Haberler

Derbinin Hakemi Ali Palabıyık İçin Savcılık Kararını Verdi

Güncelleme:

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde hakem olarak görev yapan Ali Palabıyık hakkında şikayet üzerine "görevi kötüye kullanma" ve "halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme" suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında takipsizlik kararı verildi.

Kadıköy'de Ülker Stadyumu'nda 14 Nisan 2019 tarihinde oynanan Fenerbahçe - Galatasaray maçının hakemi Ali Palabıyık'ın, maç sırasında kasıtlı olarak yanlış kararlar verdiğini belirten Galatasaray taraftarı C.M. (32), Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayet dilekçesi sundu. Dilekçede, Ali Palabıyık'ın maç sırasında kasıtlı olarak yanlış kararlar vermek suretiyle görevini kötüye kullandığı, halkı kin ve düşmanlığa tahrik ettiği belirtildi.

Derbinin Hakemi Ali Palabıyık İçin Savcılık Kararını Verdi

Şikayet üzerine Palabıyık hakkında "görevi kötüye kullanma" ve "halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme" suçlarından soruşturma başlatıldı.

SAVCILIKTAN TAKİPSİZLİK KARARI

Soruşturma kapsamında takipsizlik kararı verildi. Kararda, Ali Palabıyık'a atılı bulunan suçların yasal unsurlarının olayda gerçekleşmediği, müsabaka hakemlerinin müsabaka sırasında vermiş olduğu kararlar ile ilgili değerlendirme yapma yetki ve görevinin savcılığa ait olmadığı belirtildi. Şüphelinin, kasten görevini kötüye kullanma suretiyle hatalı kararlar verdiğine ilişkin iddianın soyut ve genel nitelikte olduğu, bu iddianın somut bilgi ve belgelere dayanmadığını kaydedildi.

İlgili Haberler
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ali Palabıyık Galatasaray Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (18)

Adınızı Yazın:

agla galata agla duymuyoruz ses gelmiyor

6
25
yanıtYanıtla
Şef 66:

Sürün fenev sürün, küme düşmesin ama prestijin ayaklar altında.

15
7
yanıtYanıtla
ALİ:

YORUMA BAK NÖRON FUKARILIĞIDA ÇOK KÖTÜ BİR HADİSE ALLAH AKIL VERSİN

yanıt5
yanıt9
adınızı yazın:

fenev seni her sezon süründürdüğü için senin kuyruk acın bitmez. anca fenevin sürünmesiyle uğraşırsın ezik seni. .

yanıt0
yanıt3
Bozkurt:

ancak bir ahmak, bir maçın hakemini savcılığa şikayet ederdi, onuda yaptınız sonuçta fransızlar tebrikler :)

7
3
yanıtYanıtla
Bozkurt:

yıllarca aynı hakemlerle şampiyon olan fransızlar sizde hiç utanma arlanma yokmu , siz aynı hakemlerle şampiyon olurken adalet vardıda şimdimi yok

6
4
yanıtYanıtla
Bozkurt:

fransızlar itiraf edin Fenerbahçenin ölüsü bile sizi titretiyor

5
3
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Şimdiye kadar neredeydiler sezon bitiyor demek ki önceden kararlar onların işine geliyordu demek ki kaç tane gol atıldı da nizami hakem vermedi oyuncu lar gol atmak iyi oynamak zorunda yöneticilerde iyi yönetim teknik direktör de iyi çalıştırma yapmalı hakeme tepki için sahaya girmemeli hakem nedense hiç bir şey yapmadı neden . . . .

4
4
yanıtYanıtla
Bozkurt:

yorumlara bakıyorumda ne kadar ağlak fransız VAR

4
3
yanıtYanıtla
52/1Afyonlu:

GÖRÜYOR DUYUYORSUNUZ DEMİ?BU PİS 6S LILARIN YAPMADIĞI PİSLİK YOKDUR HELE GAZ. KALEM SİLAHŞÖRLERİ?=TV SP PURORAMDEKİ YORUMÇULARI?KİN NEFRET KOKORÇASINA RAKİPLERİNİ YERDEN YERE VURURLAR HELE KAYBETDİKLERİ MAÇLARDA O F. TERİM DENEN A. FELLAHI?=ŞAŞ DENEN KAVĞAÇI YARATIK YANİ BUNLAR ADAMDA İNSANLIKDANDA UZAKDA GALİPGELDİLERMİ OHAKEMDE HATAYAPABİLİR DİYEN BU ZATLAR(insanolamaz zaten?)de BEREBERE=MAĞLUBİYETDE NERDESE HAKEMİ DÖVMELİRİ BİR EKSİK ONUDA YAPARBU ZABANİLER?GEL HZ. MEHDİ as. GEL nidasıyakınİŞALLAH

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title