Haberler
Güncelleme:

Koronavirüs hastalarının yoğun bakım servisi görüntülendi: Hastaların yüzde 80'i aşısız

Koronavirüs vakalarının hızla arttığı İzmir'de yoğun bakımlardaki son durum görüntülendi. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Birimi Sorumlusu Dr. Nagihan Altıncı Karahan, "Aşınızı olun. Eylül boyunca bu servise gelen hastaların yüzde 80'i aşısızdı" ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

metheone :

Bu hafta çalıştığım kurumda 6 kişi covid oldu. 5'i çift doz aşılı, 1'i aşısızdı. Nasıl bir aşıysa, hastalıktan korumak yerine işe, otobüse, sinemaya, AVM'ye girmeye yarıyor.

61
25
yanıtYanıtla
az oz:

hiç bir aşı hasta olmayı engellemez sadece hastalığa yakalandığınızda hafif geçirmenizi sağlar...

yanıt9
yanıt7
İSTANBULLU :

Ben bir soru sormak istiyorum insanlara mantıklı bir cevap verebilecek var mı acaba? Bütün doktorlar hemşireler bütün gün hastanede yoğun bakımda corona hastalarının yanında onlarla ilgileniyorlar ayrıca bakınız medya çalışanları gazetecilerde yoğun bakımlara girmişler bir güzel resim çekmişler görüntüler almışlar ne hoş peki biri vefat ettiği zaman aman corona geçer virüs bulaşır diye OTOPSİ YAPMAK NEDEN YASAK??? Yoksa gerçekten o vefat eden coronadan ölmüyor mu?

53
21
yanıtYanıtla
Duztas Can:

aşısızlar aşıyı yaymıyor aşı olanlar nede olsa aşılıyım diye maske mesafe kuralına uymayarak hastalığı daha çok yayıyor ayrıca nedir bu aşı firmalarına olan yalakalığınız herşeyi niye aşısınlara bağlıyorsunuz aşılılar aşısızlardan daha tehlikeli bunu kabül edin örnek söz: ben aşılıyım bana bi şey olmaz ben aşılıyım maske takmama gerek yok vb..

37
13
yanıtYanıtla
sümbülzade vehbi :

siz şaka mısınız? herkesi aşıladınız bir elin parmağını geçmez aşısızlar gerçekler gün yüzüne elbet çıkacak bencil olmayın insanlara karşı...

29
17
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Size öyle geliyor..!!! 83 milyonluk ülkemizde 64 milyon aşılanması gereken insan varken bu rakam 46 milyonda... bir elinizde 16 milyon parmak olduğunu düşünmüyorum!! :))

yanıt14
yanıt8
Gizem Aksu:

Aşı olanlar korona olmayacak diye birşey yok korona geçirse bile böyle ağır atlatmayacak toplumda aşı oldum maskeyı nıye takayım mesafemı nıye koruyayım dıye bır algı var çok yanlış aşı ölüm oranını, yoğun bakım oranını , hastalığı daha grip gibi atlatmanıza yardımcı olur hala konsere, avmye toplu taşımalara akın etmeye devam eden korkusuz bir kitle var aşı oldum bitti 81 mılyon aşı mı oldu kardesım nasıl güvenip konsere gidiyorsun herkes canının kıymetını bılse bulaşma oranı azalır

36
9
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Aşısı olmayanı umumi tuvalete bile almayın!!!

14
31
yanıtYanıtla
Adil ÖZDEMİR:

Aşı olmayanların size ne zararı var?

yanıt23
yanıt7
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title