BEİNSPORTS FELAN İZLEMEYİN ARKADAŞLAR HİÇ BİŞEY YAPMIYOSALAR BİLE FİKSTÜR ŞİKESİ VAR 4 SENEDİR BEŞİKTAŞ HEP 2. Cİ YARI GS DEPLASMANINA ÇIKIYOR AYNI ŞEKİLDE BAŞAKŞEHİR DE.

5
9
yanıtYanıtla
XXX:

ALLAH şifreli kanalların belasını versin

yanıt3
yanıt1
AĞLAYACAKSANIZ OYNAMAYALIM:

TATAVA YAPMA 8TAŞLI

yanıt4
yanıt1
yorumcu:

bir 8taşlının göz yaşları

yanıt2
yanıt1
gs 6 bjk 0:

ilk bjk gs maçı şaibeliydi vidanın elleri geri alınan penaltı uydurma faulden bjk nin golü. gs ağlamadı şampiyon oldu. Farkımız bu.

yanıt1
yanıt1
CISSSS:

BEİN SPORTUN 1ci İSTEĞİ FB KÜMEDE TUTULACAK OLMUŞ SEBEP YOLUNCAK KAZ ÇOK :))))))))))))))))))))

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title