Haberler

Diagne yok artık dedirtti! Kendi transferinden pay istedi

Galatasaray'ın yeni sezon öncesi takımdan göndermek istediği ve satışından gelecek parayla forvet transferi yapmayı düşündüğü Diagne'den ilginç bir teklif geldiği iddia edildi. Senegalli golcünün sarı kırmızılı ekipten bir sonraki satışı için pay istediği belirtildi.

Galatasaray'ın günlerdir yoğun çaba sarfettiği ve transferini bitirmeye çalıştığı Falcao'da son durum belli oldu.

GALATASARAY FALCAO İLE ANLAŞTI İDDİASI

Ünlü menajer Jorge Mendes ve Ahmet Bulut'un ilgilendiği Falcao'da oyuncuyla Galatasaray kesin olarak anlaşmaya varılırken, sarı kırmızılı kulübün FFP kriterleri sebebiyle Monaco'nun istediği bonservis ücretini karşılayamadığı öğrenildi.

Kolombiyalı yıldız golcünün transferine nokta koymak için Diagne'yi satışa çıkaran fakat Senegalli forveti henüz takımdan göndermeyen Abdürrahim Albayrak'ın Falcao için şu anda kaynak yaratamadığı belirtilirken, Diagne'nin de süreci yakından takip ettiği ve Galatasaray yönetimini köşeye sıkıştırmak için her yolu denediği ifade edildi.

DİAGNE HER YERDEN KAZANMAK İSTİYOR

Gelen teklifleri ciddi bir şekilde düşünmesine rağmen, kendisine talip olan kulüplerden yıllık 5 milyon euro talep eden Diagne, Galatasaray'ın bonservis fiyatına da göz dikerken, 27 yaşındaki Senegalli'nin satış fiyatı üzerinden de pay istediği ifade edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mbaye Diagne Ahmet Bulut Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE!
500

Yorumlar (36)

SEMİH:

FENEV KILIKLI HERİF

19
17
yanıtYanıtla
bozo:

senin gibi lanet bir topçu kılıklı gelememiştir

13
5
yanıtYanıtla
Ssdd:

Geçen yıl devre arasında cagne gelsin diye kampanya başlatmıştınız sosyal medyada. Hayırdır...

yanıt15
yanıt1
bozo:

başlatanlar adına konuş

yanıt1
yanıt1
ssdd:

sanane oğlum milletin kampanyasından sana hayırdır.

yanıt1
yanıt1
bozo:

sana noluyor oglummm hayırdırrr???

yanıt1
yanıt1
Aydınfb:

Haklı adam transfer ücretinin %40 ona verilmeli.

7
7
yanıtYanıtla
DELİ DUMRUL:

ADAM HAKLI ZORLA GÖNDERMEYE ÇALIŞIRSAN ELBET BUNDAN FAYDALANACAK

13
1
yanıtYanıtla
Kasap kardes:

Ne yüzsüz bir adammissinla

9
5
yanıtYanıtla
gercekci:

Iste bu yüzden futbolukla alakasi olmayan bir yaratik.

10
4
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title